Mama samen douchen is dat dan geen incest!
Categorie: Incest / Familiesex | dinsdag 27 september 2016

Ik zat voor de spiegel en droogde mijn haren. Van tijd tot tijd moest ik de beslagen badkamer spiegel droog wrijven. Dat kwam omdat mijn zoontje nog onder de douche was. Hij had eerst geduldig zitten wachten, zittend op het krukje in de badkamer, terwijl ik mijn douche nam. Toen ik glinsterend van de waterdruppels naar buiten stapte, verslonden zijn ogen mijn lichaam, en ik realiseerde mij even dat hij al vijftien was. Ik bleef nog een tijdje in de badkamer, want ik moest mijn haren nog verder fhnen toen hij er weer uit de douche kwam, druipend nat, liet ik mijn ogen over zijn natte jongenslichaam gaan. Het was niets bijzonders, we deden dit al jaren. We deden nooit iets anders, behalve dan naar elkaar kijken. Soms begonnen onze hormonen te druppelen en kwamen op allerlei plaatsen terecht, waardoor mijn tepels zich oprichtten, zijn piemel zich opvulde met bloed, mijn clitoris begon te jeuken, en zijn ballen zich samen trokken. Onze hormonen zeiden dan: "Hallo, wij komen even bij jullie op bezoek, is het leven niet geweldig?" en daarna gingen ze vrolijk verder naar de lever of de nieren of waar dat soort stofjes dan ook afgebroken worden en verwijderd worden uit het lichaam. Maar nu was hij al bijna zestien jaar en nu werd het toch anders.

Onze hormonen druppelden niet meer, nee, ze donderen als watervallen door onze bloedvaten, waardoor die bijna niet meer in staat waren om het bloed binnen hun dunne, trillende wanden van hun aders te houden. Nachtelijke lozingen begonnen zijn bed nat te maken, en mijn sappen lekten langs mijn dijen, bij het zien van mijn knappe zoon. Zijn ballen begonnen pijn te doen en mijn kutje begon te jeuken als de hel. Op een keer vroeg hij: "Mams, samen douchen, is dat dan geen incest?" Ik snoof minachtend en zei: "Nee hoor, het is pas incest als we elkaar kussen!" Hij was uit de douche gestapt. Hij was nog druipnat en zijn penis hing er slap en rimpelig bij. Ik had best gezien dat hij zich had afgetrokken onder de douche, terwijl ik op hem zat te wachten om zijn erectie te kunnen bewonderen. Ik had zijn zaad zien spetteren tegen de matglazen deur, vanwaar het langzaam naar de onderen droop. Toen stapte hij opzij en het water stroomde langs de deur en het bewijs spoelde weg, waarna ik, om wat voor reden dan ook, een leeg en teleurgesteld gevoel had gekregen. "Dat mag je niet doen, jezelf aftrekken onder de douche!" zei ik, boos om wat mij was onthouden. Ik hield ervan om zijn erectie in hun volle glorie te kunnen zien. Het maakte mijn eigen orgasmes langer en lekkerder als ik mij s'nachts vingerde in mijn eigen bed.

Hij had mij verkeerd begrepen, hij dacht dat ik beledigd was door wat hij had gedaan. Hij leek verdrietig, misschien omdat zijn fantasie in de douche juist enorm bevredigend was geweest, en zijn ejaculatie veel sterker dan normaal, omdat hij wist dat ik nog in de badkamer was. Ik zuchtte moedeloos terwijl ik de druppels water van zijn slappe piemel af zag druppelen. "Waarom dan niet?" vroeg hij, met aarzelende stem. "Je weet toch dat ik dat lekker vind?" Het was een eenvoudige vaststelling van een feit. "Waarom vind je het dan lekker?" voeg ik, en ik zette de fhn uit. "Ik weet het niet. Ik doe het graag. Ik vind het lekker." "Dat heb je al gezegd." Ik stond op. Hij droop nog steeds van het water en hij had nog niet eens een handdoek gepakt. "Goed dan." zei ik. Hij dacht dat hij mij niet goed verstaan had. "Wat bedoel je?" vroeg hij. Ik zei: "Het is goed, geef me maar een kus." Ik stond met mijn handen in mijn zij, helemaal naakt, en ik keek naar mijn zoontje.

"Zou dat dan geen incest zijn?" vroeg hij.

"Alleen als je jouw tong in mijn mond steekt," zei ik plagend. Hij nam het niet als een grapje op. Hij trok mij tegen zich aan en zijn lippen beroerden de mijne, warm, indringend, begerig, als een vampier die bloed ruikt en die een razende honger heeft. Ik was niet voorbereid op het vuur van zijn kus. Het was net zoals zijn vader mij vroeger kuste, en mijn reactie was automatisch. Ik stak het puntje van mijn tong uit en likte langs zijn gesloten lippen. Mijn tong kietelde zijn lippen open en hij schoof zijn tong in mijn mond. Het alsof elke zenuw in mijn lichaam direct aan mijn lippen werd gekoppeld. Zijn kus zoog alle energie uit mij en zijn tong was als een kleine penis, bewegend in mijn maagdelijke mond. Het was bewoon te veel voor mijn hersens om te verwerken. Ik keek mijn zoon aan. Hij hijgde en zijn gezicht was bleek, zijn ogen draaiden. "Oh shit, oh shit, oh shit" kreunde hij. "Het spijt me, mams, oh shit." Zijn handen zwaaiden door de lucht. Ik stond op, pakte zijn gezicht tussen mijn handen en kuste hem opnieuw. Ik hield op en zei: "Kalm maar. Er is niets aan de hand." "Niets aan de hand?" hijgde hij. "Niets gebeurd? We hebben zonet incest begaan!" En hij kreunde wanhopig. "Nee hoor, dat hebben we niet!" zei ik ferm. "Maar je zei toch altijd dat, eh?"

"Ik weet best wel wat ik zei," en ik legde mijn vinger op zijn lippen. "Maar dit was geen incest!" Ik las het onbegrip in zijn ogen en ik voelde mezelf gedwongen om hem voor te lichten. "Het is maar alleen incest als we zoenen en elkaar op hetzelfde moment betasten, om... om te laten gebeuren dat jij gaat klaarkomen, doordat ik jou kus." Mijn zoontje is niet dom, en hij kent het oude gezegde: "Als de nood het hoogst is, is de redding nabij." Dus besloot hij om mijn nieuwe definitie maar te accepteren, want dat voelde wel veel beter. "Dus we kunnen dit weer opnieuw doen, en dan zou het geen incest zijn?" vroeg hij hoopvol. Ik sloot mijn ogen en voelde ineens een enorme jeuk in mijn clitoris opkomen. "Ja hoor," fluisterde ik zachtjes.

Twee avonden later kwam ik erg laat uit mijn werk. Ik stapte de huiskamer binnen. "Ik ga eerst even douchen," zei ik. Zonder een woord te zeggen stopte hij met lezen, sloot zijn boek en volgde mij naar de badkamer. Hij ging weer op zijn krukje zitten, terwijl ik mijn kleren uit deed. Ik negeerde hem, maar ik moest mijn armen wel boven mijn hoofd strekken om mijn blouse uit te trekken. Vlug stapte ik onder de douche. Het duurde niet lang. Mijn zoontje was al naakt toen ik eruit stapte, en hij had een erectie. Hij stond vlak voor de douche, waardoor ik mijzelf tussen hem en de douchecabine door moest wringen. Ik moest met mijn natte lichaam langs het zijne wrijven. Zijn ogen draaiden zich naar mij en ik keek naar hem terwijl hij in de douche stapte, en ik beet op mijn onderlip. Zijn douche duurde ook niet lang en hij kwam eruit, druipend nat. Ik was nog niet eens gaan zitten. Ik liep naar hem toe totdat mijn tepels zijn lichaam raakten. "Je mag me niet aanraken met je handen, behalve dan op mijn schouders of op mijn rug," fluisterde ik. Hij knikte bevestigend en wij smolten ze samen. Zijn armen waren al tamelijk sterk en hij drukte mij lekker tegen zich aan. Ook al was hij pas vijftien, hij was al bijna net zo groot als ik. Hij hief zijn gezicht naar mij op en onze kus was als een elektrische ontlading. Zijn stijve piemel gleed tussen mijn benen. Zijn piemel was zo stijf dat ik dacht dat ik erop zou kunnen gaan zitten. Ik sloot mijn benen, ving zijn piemel er tussen en klemde hem stevig tegen mijn spleetje.

Onze kussen gingen maar door en door en ik sloeg mijn armen om hem heen, mijn handen gleden over zijn stevige billen en vonden zijn stuitje. Zijn handen gleden over mijn rug en over de zachte rondingen van mijn heupen. Plotseling had hij zijn handen op mijn zachte billen. Even vroeg ik me af of hij mij daar wel aan mocht raken, maar mijn billen waren uiteindelijk toch een onderdeel van mijn rug? Ik duwde mijn kont naar achteren tegen zijn handen aan en hij kneep erin en trok mij stevig tegen zich aan. Dat voelde voor zijn piemel natuurlijk net alsof hij zich aftrok. Ik bewoog mij van hem af en hij trok mij weer tegen zich aan, en dat spelletje duurde net zolang, totdat ik voelde dat hij plotseling zijn zaad loosde, als een wilde hengst. Ik voelde zijn warme zaad tussen mijn benen spuiten, tegen mijn spleetje aan. Ik stak mijn hand tussen ons in en mijn vinger gleed door dat plakkerige spul heen naar mijn kutje, waarna ik mijn opgezwollen clitoris masseerde. Ik explodeerde en viel bijna flauw. Gelukkig hield hij mij stevig vast aan mijn blote billen. Zonder woorden omklemden we elkaar een paar minuten, en daarna deed ik een stap achteruit. "Ik raakte je billen aan!" zei hij en liet zijn hoofd hangen.

"Hebben we nu incest gepleegd, mams?"

"Nee hoor, zoontje," zei ik geruststellend. "Het is pas incest als je mijn voorkant aanraakt." Op de een of andere manier kwamen we daarna steeds vaker samen onder de douche terecht, tegen elkaar geperst onder het warme water, dat gloeide op onze lichamen. Onze kussen waren heet en begerig. Op een keer liet hij mij los en pakte de zeep. Maar in plaats van zichzelf te wassen, waste hij mij, en dus waste ik hem. Wij wasten elkaar en toen ik bij zijn piemel aankwam was die zo hard als staal. Hij schoof zijn hand tussen mijn benen terwijl ik zijn penis waste, ik schoof zijn voorhuid op en neer, ik kneep, ik streelde, en ik trok. Al snel had het water alle zeep eraf gespoeld. Ik staarde naar dat grote stijve ding voor mij en ik likte mijn lippen. Niemand zou het ooit te weten hoeven komen. Ik boog mij voorzichtig voorover en sloot mijn lippen net achter zijn eikel, en ik zoog zachtjes. Mijn tong wist nog precies wat hij moest doen, hij fladderde en dartelde in het rond. "H mams, wat doe je nu!" mijn zoontje hapte naar adem. Ik trok mij mond eraf met een plopgeluid en ik keek op. "Maak je geen zorgen, het is pas incest als je klaarkomt in mijn kutje!" Mijn mond ging terug naar zijn pik, zoekend, zuigend, en proevend. Met een tevreden kreun liet hij mij begaan en ik proefde en slikte, gelukkig en tevreden. Bijna dan. Ik stond op en omhelsde hem, allebei waren we nog kleddernat en ik glimlachte tegen zijn fronsende gezicht. "Je smaakt ook zo lekker." "We moeten wel erg voorzichtig zijn", zei hij, nog steeds bezorgd. "Dat weet ik," zei ik. "Wees maar niet bang." En ik kuste hem weer. "We moeten alleen maar zorgen dat jouw piemel nooit in mijn kutje terecht komt. Het is pas incest, als jouw piemel in mijn kutje gaat." "Goed dan," zei hij. En hij perste zijn lichaam weer tegen het mijne. "Betekent het, dat we dit ook... weer opnieuw mogen doen?" Mijn ogen werden troebel. "Oh ja hoor, zoontje. Maar eerst wil ik dat je mij gaat proeven."

Zijn ogen werden groot van verbazing, en ik trok hem mee uit de badkamer. Hij pakte een handdoek mee en sloeg die heimelijk om zich heen terwijl ik hem meetrek naar mijn slaapkamer, naar mijn bed. Ik vleide mij op mijn bed en spreidde mijn benen schaamteloos wijd. "Ik heb het zo nodig," kreunde ik zachtjes. "Lik mij, ik ben z geil!" Hij wist niet goed wat hij moest doen. Eerst stond hij alleen maar te staren. Hij had nog nooit een kutje van dichtbij gezien. Het was allemaal nieuw voor hem. Het was niet zoals op de foto's die hij had gezien. Mijn schaamlippen waren dik en glinsterend, en aan de bovenkant van mijn kutje zat een bloemknop die eruit zag, alsof er iets vanonder de huid probeerde door te breken. Hij stak er n van zijn handen naar uit en wreef voorzichtig over dat knobbeltje. Ik trok mijn knien omhoog en kreunde hevig toen zijn vinger dat ding aanraakte. Hij begreep dat hij aan dat ding moest likken en hij leunde voorover om dat te gaan doen. Zijn vinger en zijn tong streden even om de buit, maar zijn tong schoof zijn vingers opzij en hij legde zijn lippen er omheen. Hij zoog te hard. Ik gilde en jammerde van genot. "Oh fuck, mijn lieve zoontje, oh ja, daar, maar zachtjes!" Hij begon te spelen met mijn klitje. Hij likte en zoog eraan en beet zachtjes met zijn tanden totdat ik gilde en kronkelde onder hem. Ik kreeg het ene orgasme na het andere, terwijl hij steeds andere manieren ontdekte om zijn moeder te behagen. Uiteindelijk moest ik hem gewoon wegduwen om weer op adem te kunnen komen. Zijn lul was helemaal stijf, zijn ballen waren omhoog getrokken. Hij kroop op zijn knien tussen mijn dijen, zijn lul was op mijn kutje gericht. Ik hijgde nog van mijn orgasme, maar ik hield mijn adem in, en hief mijn hoofd op, om te kijken hoe hij zichzelf begon af te trekken. Het duurde maar tien of twaalf slagen, totdat hij mijn wijd openstaande kutje bespatte met zijn sperma. Het spoot tussen mijn schaamlippen en het vermengde zich met de sappen die eerder hij met zijn mond had aangebracht.

"Weet je zeker dat dit geen incest is, mams?"

Kreunde hij, terwijl zijn pik een laatste dikke straal tegen mijn kutje aan spoot. Ik stak mijn hand naar beneden en wreef zijn zaad door mijn kutharen. Ik stak een met sperma bedekte vinger diep in mijn kut. "Zolang je piemel maar niet in mijn kutje gaat", zei ik geruststellend, "dan is het geen incest." Twee dagen later douchten we weer samen en genoten van wilde orale seks. Ik vond het heerlijk om al zijn zaad uit hem te zuigen, en hij likte al mijn kutsappen weg en slikte ze door. De dag daarna vingerde hij mijn wijd openstaande kut. Hij werd zo opgewonden dat hij twee vingers tegelijk naar binnen duwde. Ik trilde en huiverde en hij stopte onmiddellijk wat met hij deed. "Wat is er mams? Is er iets mis?" vroeg hij bezorgd. "Het is niets," zei ik, toen hij overschakelde naar slechts n vinger. "Maar ik ben daar erg gevoelig, want het is mijn vruchtbare tijd. Maar wat je doet voelt heerlijk." "Wat betekent dat, je vruchtbare tijd?" vroeg hij, en gedachteloos streelde hij zijn stijve pik. "Mijn baarmoeder zit aan de bodem van mijn kut, en we moeten voorzichtig zijn dat daar geen sperma in komt." "Mag er geen sperma naar binnen gaan? Ik kan best zorgen dat er niets naar binnen gaat. Misschien mag ik mijn piemel erin steken, een heel klein stukje maar? Ik zal echt niet gaan spuiten, ik beloof het!" "Het is beter van niet," zei ik zachtjes, maar mijn ademhaling werd wel dieper bij de gedachte aan de stijve lul van mijn zoontje. Zijn vingers voelden wel lekker, maar het voelde toch niet helemaal perfect, op de een of andere manier. "Ik denk dat het gevaarlijk is, ik zou zwanger kunnen raken." "Oh," zei hij teleurgesteld. Maar hij wilde zijn moeder niet kwetsen. Ik dacht erover na. Ik dacht er heel lang over na. Hij probeerde het met twee vingers, hij duwde en gleed naar binnen, maar niet helemaal, tot aan de tweede knokkel. Misschien nog een klein beetje verder. Maar ik miste iets.

Op een vrijdagavond gingen we naar een feestje. Mijn zoon klopte aan mijn slaapkamerdeur. "Mams, gaan we zo naar het feest?" "Wil je niet eerst nog een douche te nemen?" vroeg ik. Hij schudde met zijn hoofd: "Nee!" Ik trok mijn bloes uit, en ontblootte mijn borsten. "Ik heb er lang over nagedacht," zei ik. Ik boog mij voorover en trok mijn spijkerbroek ook uit. "Ik denk dat je, als we heel voorzichtig zijn, je wel een klein stukje erin mag gaan." "Een klein stukje?" herhaalde hij, en zijn mond viel langzaam open. "Is dat dan geen incest?" "We doen het alleen maar een beetje. Alleen maar het puntje erin. En je trekt hem eruit voordat je spuit, want het is alleen incest als je zaad in mijn kutje spuit." Hij duwde mij op mijn bed, en sprong bovenop mij. Hij likte en zoog aan mijn tepels terwijl ik zijn van voorvocht druipende lul vastgreep en ermee over mijn kutje streek. "Wacht even," hijgde ik. Hij leunde achterover op zijn knien, zijn lul stak uit zijn schaamhaar als een lans, terwijl ik kussens verzamelde en achter mijn schouders legde. Nu kon ik goed met mijn hand bij mijn kutje komen. "Laat mij je vasthouden" zei ik. "Je mag dan duwen tegen mijn hand en ik kan je stoppen als je te ver naar binnen gaat." Hij plaatste zijn handen naast mijn armen en ik duwde het puntje van zijn lul tegen de ingang van mijn kutje. Hij keek mij diep in mijn ogen. "Voorzichtig!" fluisterde ik, en stak het puntje van zijn lul tussen mijn schaamlippen. Hij probeerde meteen om verder te duwen, maar ik kneep en hield hem onmiddellijk tegen. "Langzaam aan. Alleen maar een klein stukje," hijgde ik, en liet de druk van mijn hand wat verminderen. Zijn lul gleed door mijn hand, sneller dan ik had gepland en zijn eikel zat plotseling helemaal in mij. Ik kneep hard, om hem te stoppen. Hij zat er in. Rustig aan, anders zou er iets kunnen gebeuren.

"Wat ben je heet van binnen, mams!" kreunde hij en hij zoog aan mijn tepel.

Ik wist niet wat ik voelde. Mijn kutje werd helemaal open gerekt, net alsof ik wel drie vingers in mij had. Maar het was wel gevaarlijk. "Trek hem er langzaam uit!" zei ik, en hij trok hem heel voorzichtig eruit. Ik keek naar zijn pik. Ik veegde met mijn hand over mijn kut. Het lekte daar gigantisch. Ik bracht zijn lul weer naar mijn kutje. "Stop hem er maar weer in. Maar alleen een klein stukje!" waarschuwde ik hem. Hij duwde weer door mijn hand heen en hij kreunde op die speciale manier die mij vertelde dat hij op het punt stond om snel klaar te komen. "Nu weer eruit!" zei ik meteen. Hij trok hem eruit en hij speelde een tijdje met mijn klitje. Misschien was het al veilig om het weer een keertje te doen. "En nu weer erin!" zei ik. Toen hij naar binnen duwde, voelde ik de stam van zijn lul ineens opzwellen en ik kneep meteen heel hard. "Oh, Ohhhh Ahhhh" schreeuwde hij. "Vlug, er uit!" riep ik, en toen ik voelde dat hij terugtrok, liet ik zijn lul los. Ik voelde al een warme golf tegen mijn kut aan spuiten, net oen hij zijn pik eruit haalde. Hij spetterde mijn schaamlippen onder met zijn zaad. Ik tastte met mijn vinger en voelde de natheid van zijn zaad op mijn kutje. "We hebben geen incest begaan." stelde ik hem gerust.

We namen samen een douche, we wasten elkaar liefdevol, en we gaven elkaar minutenlange hete kussen. We aten samen. En al die tijd wilde ik zijn lul zo graag weer in mij voelen. Ik snakte er gewoon naar. Na het eten pakte ik zijn hand. "Kom mee," zei ik. Deze keer gingen we naar zijn slaapkamer. "Ik wil het doen in jouw bed," zei ik. "Was het die laatste keer niet erg gevaarlijk?" vroeg hij bezorgd. "Ja misschien, maar we leren het wel," zei ik geruststellend. Zolang je maar niet binnen in mij klaarkomt, is het niet genoeg om mij zwanger te maken. Het is pas incest als je jouw zaad helemaal binnen in mij spuit." Hij kroop tussen mijn dijen en keek naar mijn vaginale opening. "Oh," zei hij. "Het ziet er wel een beetje, ik weet het niet, een beetje anders uit, denk ik." "Hoe bedoel je?" vroeg ik, en tilde bezorgd mijn hoofd op. "Het ziet er niet zo uit als vroeger. Het ziet er erg glinsterend uit. Het lijkt wel of het heel vochtig is." Ik stak mijn handen naar beneden en trok mijn schaamlippen uit elkaar. "Hoe lijkt het nu?" vroeg ik. Hij tuurde in mijn geslacht. "Nu lijkt het weer meer op vroeger," zei hij. "Alles is in orde. Het was gewoon een beetje kutsap," zei ik. "Lik het er maar af." Hij deed het en hij genoot duidelijk van de overvloedige sappen die ik hem gaf, en van de manier waarop mijn heupen kronkelden en schokten. Nadat ik een keer of drie was klaargekomen, kuste hij zijn weg naar mijn borsten. Maar deze keer sloeg hij mijn borsten over en begon meteen mijn lippen te kussen.

"Mams, ik hou van je." zei hij. "Ik houd ervan om je lippen te zoenen, en ook je kut." Ik hou van alles van jou!" zei hij. Ik zuchtte en voelde een grote liefde voor hem door mij heen stromen. "Zoontje, ik hou ook van jou. Steek hem er maar weer een klein stukje er in." Deze keer was hij helemaal niet bang meer. We hadden dit al eerder gedaan en alles was steeds prima gegaan. Ik pakte zijn erectie vast, en leidde hem naar mijn kutje. Ik zei: "Duwen!" en voordat ik mijn hand erom kon leggen, gleed zijn pik al naar binnen in mijn voorhof. Maar het probleem was dat hij besloten had om tegelijkertijd aan mijn tepel te zuigen, terwijl zijn lul in mij gleed. En doordat hij dat deed, schokten mijn heupen op een ongecontroleerde manier omhoog en plotseling zat de zijn hele lul in mijn kutje en een waas van genot kwam voor mijn ogen. Ik voelde de diepte en de volheid van zijn volledige penetratie. Maar mijn heupen vielen terug op het bed en ik trok zijn lul er vlug uit. Samen keken we naar zijn opgezwollen lul die een centimeter voor mijn kut wiebbelde en naar mijn hand die had moeten voorkomen dat hij te ver in mij ging. Er was geen sperma, geen druppel sperma te zien! Zijn penis zag er wel slijmerig uit, maar niet melkachtig, en in ieder geval niet natter dan normaal. Ik opende mijn hand en drukte mijn vingers in mijn kutje. Het voelde niet anders an anders. Ik deed mijn vingers uit elkaar en keek naar het slijm. Het was dun en doorzichtig. Ik keek naar het gezicht van mijn zoontje, dat vol was van liefde en zorg. "Het is OK!" zei ik vrolijk. "Ik denk dat ik gewoon wat meer slijm heb, omdat ik vruchtbaar ben. Je mag hem er wel weer in steken, want er is niets gebeurd en het is geen incest." Zijn gezicht ontspande zich. Hij pakte zijn lul beet en duwde hem terug waar ik hem wilde hebben. Hij duwde hem voor de helft weg naar binnen. Toen trok hij hem er weer helemaal uit. "Nee, laat hem erin!" hijgde ik.

Heel langzaam en voorzichtig neukte hij mij op die manier, met de helft van zijn pik. Het voelde zo heerlijk. Ik voelde me geweldig. Ik kon gewoon niet geloven hoeveel beter zijn lul voelde, dan zijn vingers of zijn tong. En toen hij weer in mij duwde, stuiterden mij heupen als vanzelf omhoog van het bed, en plotseling zat hij diep begraven in mijn kut! Ik voelde mijn warme, natte kut rondom zijn pik klemmen! Zijn hele pik! Mijn zoontje's heupen begonnen nu aan een reeks van snelle stoten. Hij trok niet terug tussen deze stoten, hij duwde alleen steeds dieper. En na een stuk of tien van die stoten, ontplofte hij. "Neeeee!" Een gekwelde kreet steeg op, toen zijn sperma diep in mijn kut spoot. Hij trok zijn lul onmiddellijk uit mij en zijn zaad ging door met overal te spuiten totdat zijn ballen leeg waren. Ik schreeuwde ook "Neeee!" met een hoge stem, maar dat was omdat het heerlijke gevoel van volheid plotseling van mij werd weggerukt. Hij had zich van mij af geworpen en lag op zijn rug, snikkend omdat hij dacht dat hij alles had verpest. Ik rolde naar hem toe, kroop boven op hem, en kuste hem innig op zijn gezicht.

"Nee, lieverd, nee!" fluisterde ik, totdat hij stil werd. "We hebben echt geen incest begaan, hoor."

Hij keek mij met grote verbaasde ogen aan. "Je trok jezelf toch terug vrdat het je al je zaad in mij gespoten had? Ja toch? dan is het OK, echt waar! Het is echt pas echte incest als je l je zaad in mij spuit, tot aan de laatste druppel!" "Maar wat dan als je zwanger wordt?" snikte hij. "Dat gebeurt echt niet, wees maar niet bang!" zei ik op geruststellende toon. "Hoe weet je dat?" zei hij. "Je bent toch niet aan de pil?" "Nee, dat niet. Maar ik weet het zeker. Vooruit, kus mij. Ik ben nog niet klaar gekomen." Ik knuffelde hem en kuste en streelde hem totdat zijn lul weer stijf was. "Stop hem weer in mij!" fluisterde ik hijgend. "Weet je dan zeker dat het OK is, mams? vroeg hij aarzelend. Maar hij wilde ook graag mijn warmte weer voelen rondom zijn pik. "Ja hoor, het is echt geen incest, tenzij je al je zaad in mij spuit. Maar dat zullen we niet laten gebeuren!" en ik trok zijn opgezwollen pik weer naar mijn glibberige holletje. Hij vulde mij op zoals een hand in een nauwe handschoen opvult. Ik kreunde van genot toen zijn schaambeen tegen mijn klitje aan botste, en zijn pik stuitte tegen mijn baarmoeder ingang. Zijn instincten namen het nu over en hij begon mij stevig te neuken, trekkend en duwend, in een steeds hoger tempo. Ik voelde dat ik eindelijk mijn ware geluk had gevonden. Dit was alles wat ik ooit had gewild. Ik voelde me zo compleet. Ik voelde die lekkere, warme staaf diep in mij. Ik voelde het natte, warme vocht al komen, dat uit het zijn lul zou stromen. Dat zou zo lekker zijn! Ik hoorde zijn kreten, zijn waarschuwingen. Ik voelde dat hij zich terug wilde trekken. Ik sloeg mijn benen om zijn rug en kneep hem vast, ik perste de adem uit zijn longen en dwong zijn hete lans om diep in mij te blijven.

Daar kwam het weer. Dat lekkere natte, warme, heerlijke gevoel! Hij gromde en kreunde, hij schreeuwde het uit en hij spartelde. Maar het enige resultaat was, dat zijn pik nog steviger tegen mijn baarmoeder werd aangedrukt. Toen hij eindelijk helemaal was leeggestroomd, ontspande ik mijn benen. "Mams, wat heb je nu gedaan?" jammerde hij wanhopig. "Niets" zei ik glimlachend. "Kus me maar!" En ik pakte zijn gezicht vast en kuste hem een paar keer zachtjes op zijn wangen. "Maak je maar geen zorgen. Want het is pas incest als je het twee keer achter elkaar doet!"