Op zijn vijftiende nog steeds bang voor onweer!
Categorie: Incest / Familiesex | dinsdag 27 september 2016

Mijn zoontje was altijd al bang geweest voor onweer. Zelfs op zijn vijftiende was hij nog steeds bang voor de donderslagen en voor het felle flitslicht van de bliksem. In de eenzame duisternis van zijn slaapkamer werd het soms te bedreigend voor hem. Hij schaamde zich wel om het toe te geven, maar dan wilde hij heel dicht bij zijn moeder zijn. Ik troostte hem met kalmerende woorden en hield hem tegen mij aan, totdat hij in slaap viel of totdat het onweer over getrokken was. Die avond was het niet anders. De bliksem flitste en de donder rolde en onze ramen rammelden, terwijl de storm zijn woede botvierde op het omliggende platteland. Een hevige flits verlichtte plotseling mijn slaapkamer alsof er een fototoestel flitste, alles verstijfde zoals op een foto. Vlak daarna kraakte donder hevig en ja hoor, daar kwam Eddie over de overloop rennen, en hij sprong op mijn grote koperen bed. Ik had hem eigenlijk al eerder verwacht en ik was best blij dat hij het langer dan normaal had uitgehouden. Ik dacht dat zijn angsten wel zouden afnemen als hij ouder werd, en dit was een alvast bemoedigend teken.

"Het is niet erg hoor, kom maar lekker bij mij onder de dekens liggen. Het onweer is zo hevig dat het wel snel weer over zal zijn." Hij deed het meteen en ik gooide het warme dekbed lekker over mijn bange zoontje heen. "Sorry, mams! Ik probeerde echt om niet bang te zijn, maar die bliksem... " Hij begon zich te verontschuldigen maar hij werd onderbroken door een nieuwe flits en een nog hardere donderslag. Meteen kroop hij heel dicht tegen mijn achterkant aan, en werd kalm zoals alle kinderen die bang voor onweer zijn. Ik reikte over mijn heup heen en gaf hem een troostend klopje op zijn kont. "Stil maar, jongen! Het is prima hoor. Probeer maar te gaan slapen, OK?" "OK, mams, welterusten." "Slaap lekker, jongen." Ik nestelde me behaaglijk in mijn warme holletje terwijl de storm buiten bleef doorrazen.

Al snel viel hij in slaap. Dicht tegen zijn moeder aan, sliep Eddie de diepe slaap van een tevreden kind. Zijn moeders lichaam was voor hem nog steeds het een universele kalmeringsmiddel dat alle kinderen nodig hebben, wanneer ze bang of angstig zijn. Zijn arm lag over mij heen en omringde mijn middel. Ik voelde me dankbaar dat ik hem die troost kon bieden. Eindelijk viel ik ook in slaap, maar vreemde dromen vulden mijn slaperige geest. Ik was weer een jong meisje en mijn vriendje probeerde voor het eerst aan mijn borsten te voelen. Ik was een keurig meisje en hoewel ik hem heel lief vond, was ik ook zenuwachtig om hem te ver te laten gaan. Zijn hand lag al op mijn borst. Ik voelde ook zijn mannelijkheid tegen mij aan duwen. Ik was verbaasd dat hij een erectie had. Zijn hand kneep heel zachtjes in mijn borst. Zijn buik bewoog in kleine cirkels tegen mij aan. Ik kon zijn erectie voelen door mijn jurkje heen.

Ik werd langzaam wakker maar ik kon me nog niet bewegen. Was ik nog aan het dromen, of was ik echt wakker? Ik voelde een hand op mijn borst. En de erectie waarvan ik gedroomd had, drukte inderdaad tegen mijn billen. Ik stond voor een raadsel. Als ik nog droomde, waarom lag ik me dan af te vragen of ik wakker was? En als ik al wakker was, waarom voelde ik dan nog steeds die hand op mijn borst en die piemel tegen mijn billen? Het was erg verwarrend voor mij, ik begreep er niets van. Tenzij... ?

Een plotselinge donderslag rukte mij uit mijn dromerige halfslaap.

Er was maar n antwoord mogelijk: Eddie ! Mijn geest tolde rond bij die gedachte. Het moest wel waar zijn. Ik was er zeker van dat ik echt wakker was. Ik probeerde mijn verwarde gedachten te ordenen. Ja, er lag een hand op mijn tiet. Ja, er lag een stijve lul tegen mijn kont, ik kon het door het zachte katoen van mijn nachtpon voelen. Het was een gevoel dat ik me heel goed herinnerde. De hand op mijn borst was warm en hield mij voorzichtig vast en wreef zachtjes over mijn tepel. Mijn billen voelden hoe zijn erectie het doek van mijn nachtpon tussen mijn billen duwde. Onwillekeurig duwde mijn lichaam terug tegen die harde staaf van vlees. Wat was mijn zoon in vredesnaam aan het doen met zijn hand op mijn tiet en zijn lul daar tussen mijn billen? Toen bedacht ik dat hij in slaap was, hij deed het onbewust want hij snurkte zachtjes in mijn nek. Moest Ik er niet iets aan doen, dit kon zo toch eigenlijk niet? Eddie's hand gleed in mijn nachtpon en beroerde mijn blote borst. Ik hield mijn adem in. Zijn vingers streken over mijn tepel, die onmiddellijk hard werd onder die zachte streling. Ik beet op mijn lippen terwijl zijn hand in mijn tiet kneep. Zijn lul duwde tegen mijn kont.

Ik realiseerde me ineens met enige trots, dat hij al best een grote lul had voor een jongen, mijn eigen jongen.

De nachtjapon die ik droeg was tamelijk kort en hij slaagde er al snel in, om hem zover omhoog te trekken, dat zijn lul tegen mijn blote kont lag. Ik voelde zijn piemel voorzichtig rond snuffelen onder mijn kont. Toen bewoog hij zich een beetje in zijn slaap en zijn stijve piemel gleed in de spleet tussen mijn dijen. Ik probeerde me in te houden, maar ik kon het niet nalaten om een beetje te wiebelen met mijn heupen. De piemel van mijn zoon wreef langs de harige onderkant van mijn kut. Ik snakte naar adem toen ik voelde hoe mijn vagina nat en glibberig werd. Ik kronkelde met mijn kont in kleine cirkeltjes tegen zijn lul. Toen voelde ik zijn hand tussen ons in glijden. Ik voelde zijn vinger zoeken naar mijn opening, en toen hij die gevonden had voelde ik zijn fluweelzachte eikel in mijn glibberige gleuf glijden.

Toen deed ik iets wat moeders niet met hun zoons mogen doen. Ik duwde mijn lichaam naar achteren zodat zijn lul in de ingang van mijn vagina gleed. Eddie sliep gewoon door, hij merkte niets van wat ik deed. Ik haalde diep adem en duwde en duwde en voelde hoe zijn pik langzaam helemaal in mij gleed. Eddie s hand kneep wat harder op mijn tiet, en ik huiverde bij het gevoel van die maagdelijke jongens penis in mijn vagina. Het was zo lang geleden dat ik een lul in mij had gevoeld. Mijn billen kronkelden en draaiden om de penis van mijn slapende jongen. Mijn heupen begon in langzaam te bewegen terwijl ik mijn slapende zoontje neukte. Ik voelde hoe de kringspieren van mijn vagina zich sloten en zijn penis vastklemden in een glibberige omarming. Eddie bewoog zich ineens. Ik stopte meteen met bewegen, mijn zoontjes lul diep begraven in mijn kut.

Toen begon Eddie heen en weer te bewegen. Hij stootte met zijn onderbuik tegen mijn kont. Ik gaf mee en bewoog in hetzelfde ritme als de instinctieve bewegingen van mijn slapende zoon. Ik neukte hem terug terwijl hij heen en weer bewoog. Hij begon steeds harder te duwen. Mijn heupen maakten kleine, onregelmatig cirkelvormige bewegingen. Zijn ademhaling begon onregelmatig te worden en het bed begon te piepen in het gestage tempo van ons heerlijke spelletje. Ik voelde zijn pik groter en dikker worden in mij. Ik vroeg mee ineens af of hij misschien al klaar kon komen.

Ik versnelde mijn bewegingen bij die geile gedachte.

Eddie's hand op mijn tiet sloot zich nu en hij kneep stevig in mijn zachte vlees. Hij neukte mij nu krachtig met zijn pik diep in zijn moeders kut. Ik volgde zijn versnelde tempo en begon met mijn kont terug te bonken. Ik voelde zijn pik pulseren terwijl mijn vagina eraan begon te melken. Mijn klitje klopte en ik bracht mijn hand erheen om erover te strijken. Mijn vingers volgden de timing van zijn slagen en hij begon zijn lul bijna helemaal uit mijn vagina te trekken vervolgens met een krachtige stoot er weer diep in te drijven. Het bed schudde en piepte door onze inspanningen. Keer op keer liet ik mijn vagina over zijn stijve paal glijden, tot mijn billen tegen zijn ballen bonsden. Met een paar snelle stoten kwam ik dicht bij mijn orgasme. Mijn vagina masseerde zijn lul met golvende bewegingen van mijn kutspieren.

Eddie klampte zich stevig aan mij vast, en ik voelde zijn pik n keer, twee keer krampen en toen verstijfde zijn hele lichaam. Ik snakte naar adem toen ik voelde hoe mijn eigen jongen straal na straal van zijn warme sperma in mijn kut spoot. Mijn vingers masseerden mijn klitje en mijn vagina omklemde zijn lul als een bankschroef. Ik voelde hoe zijn sperma spatte tegen mijn baarmoeder. Hij kreunde en hield zijn lul in mij. Ik bleef zijn pik zachtjes masseren met mijn kut terwijl hij de laatste druppels van zijn de jongenszaad in mij spoot. Toen nam het orgasme ook bezit van mij. Ik rilde, huiverde, kreunde en gilde, terwijl mijn heupen zich spastisch bewogen. Zijn zaad droop uit mijn kut en lekte langs mijn klitje op het bed. Eindelijk stopte ik, helemaal buiten adem.

Zijn lul was nog steeds stijf. Ik herinnerde me dat jonge jongens vaak hun erectie kunnen houden, zelfs als ze al zijn klaargekomen. Een bliksemflits maakte een foto van ons tween, een jongen die zich angstig vasthoudt aan zijn moeder, een moeder die hijgt naar adem, haar vingers tegen haar kut. Morgenavond wordt er weer onweer voorspeld, herinnerde ik mij ineens. Ik nam me meteen voor om vanaf nu elke morgen naar het weerbericht te luisteren, gewoon om te weten wat ik allemaal verwachten kan.