Mijn stiefzus Michelle en haar schoolvriendin Janet
Categorie: Incest / Familiesex | woensdag 22 juni 2016

Mmmm, die zoete jeugdherinneringen… Ik was net zestien jaar geworden en mijn stiefzus Michelle was 18 en haar schoolvriendin Janet, waar ze veel mee optrok, was ook net 18. Ik was helemaal weg van Janet, ze had voor mijn tienerbegrippen een goddelijk lichaam met flinke tieten, maar ik maakte geen werk van haar vanwege het leeftijdsverschil. Toendertijd was dat leeftijdsverschil nog heel belangrijk… Achteraf bleek, dat Janet mij ook wel zag zitten, maar omdat ik geen verdere toenadering zocht liet ze het maar zo. Op een dag, Pa en Ma waren naar het werk en wij hadden krokusvakantie, zat ik in mijn kamer te lezen toen ik buiten op straat stemmen hoorde en Michelle, samen met Janet, die achterop de fiets zat bij Michelle, aan hoorde komen. Het tuinhek ging open, de meiden kwamen giechelend en kletsend en dollend de tuin in lopen en gingen vervolgens door naar Michelle`s kamer. Even later zaten de meiden op Michelle`s kamer cassettebandjes te draaien, Frankie goes to Hollywood was toen net heel erg in, ze konden er uren naar luisteren.

Op gegeven moment hoorde ik ze tegen elkaar opscheppen over hun vriendjes. Wat ze allemaal met hen gedaan hadden. En dat ze wel eens een jongenslul zouden willen zien, en dat ze de jongens niet verder lieten gaan dan hen te laten spelen met hun tieten. Toen werd het even wat stiller en hoorde ik ze druk met elkaar fluisteren. Op gegeven moment hoorde ik zachte voetstappen in de gang en even later werd er op mijn deur geklop. Ik riep: “Binnen”, en Michelle stak haar kop om de deur met de vraag of ik bij ze wou komen zitten om naar de muziek te luisteren en omdat ze met me wilde praten en vragen over jongens dingen en zo. Nou kon Michelle soms aardig irritant zijn, en meestal vermeed ik haar zoveel mogelijk, maar deze keer deed ik graag mee, en was het alleen maar om dicht bij Janet te kunnen zijn!

Ik ging naast Janet op bed zitten en keek haar verlegen schuins aan. Ze gaf me met haar elleboog een brutale por in mijn zij en ik greep Michelle`s kussen en we begonnen een kussengevecht. Omdat ik dit niet van haar kon winnen smeet ik het kussen aan de kant en begon, terwijl Michelle lachend toekeek, Janet te kietelen en met haar te stoeien. Ik voelde meteen dat ze onder haar T-shirt geen BH aanhad, en toen ik haar met haar armen wijd op haar rug had gedwongen kon ik het ook duidelijk zien en staken haar rechtopstaande tepels brutaal en nadrukkelijk in de dunne katoenen stof.

Uiteraard was ik lichamelijk veel sterker dan zij, en de stoeipartij eindigde ermee dat ze op haar buik lag, ik haar armen bij haar polsen vasthield en ik uitgestrekt bovenop haar lag. Ik had al een flinke erectie gekregen door de opwinding van het hier en daar aanraken van Janet`s lekkere lijf, maar toen mijn piep tegen en tussen haar heerlijke, in een kort katoenen minirokje gevangen warme en stevige tienerbillen gedrukt werd en de warmte van haar billen door mijn kleding heen trok, kreeg ik een knalharde leuter.

Ze keek ondeugend schuin naar me omhoog en zei lachend: “Heee, wat voel ik daar?” Beschaamd rolde ik van haar af en ging weer zitten, Michelle draaide het cassettebandje om en de song ”Relax, don`t do it” begon te spelen. Toen het liedje bij de passage “When you wanna cum” aankwam keken de twee meiden mij aan en vroegen wat dat betekende. Ik was er zeker van dat ze wisten wat het betekende, maar vertelde ze het toch maar.

Dat was het moment dat Janet schalks kijkend vroeg “Trek jij je wel eens af?”

Met een vuurrode kop keek ik haar aan, raapte al mijn moed bij elkaar en zei: “Ja, elke dag!” Overmoedig geworden stelde ik ze de zelfde vraag, vroeg de meiden dus of ze wel eens vingerden, en beiden zeiden ja. Toen fluisterde ze wat met elkaar en zei Janet: “Wil je ons je lul en je ballen laten zien?” Eerst zei ik nee, maar toen ze op druk fluisterende toon met elkaar overlegd hadden verzekerden ze me dat zij ook hun kutje en tieten zouden laten en zien stemde ik toe.

Nu had ik Michelle in het verleden wel vaker naakt gezien, maar de laatste tijd heeft ze een flinke sprint gemaakt en was ze een stuk groter en ronder en lekkerder geworden. Toch voelde het niet helemaal comfortabel om onder hun toekijkende gretige blikken mezelf uit te kleden, maar toen de meisjes beiden opstonden en ook hun kleding uitdeden en ik vrij zicht kreeg op hun mooie kutjes, kontjes en tietjes kreeg ik er wel zin in en begon de laatste kledingstukken uit te trekken en schopte mijn slip van me af. Toen ik mijn slip over mijn erectie trok sprong mijn lul strak gespannen recht omhoog en mijn piep nam de voor hen geweldige lengte aan van 19 centimeter.

Sprakeloos zaten ze ernaar te gapen en toen vroeg Michelle hoe dat in hemelsnaam in hun kleine neukgaatje moest passen. Ik maakte ze duidelijk, dat als er een baby door kan, mijn piep er ook wel in zou passen, en met dat antwoord waren ze tevreden.

Samen zaten we daar in ons blootje, ik genietend van de aanblik van die twee heerlijke jonge spiernaakte meiden, die verlegen hun knieën strak tegen elkaar aan hielden. Janet zei dat ze van het uitzicht op mijn stijve jantje ontzettend opgewonden raakte, en ik ging dus, overmoedig geworden, de toon zetten en ik begon mijn voorhuid op en neer te bewegen. De meiden spreidden aarzelend hun dijen en ik kreeg zicht op hun heerlijke tienerkutjes. Ik was een tijdje, glurend naar de heerlijkheden van de meiden, lekker bezig, en Michelle vroeg of zij het ook eens mocht proberen. Aarzelend stak ze haar hand uit en greep op heerlijk onbeholpen wijze mijn piep beet, een haalde veel te zachtjes en te voorzichtig mijn voorhuid op en neer.

Ik werd geiler en geiler hierdoor.

Toen ze even zo bezig was vroeg Janet of ze het ook mocht proberen, en van het idee alleen al kwam ik zowat klaar. Janet had goed opgelet hoe ik het deed want ze had gelijk met haar heerlijke kleine en smalle tienerhandjes de goede slag te pakken. Er sijpelde wat voorvocht uit mijn plasgaatje en Michelle doopte haar vinger er in en rook er eens aan. Ze zei: “Het ruikt helemaal nergens naar” en liet Janet ook even ruiken. Mijn god, ik kreeg de lekkerste rukbeurt van mijn hele leven!

Ondertussen gingen de handen van de meiden over mijn hele lijf, Janet aan mijn piep en Michelle aan mijn ballen, en ik kreunde en vertelde de meiden dat ik het niet veel langer meer zou houden, en of ze net als op een pornosite op hun knieën wilden gaan zitten zodat ik op hun borstjes kon spuiten. De meiden keken elkaar aan en gingen naast elkaar op de knieën zitten en ik spoot, en beleefde het krachtigste orgasme van mijn nog korte leven. Ademloos keken de meiden toe. Dit, deze uitbarsting van energie, dat hadden ze nog nooit gezien. Hun borstjes zaten ondergespoten en genietend smeerde ze de boel over elkaar uit.

Toen gleden ze achterover, spreidde hun benen en gaven me alle gelegenheid op mijn gemak alle details van hun prille jonge meiden kutjes in me op te nemen. Michelle lag met haar ene hand tepels tussen haar vingers te rollen en met haar andere hand zich te vingeren, en Janet drukte van achter langs een vinger in haar kutje en met haar andere hand begon ze haar kleine harde klitje te stimuleren. Het was duidelijk zichtbaar dat ze ervaren vingeraarsters waren en precies wisten hoe ze het lekker vonden.

Kort na elkaar kwamen ze schokkend en stuiptrekkend klaar, en ik genoot!

Hun hitsige bui was kennelijk nog lang niet over, want nu begonnen ze aan elkaar te frunniken. Janet lag op haar knieën half op Michelle en begon haar kleine dun behaarde kutje te vingeren, en Michelle kneep en wreef Janet`s billen. Ik kon het niet meer aanzien en greep Janet bij haar in de lucht gestoken billen en stak een vinger in haar drijfnatte kutje. Ik kreeg de neiging nog een keer klaar te willen komen en ik ging wijdbeens boven de meiden staan en masturbeerde tot ik de tweede keer klaarkwam en mijn nu wat kleinere lading over Janet`s rug en over Michelle`s borsten spoot. Genietend smeerde Janet de boel over haar tieten uit, en Michelle greep Janet`s pols en begon aan haar vingers te ruiken.

De klok vertelde ons dat de dag al flink gevorderd was, en met zijn drieën doken we lekker onder de warme douche. Toen we elkaar hadden afgedroogd en we ons weer aangekleed hadden kreeg ik een dikke kus van Janet, de meiden omhelsden elkaar en Janet ging naar huis.Zo om de paar dagen hadden we gedurende zeker 20 maanden onze gezamenlijke masturbeerpartij, en zo nu en dan ook als ik een van de meiden alleen tegen kwam.

Totdat ik verkering kreeg, toen gebeurde er heel andere dingen, maar daarover later!