Goedemorgen zus
Categorie: Incest / Familiesex | vrijdag 10 juni 2016

Mijn naam is Casper, mijn leeftijd 17 jaar, en ik heb iets leuks meegemaakt. Toen Papa afgelopen zomer een deel van ons zomerhuisje aan het verbouwen was, moest mijn 19-jarige zuster Anouk wegens ruimtegebrek tijdelijk bij mij op mijn kamer op een luchtbed slapen. Ons zomerhuisje heeft twee slaapkamers, een voor mijn zus en een voor mij, en mijn ouders slapen boven op de vliering. We gaan vaak weekeinden naar ons zomerhuisje en het is er heel gezellig met nog meer zomerhuisjes in de onmiddellijke buurt en een heleboel vrienden en vriendinnen dus. Op een zaterdagochtend werd ik vroeg wakker, het zal een uur of acht geweest zijn, met mijn gebruikelijke ochtenderectie en rolde me op mijn zij en keek naar mijn zus om te zien of ze al wakker was om even gezellig zachtjes met elkaar te kletsen. Zachtjes, om mijn ouders niet te wekken.

Ik zag dat ze haar dekbed vanwege de zomerwarmte naar haar voeteneinde van zich af had geschopt en dat haar slaapshirt door het omdraaien in haar slaap omhoog gekropen was tot om haar middel. Ik kon net de aanzet van haar lekkere borsten zien. Ik genoot van het kijken naar haar fraai gevormde taille en heupen en voelde mijn opwinding toenemen. Mijn 19-jarige zuster is een bloedmooie meid die alle rondingen op de juiste plaatsen heeft zitten, en ze is ook nog eens met van alles royaal is bedeeld!

Opeens viel mijn oog op de grijze boxershort die ze aanhad, dat was er een van mij! Kennelijk had ze die van me geleend want ze kon natuurlijk door de verbouwing haar kamer nog niet in. Ik zag ook dat de boxer wel heel erg wijd viel en duidelijk zichtbaar te groot voor haar was. Ze lag op haar zij, haar gezicht van me afgewend, met haar knieŽn opgetrokken en haar billen naar achter gestoken, de boxershort stak tussen haar billen, diep in haar bilspleet getrokken, de fraaie rondingen van haar billen waren zonder veel moeite goed te bekijken.

Ik schrok me rot want ik hoorde haar diep zuchten en nog steeds in haar slaap draaide ze zich op haar rug. Er was echter niets aan de hand, ze sliep vrolijk verder. Ze had nu een been rechtuit gestrekt en haar ene knie wat opgetrokken en de boxershort stond via het broekspijpje wijd open. Ik was gebiologeerd door het bijna onbelemmerd zien van haar kleine, met vlassig donker schaamhaar dun behaarde kutje. Mijn hand schoof als vanzelf naar mijn inmiddels keiharde piemel, ik probeerde me nog in te houden, maar ik kon het niet weerstaan, ik schoof zo zachtjes mogelijk naar opzij uit mijn bed en gleed op de grond op mijn knieŽn zittend naast haar. Ik kroop nog wat dichterbij, steunde mezelf met een hand op de grond en boog me voorzichtig voorover en kon haar heerlijkheid vaag maar duidelijk ruiken.

Het kon me op dit moment niet meer schelen of ze wakker zou worden!

Ik was zo geil als boter geworden door dat mooie uitzicht en haar heerlijke geurtje en dacht nergens anders meer aan dan aan haar lekkere kutje dat met haar roze lipjes zo lokkend naar me keek. Ik trok mijn boxershort uit en gooide die naast me op de vloer, sloeg mijn hand om mijn keiharde stijve piemel heen en masturbeerde als een waanzinnige. Het zal niet meer dan een stuk of vijftien handbewegingen geduurd hebben voor ik trillend en schuddend klaarkwam en lange kleverige witte draden sperma over haar onderlaken heen spoot.

Ik trok met trillende knieŽn mijn boxer weer aan en kroop terug in mijn bed, en even later draaide ze haar hoofd naar me toe, en zei, met haar ogen wijd open en van oor tot oor breed naar me grijnzend; "Goed geschoten, broertje!" terwijl ze zich met haar handen hoog boven haar hoofd lui uitrekte, haar formidabele borsten met duidelijk zichtbare opstaande tepels ongegeneerd tegen haar T-shirt drukkend.

Ze keek me met half gesloten ogen broeierig aan en gromde "HHMmm, dat lust ik ook wel!"

Ze schoof mijn grijze boxer over haar enkels en gooide het op de grond naast haar. Ze spreidde haar benen en met haar ene hand onder haar slaapshirt aan haar borsten en haar andere hand tussen haar mooie smalle roze schaamlipjes begon ze zichzelf langzaam te strelen. Toen haar lipjes glommen van het vocht begon ze met langzame bewegingen de huidplooi over haar klitje te omcirkelen. Gebiologeerd keek ik, liggend op mijn buik toe hoe mijn mooie slanke zus met gesloten ogen op weg was naar het grote moment van haar orgasme.

Veel eerder dan ik gehoopt had tilde ze haar billen los van het bed en begon in het ritme van haar vingers met haar heupen mee te draaien. Ik strekte mijn hand naar haar uit en streelde over haar t-shirt heen haar ene borst en nam haar tepel tussen mijn duim en wijsvinger en op dat moment haalde ze diep adem en begon zwaar te hijgen en te kreunen en stotend met haar heupen, grommend en schuddend en kronkelend kwam ze klaar.

Uitgeput en met rode konen lag ze bij te komen en zei dat het tijden geleden was dat ze zo lekker was klaargekomen.