Mijn fantasie kwam uit
Categorie: Incest / Familiesex | zaterdag 11 juni 2016

Hallo, ik ben Paul en ik ben 16 jaar. Ik heb altijd al iets gevoeld voor Karin, de dochter van mijn vader uit een eerder huwelijk. Ze is mijn halfzuster ze was mijn nummer een masturbeer fantasie. Ik heb haar altijd al leuk gevonden. Ze is 18 jaar, ze is klein, 1.65 lang, donker haar, met een strak klein kontje en parmantige 75B-borsten. Ze was rustig en bescheiden, netjes en puur. Ik weet zeker dat ze zelf werkelijk geen idee heeft hoe sexy ze was. Ze woonde bij haar moeder maar ze kwam vaak in het weekend op visite bij haar vader en ze bleef dan soms slapen. Ik wist dat als het warm weer was, ik toe kon kijken hoe ze de hele dag in haar bikini rondliep voor het grootste gedeelte van de dag.

Na een ochtend zo onopvallend mogelijk naar haar gekeken te hebben was ik wel zo ontzettend geil geworden! Ik ging dan naar de badkamer en rommelde wat rond in de wasmand tot ik een van haar slipjes gevonden had, dan ging mijn broek naar beneden en bewerkte mijn piemel totdat hij stijf was als een bezemsteel. Toen stak ik mijn piemel in haar slipje met het heerlijke kruisje om mijn eikel gevouwen en trok mezelf af. Ik stelde me voor dat Karin bij me was en toekeek en zodra ik het beeld voor mijn geest had spoot ik trillend en schokkend mijn sperma in het kruisje van haar slipje. Zoals je wel kan voorstellen was Karin mijn grootste leverancier van fantasieŽn, vaak ook fantasieŽn waarin Karin me aftrok, maar ik heb me altijd wat schuldig gevoeld, ze is tenslotte mijn halfzusje en dat is toch bloedverwante familie.

Ik heb me waarschijnlijk dagelijks afgetrokken terwijl ik aan haar dacht. Er was iets in haar voorkomen en haar lieflijke en onschuldige verschijning dat me heet als de hel van haar maakte. Mijn vader, wist dat ik een beetje verkikkerd op haar was, maar hij vond dat niet erg, hij zegt dat ze is oud en wijs genoeg is om zelf te doen wat goed is.

Ik had ondertussen een aardige verzameling familiefoto`s van haar die ik door de jaren heen van haar genomen heb. En natuurlijk, de meesten had ik genomen terwijl ze haar bikini aanhad. Mijn favoriete foto om bij te trekken was er een in haar bikinibroekje en een t-shirt zonder daaronder een BH aan te hebben omdat haar tepels zichtbaar in de dunne katoenen stof staan te prikken, en ze staart verleidelijk recht in de lens van de camera. Ik weet dat zij mij ook aantrekkelijk vind, maar erg veel verder dan wat onschuldig flirten kwam het niet tussen ons.

Ze was uiteindelijk mijn nette halfzusje...

En zo kabbelde ons leven voort tot mijn vader voor zijn werk werd overgeplaatst, en ik nog alleen maar mijn foto`s had. Dan in de zomer en kwam ze twee weken voor haar vakantie logeren!!! Ik denk dat ik wel drie keer per dag mijn piemel mishandelde door het alleen maar aan haar denken en dat ze bij mij thuis was. De gastenkamer was aan het eind van de hal en mijn slaapkamer was aan het andere eind. We sliepen altijd met onze deuren open vanwege de warmte. Mijn bed staat recht tegenover de deur dus kon ik de hele gang overzien tot de deur van Karin ís kamer waar ze in haar bed lag.

De eerste ochtend dat ik wakker werd ontwaakte ik door het geluid van Karin die zat te piesen in de badkamer, en een minuut later liep ze door de hal langs mijn kamer in haar kleine witte slipje dat onder haar korte slaap t-shirt uit gluurde. Ze stond een ogenblik stil bij de deur en ze dacht dat ik nog leek te slapen en sloot zachtjes de deur. Toen ik dat eenmaal uitgevonden had begon ik te masturberen onder mijn dekbed met mijn ogen op een kiertje en wachtte tot ze langs liep. De volgende morgen leek het dat ze wat langer in de deuropening bleef staan voor ze de deur dichttrok. Dit maakte dat ik wat gewaagder werd. Op de derde ochtend liet ik een been uit bed hangen van onder mijn dekbed en streelde langzaam mijn piemel. Ik kon ongemerkt zien dat ze naar mijn naakte dijbeen stond te kijken.

De volgende morgen trok ik het dekbed terug tot mijn middel en weer stond ze wat langer te kijken. Ik nam me voor de volgende ochtend naar die ene kans in mijn leven te gaan. Ik bedacht me dat als ik naakt in mijn bed lag en nog steeds kon doen voorkomen dat mijn ogen gesloten waren dat ze zou denken dat ze me ongehinderd naakt kon bekijken en dat dit toeval was. Zo hoopte ik. Ik werd een half uur eerder wakker voor ik gebruikelijk wachtte totdat ze haar plas deed en ik haar straal hoorde kletteren. Ik trok het dekbed van me af en schopte het naar mijn voeten en lag daar naakt. Ik was zo opgewonden van wat er allemaal zou kunnen gaan gebeuren dat ik in seconden al een halfharde erectie had terwijl er nog helemaal niets gebeurt was.

Ik lag op mijn rug en staarde de hal in naar Karin 's deur. Mijn maag was gevuld met vlinders, en mijn hart sprong op van ongerustheid en blijdschap. Dan hoorde ik haar piesen. Ik zag voor mijn geestesoog hoe haar kleine kutlipjes zich een klein stukje open spreidden en haar plasje naar buiten kwam stromen. Ik begon langzaam en voorzichtig mijn piemel te strelen, Ik wilde niet klaarkomen terwijl ze naar me aan het kijken was. Dan hoorde ik haar het toilet doorspoelen. Ik kon niet geloven wat er zo dadelijk zou gaan gebeuren. Dan als ik door mijn kiertjes in mijn ogen zag dat ze bleef staan, dat ik dan zou doen alsof ik wakker werd en er een beetje een show van te maken als ik mezelf zou toedekken. Ik hoorde haar doorspoelen en de WC-deur open doen en ze stapte in de hal en zou naar haar kamer lopen. Ik sloot mijn ogen tot op een kiertje. Ik kon bijna helemaal haar slipje zien en haar goedgevormde benen onder haar korte t-shirt. Ze haalde haar hand door haar haren en ze liep langzaam de hal door mijn kant op. Ze hield stil in de deuropening van mijn kamer en haar ogen waren op mijn naakte lichaam gericht en ze stond doodstil. Dan terwijl ze naar mijn piemel keek kwam ze een stap dichterbij.

Ik was in de zevende hemel!

Ik was zo opgewonden dat ik vergat mijn ogen op een kiertje te houden en ze keek me in mijn ogen met een brede lach. Shit. Ik wist niet wat ik moest doen of zeggen. Mijn hart bonkte in mijn keel en dan glimlachte ze en knikte met haar hoofd van ja. Ze stond in de deuropening en ik dacht dat ze de deur dicht ging doen. In plaats daarvan nam ze drie stappen mijn kamer in en stond ze aan het voeteneind van mijn bed. Ze keek me aan en keek naar mijn geestdriftige stijve en lachte breed en kwam ze naast me op bed zitten. Ze greep mijn piemel en haalde langzaam mijn voorhuid op en neer.

Ik kon het nog niet geloven, dit had ik niet durven hopen, ze was me aan het aftrekken!!! Ik spreidde mijn benen een beetje verder en gaf haar zo wat meer ruimte. Ze stak haar andere hand uit en begon met de toppen van haar vingers mijn ballen te strelen. Ik kreeg een goddelijke handjob van mijn sexy halfzuster!

Ik vroeg me af hoe ze aan de wijsheid kwam, het was duidelijk dat dit niet de eerste keer was dat ze zoiets deed, ze had in het geheel geen sturing of aanwijzingen nodig, waar had ze dit geleerd?

Het was veel intenser dan ik me voor had gesteld. Dan kon ik het niet langer houden. Ze ging wat langzamer en ze kwam geÔnteresseerd met haar gezicht wat dichter bij mijn piemel en zag met genietende blikken in haar ogen toe hoe ik lading na lading warm kleverig sperma uit mijn piemel pompte. De eerste grote straal sperma ging recht omhoog een halve meter de lucht in, kwam met een boog terug naar beneden en kledderde op haar borsten. De tweede uitbarsting lande op haar hand en mijn ballen, het derde schot spoot langs haar hals en kwam op haar wang terecht.

Ik had het gevoel dat ik liters sperma aan het spuiten was en het hield maar niet op alsof ik nooit zou ophouden klaar te komen. Nadat mijn furieuze spuiten was afgezakt tot het uit mijn piemel druppelende laatste restje liet ze mijn kleddernatte piemel los en keek naar de natte boel op haar hand. Ze kriebelde met haar vingers over mijn ballen en mijn piemel zakte langzaam in elkaar. Ze hield haar hand omhoog en trippelde mijn kamer uit naar de badkamer om zich wat op te knappen.

De rest van de dag zei ze er niets over, maar elke keer wanneer onze blikken elkaar kruisten gaf ze me dezelfde ondeugende glimlach en knipoogde ze naar me. En daar bleef het niet bij, we gingen de rest van haar vakantie door met dezelfde fantastische routine, en uiteindelijk gingen we nog heel veel verderÖ

Dank je wel Karin! Je hebt een fantasie werkelijkheid laten worden!