Dronken moeder ziet zoon voor overleden man aan!
Categorie: Incest / Familiesex | dinsdag 27 september 2016

Het was zaterdag 24 september, de verjaardag van mijn man. Maar Fred was er niet meer, hij was in mei, in een dichte mist, met zijn auto van achteren tegen een vrachtwagen aan geknald en hij had het helaas niet overleefd. Thuis hakte dat er behoorlijk in. Ik hield ontzettend veel van mijn man en ik was echt ontroostbaar. Ons zoontje was er ook kapot van, en hij begreep ook dat hij nu voor zijn moeder moest zorgen. "Wat een rotjaar", mopperde ik tegen mijn zoon. Die kon dat alleen maar beamen. We zaten naast elkaar op de bank en we dachten alle twee aan vader. Het was tien uur ‘s avonds en we waren alleen. Ik had alle visite afgezegd, alleen overdag waren er twee vriendinnen van mij geweest en mijn schoonouders, want mijn eigen ouders leefden niet meer. "Kom eens dichter bij me zitten, ik voel me droevig en ik heb troost nodig", zei ik en maakte plaats voor hem, naast mij op de bank. Ondanks al het verdriet van de laatste tijd was ik best trots op mijn zoon, hij had mij erdoor heen gesleept, zonder hem had ik het vast niet gered. Hij had mij geestelijk enorm geholpen, toen ik na de begrafenis in een enorme depressie terechtkwam. Hij kookte toen ons eten en hield het huis schoon. En dat allemaal naast zijn huiswerk waar hij het heel druk mee had. Zestien jaar was hij en ik bouwde al helemaal op hem.

Hij kwam naast me zitten en keek mij aan. Ik was nog steeds niet helemaal uit mijn depressie, ik was al een hele tijd niet meer naar de kapper geweest en mijn haar hing onverzorgd in slierten tot half op mijn rug. Mijn pony was veel te lang, zodat ik steeds de haren uit mijn ogen moest strijken. Mijn gezicht was nog steeds een beetje pafferig, maar sinds ik gestopt was met de sherry, was het een stuk verbeterd. Mijn figuur was nog wel ietsje dik, maar dat kon ik wel hebben. Ik ben altijd al een volslank type geweest met een slanke taille maar met mollige vormen. Mijn altijd al flinke borsten waren nog groter gegroeid. Mijn zoon hield van vrouwen met grote tieten, dat wist ik uit de seksblaadjes die hij altijd onder zijn bed had.

Speciaal voor deze bijzondere avond had ik een mooi lichtblauwe blouse en een strakke rok aangedaan, ik wilde het voor mijn zoon een beetje feestelijk maken. Ook had ik een fles wijn gekocht en lekkere hapjes. Toen hij ontspannen achterover leunde, vleide ik mij behaaglijk tegen hem aan. Ik kuste hem spontaan op zijn wang en meteen daarna nog een keer. "Bedankt voor alles wat je het afgelopen halfjaar voor mij hebt gedaan," zei ik met een zachte stem. "Zonder jou had ik het echt niet gered!" Mijn zoon zei eerst niets, hij vond het nogal logisch dat hij zijn moeder had geholpen. Ik was tenslotte zijn moeder, hij hield van mij en dan doe je zoiets gewoon. Toen sloeg hij zijn arm voorzichtig om mij heen, alsof hij mij tegelijk wilde beschermen en troosten. "Het is simpel zat, ik hou gewoon van je," zei hij zacht. Ik knikte, ik wist best dat het wederzijds was. Mijn zoon leek in alles op zijn vader, zowel qua innerlijk als qua uiterlijk. Klein maar sterk, dat had mijn man ook, en geïnteresseerd in techniek. Mijn man was al een nerd, voordat het woord was uitgevonden en mijn zoon is er ook eentje. Wat bleekjes, niet erg knap, maar wel altijd met computers in de weer.

Ik had mijn man uitgekozen omdat hij zo lief was en bovendien een geweldige minnaar bleek te zijn met een geweldig grote seksdrive. Door zijn computerkennis had hij een mooie baan bij de ministerie en het leek niet meer dan logisch dat mijn zoon ook die richting zou opgaan. Ik hield echt evenveel van mijn zoon als van mijn man. Meer kinderen waren er nooit gekomen, want de bevalling was heel zwaar geweest en een half jaartje nadien had Fred zich laten helpen. Aan die ene baby hadden wij voldoende, hij maakte ons gezin compleet en hij was een makkelijk kind, dat het met beide ouders goed kon vinden. "Zal ik dan die fles nu maar openmaken?" vroeg hij. Ik aarzelde, ik stond al meer dan een maand "droog" en werd daarin gesteund door mijn zoon, die vond dat ik na zijn vaders dood veel te veel had gedronken. "Voor deze éne bijzondere avond mag het wel," zei hij, "Morgen doen we alles weer normaal. Het was echt een rotjaar en vandaag is het echt een kutdag, en die moeten we samen door zien te komen."

Ik keek verwonderd naar hem. Ook geestelijk begon hij meer en meer op zijn vader te lijken. Net als zijn vader was hij nu al de man in huis, hij nam zijn moeder bij de hand en loodste mij door moeilijke tijden heen. Ja, samen met hem durfde ik wel weer een glaasje wijn te drinken. Hij stond op en liep naar de koelkast waar ik een lekkere witte Bordeaux koel had gelegd. Hij pakte twee kristallen glazen, liep terug naar de bank en schonk voor ons beiden in. Mmh, het smaakte mij echt heerlijk. Ik nam eerst een klein nipje en daarna een flinke slok. Daarna nog een teug en ineens was mijn glas al leeg. Hij glimlachte vragend naar mij, maar schonk mij meteen weer bij. "En nu wat rustiger aan, graag", zei hij streng en begon toen pas aan zijn eigen glas. Ik knikte, het eerste glas wekte een weldadige warmte in mijn lichaam op en ik raakte ontspannen. Ik nam nog een flinke teug en zette het glas toen op het bijzet tafeltje. Ik vleide me weer tegen mijn zoon aan en hij sloeg zijn arm vaderlijk om mij heen. Wij praatten over vader, wat een geweldige vader en echtgenoot hij was geweest en we werden sentimenteel, vooral ik, omdat ik mijn man zo miste. Ik raakte een beetje opgewonden, want mijn borst lag tegen de zijkant van zijn ribbenkast en hij legde zijn hand wat lager, zodat die boven op mijn heupen kwam te liggen. Kennelijk leek het hem wel een goed idee, als ik een nog lekker wijntje nam, want hij schonk mijn glas weer vol en ik voelde dat hij een erectie had. Mijn glas was al rap weer leeg en ik voelde me een beetje zweverig worden. Ik was de drank behoorlijk ontwend. Ik keek met troebele blik naar mijn zoon, en heel even dacht ik dat het Fred was, mijn man.

"Doe het licht eens wat lager, wil je?" vroeg ik. Mijn zoon stond op en liet nog maar één spotje branden. Hij deed de gordijnen dicht zodat er een intieme sfeer ontstond. Daarna kwam hij weer naast mij zitten, terwijl hij zijn hand om mijn billen sloeg, en zo zaten we samen in het halfduister. Het was allemaal zo vertrouwd, dat het in mijn hoofd helemaal begon te draaien. "Wat is dat lang geleden, Fred", mompelde ik met een slaperige stem. Ik schrok er zelf van. Jezus, ik zag hem voor zijn vader aan! "Zo lang geleden.." herhaalde ik zachtjes en ik streek met mijn hand over zijn gulp. Hij zat verstijfd op de bank, niet wetend wat hij moest doen. Zijn moeder was in een soort hypnose, moest hij mij wakker maken? Of mij maar laten begaan? Er hing een spanning in de lucht en ik had mij in tijden niet zo opgewonden gevoeld. Hij begon zachtjes in mijn bil te knijpen. "Hm," zuchtte ik en verschoof mijn lichaam wat, zodat hij beter achter mijn kont kon komen. Hij wreef nu vol over mijn billen en de onderkant van mijn rok gleed een beetje omhoog. "Ja, Fred, pak mij maar eens lekker vast," mompelde ik met een omfloerste stem. Even aarzelde hij. Hij vond het kennelijk slecht van zichzelf dat hij op het punt stond om te profiteren van zijn aangeschoten moeder. Maar hij was ook opgewonden en hij had niet vaak gevreeën, want meisjes vallen niet op nerds. Zijn keus werd gemakkelijker toen ik de riem van zijn broek opendeed en de rits van zijn gulp omlaag trok. Hij trok mijn rok nog wat meer omhoog totdat die bijna om mijn middel zat, zodat hij zijn hand van achteren in mijn slipje kon laten glijden. Zijn zoekende vingers zakten via mijn bilspleet naar beneden en zochten tussen mijn bibberende billen naar mijn kleverige kontgaatje. "Oh lekker, Fred," kreunde ik zachtjes en deed een poging om zijn broek naar beneden te trekken. Behulpzaam lichtte hij zijn achterwerk op van de bank waarna hij zijn broek en zijn onderbroek in één ruk tot op zijn knieën trok.

"Wow Fred, wat is je piemel al groot!" zei ik verbaasd!

Ik blies met mijn hete adem over zijn opgezwollen eikel. Toen veerde ik op want hij had zijn wijsvinger is mijn kontgaatje gestoken en duwde hem voorzichtig in en uit. "Oh Fred, ik heb zo’n geweldige jeuk! Vinger mijn kutje ook even, wil je dat, Fred?" vroeg ik omfloerst en ik pakte de stam van zijn lul stevig vast. Hij leek echt groter geschapen te zijn dan mijn man en nieuwsgierig begon ik hem te masturberen. Al vrij snel kwam er een druppel voorvocht uit zijn pisgaatje, ik keek er verrukt naar. Ik boog mijn hoofd en likte het van zijn eikel.

"Oh!" kreunde hij onderdrukt, want hij wilde kennelijk dat ik zijn stem niet zou herkennen. Het was lekker om door een vrouwenmond verwend te worden, veel lekkerder dan in zijn fantasie. Hij vond het zalig! Vooral toen ik op zijn eikel begon te zuigen. Hij haalde zijn vinger uit mijn aars en vond aan de voorkant een bos krulhaar met in het midden twee glibberige schaamlippen. Ik was al zo nat dat zijn vinger gelijk naar binnen floepte en dus deed hij er meteen een tweede bij. Ik kreunde en bewoog en liet hem merken dat ik dit echt heerlijk vond. Het was echt superheerlijk en ik ademde zwaar door mijn neus want ik had al zeker tien centimeter van zijn grote piemel in mijn mond. Ik masseerde nog steeds zijn lul maar ik streelde ook af en toe over zijn ballen. Ja, ik wilde zijn zaad, zijn sperma proeven en daarna zelf ook onbedaarlijk klaarkomen, het was verdomme al zo lang geleden! Met mijn heupbewegingen bewoog ik tegen zijn pompende vingers in en ik voelde hoe mijn kutsappen ruimschoots begonnen te vloeien. Ik deed mijn mond strakker om zijn schacht en begon stevig te zuigen, terwijl hij mij steeds vlugger begon te vingeren. Ik kwam als eerste klaar en toen moest ik mijn mond wel van zijn lul afhalen, anders zou ik ter plekke gestikt zijn. "O Fred! Ja!" schreeuwde ik en ik wipte zo hard, dat zijn vingers optimaal diep in mijn kut gingen. Even later hervond ik mijzelf en trok fanatiek aan zijn steigerende lul. Met mijn tong maakte ik smakkende geluiden op zijn eikel en toen stond ook mijn zoontje al snel op het punt van exploderen.

"Ja, Ja, Yesss!!!" kreunde hij met lage stem en hij spoot zijn sperma rechtstreeks in mijn mond. Ik slikte alles door en weer was ik verbaasd, maar nu over de grote hoeveelheid van zijn zaadlozing. Met moeite wist ik alles door te slikken en ik likte genotzuchtig de laatste druppels van zijn verslappende pik. Mijn zoon was uitgeput en zakte achterover, hij vergat helemaal de vaderrol die hij moest spelen. "God, wat was dat lekker!" zei hij, nu met zijn gewone jongensstem. In mijn door drank verhitte hoofd begon een belletje te rinkelen. "Maar dit is Fred helemaal niet!" realiseerde ik mij. "Fred is al maanden dood en ik zit hier op de bank met mijn zoon."

In paniek hief ik mijn hoofd overeind en keek in het gezicht van mijn zoon, die zich geen houding wist te geven. Ik schrok mij te pletter, wat had ik gedaan? Ik had mijn eigen zoon verleid! Aan zijn lul gezogen! Zijn zaad doorgeslikt! Mij door hem laten vingeren, alsof hij mijn man was. Wat zou Fred wel van mij denken, daar ergens boven in de hemel? De tranen schoten in mijn ogen en ik sprong meteen van de bank af.

"Sorry Mams, het was allemaal mijn fout!" riep hij.

Maar ik wist best dat het mijn fout was. Die stomme alcohol ook! Ik begon met gierende uithalen te huilen en vluchtte snel naar boven, naar mijn slaapkamer. "Nee," huilde ik machteloos. "Nee, nee, nee!" en liet mij voorover op mijn bed vallen. Het duurde wel een kwartier voordat hij eindelijk begreep wat hij moest doen, want dit moest echt hoognodig uitgepraat worden. Hij liep de trap op en hoorde mij door de slaapkamerdeur heen nog zachtjes snikken. Zacht maar zelfverzekerd opende hij de deur en zag mij in het schemerduister op het bed liggen. Hij kwam op de rand van mijn bed zitten en streelde over mijn rug. "Zó erg is het toch ook weer niet, wat er gebeurd is, mams?" vroeg hij zachtjes en hij wreef over mijn schouders. "Wij waren alle twee een beetje aangeschoten en we raakten wat opgewonden, dat kan toch wel eens gebeuren?"

Ik was opgelucht dat mijn zoon niet boos was. Ik kwam tot rust door zijn strelende hand die mijn nek zachtjes masseerde en ik slaakte een bevrijdende zucht. "Ik dacht echt dat het Fred was, wat superstom van mij, hè?" Hij kwam naast mij liggen en hij streelde over mijn hoofd, en een paar minuten zei hij helemaal niets. "Ben je niet boos?" vroeg ik, nu helemaal ontspannen. "Nee integendeel, ik vond het best fijn."

"Fijn?? Met je eigen moeder??"

"Maar jij vond het toch ook fijn, al was het dan met je eigen zoon?" "Ja, dat wel. Weet je wat het gekke was? Ik merkte wel dat jouw piemel groter was dan normaal, en dat vond ik vreemd. En ook dat de, eh, eh, dat jouw zaadlozing veel meer was dan vroeger." "Ik moet je ook iets bekennen," zei hij, "Want jij bent de eerste vrouw, waarbij ik ooit ben klaargekomen." Dit ontroerde mij hevig. Ik draaide mijn hoofd naar hem toe en gaf spontaan een zoen op zijn voorhoofd. Er viel een korte stilte, totdat hij weer het woord nam. Ik voelde mij op dat moment heel kwetsbaar en emotioneel in de war. "Ik wil je nog iets vragen, Mams. Ik heb nog nooit met een meisje gevreeën, maar ik hoorde het jullie heel vaak doen, toen Papa nog leefde. Ik werd er altijd erg opgewonden van. Zou je ook eens met mij willen vrijen?" "Och arme jongen," fluisterde ik terwijl allerlei gedachten door mijn hoofd raasden. Wilde mijn zoon écht met mij vrijen? Met neuken en alles er op en er aan? Dat kon ik toch niet toestaan? Want dan zou ons leven als moeder en zoon drastisch veranderen, daar dacht ik steeds maar aan. Maar ik wilde ook zo graag iets voor hem terugdoen, want hij was het afgelopen half jaar steeds voor mij beschikbaar geweest. Ja, ik wilde ook voor hem beschikbaar zijn, als hij iets van mij nodig had!

Toen hij mijn mond kuste trok ik mij niet terug en toen hij zijn tong tegen mijn lippen drukte, opende ik de mijne om hem binnen te laten. Ik vond het zo heerlijk om innig gekust te worden, het was zo intiem dat alleen iemand die ik voor 100% vertrouwde, dit bij mij kon doen en dat was nu alleen nog maar mijn bloedeigen zoon. Onze tongen versmolten tot een eenheid, onze kus duurde minuten lang en ondertussen knoopte hij mijn bloes los en zocht daarna naar de rits aan de zijkant van mijn rok. Ik liet gewillig toe dat hij mijn mooie bloes voorzichtig uitdeed, en ik draaide mijn onderlichaam zodat hij mijn rok en mijn slipje voorzichtig naar beneden kon trekken. Mijn kut werkte als kennelijk als een magneet op hem, want hij ging met zijn hand rechtstreeks naar de oorsprong van het leven. Met zijn andere hand probeerde hij mijn BH omlaag te trekken, want hij hunkerde naar mijn tieten. Maar het lukte hem niet. Zijn handen trilden teveel van opwinding. "Rustig aan, schatje, je doet me pijn," stribbelde ik tegen. Maar ik was geil geworden en genoot hevig van zijn vinger die mijn natte flamoes streelde. Met enige moeite duwde ik zijn hand van mijn borsten, zodat ik wat ruimte kreeg om de sluiting van achteren los te maken. Even was ik bang voor dit moment, want mijn borsten zijn heel groot en niet meer zo stevig als ze vroeger waren, ze hangen inmiddels behoorlijk naar beneden te bungelen.

Maar hij had daar maling aan, hij greep mijn beide wiebelende joekels stevig vast en bracht een tepel naar zijn mond. Om en om zoog hij aan mijn tepels en hij vingerde mijn kutje intussen met zijn wijsvinger. "Oh," kreunde ik en mijn heupen begonnen te schokken. Ik stak mijn tong uit en lebberde zijn hele gezicht af. Pure moederliefde, gepaard aan een onmetelijke geilheid, dat was het! Met zijn vrije hand vond hij mijn rechtertepel en kneep erin. Hij is echt kinky, net als mijn man Fred, dacht ik, en nu wist ik meteen zeker dat het wel degelijk Fred zijn zoon was, en niet van een ander. Het deed pijn maar het was lekker, heel lekker.

"Yes," gilde ik en kwam schokkend klaar.

"En nu ben jij aan de beurt," hijgde ik, volledig in de ban van mijn geilheid. "En nu jij, vooruit, neuk mij! Neuk je eerste vrouw! Want dat wil ik zijn, je moeder én je eerste vrouw!" Ik hielp hem koortsachtig met het uittrekken van zijn T-shirt terwijl hij zijn broek van zijn kont stroopte. Met zijn sokken nog aan wierp hij zich boven op mijn blote lijf en ik graaide naar zijn pik om hem in mijn vochtige spleetje te leiden. Zijn schaamharen kriebelden aan mijn klitje en met een machtige stoot schoot hij diep in mijn warme moederkut. Zols een geile hond neukt met een loopse teef, zo begon hij supersnel te neuken en bewoog zijn lul heen en weer in mijn glibberige kut. Ik wilde hem graag wat rustiger laten neuken, zodat ik er zelf ook van kon genieten, maar hij was gewoon niet te houden. Ook wat dit betreft was hij hetzelfde als zijn vader, die had ook nooit niemand anders gehad dan mij en hij neukte mij ook steeds als een niet te stoppen locomotief. Hij kreeg mijn tieten weer te pakken, kneep wild in mijn tepels en neukte zich een slag in de rondte. Ik liet hem maar begaan en ging mee in zijn tempo, ik neukte hem maar lekker terug en krabde met mijn nagels over zijn rug, daarna greep ik zijn billen stevig vast om hem nog dieper in mijn kut te voelen. Hij ramde met zijn lul tegen mijn baarmoeder aan en verhoogde zijn tempo, totdat ik zijn zaad aan voelde komen.

"Ja-Ja-Ja-Oh-Ja-Ja-Jaaa-," dat was alles wat hij wist te zeggen toen zijn hete zaad door zijn pik stroomde. Er kwam nog één laatste, machtige stoot die zijn sperma naar buiten dreef en het diep in zijn moeders kut deed belanden. Toen kwam ik zelf als een tornado klaar en beet in opperste genot in zijn rechterschouder. "Jeeezus," hijgde hij, en nog minutenlang schokten er kleine scheutjes door zijn eikel heen. Na een tijdje kreeg hij de aandrang om verder te neuken, maar nu in een trager tempo. Hij keek naar mijn gezicht terwijl ik hem liefdevol en verlangend aankeek. Voor mij was er geen twijfel meer, hij was helemaal mijn Fred geworden, mijn man en mijn minnaar. Maar ik was moe, mijn conditie en de emoties van die avond eisten hun tol. Ik verzocht mijn zoon van mijn af te gaan, en ietwat teleurgesteld deed hij wat ik vroeg. Hij begreep het wel, en morgen was weer een nieuwe dag. Hij kwam naast mij liggen, trok het dekbed over ons heen en wij vielen samen in een diepe slaap. Midden in de nacht werd ik wakker, ik moest erg nodig plassen. Ik sloeg het dekbed terug en zag dat mijn zoon zelfs in zijn slaap nog een gigantische erectie had. Gek, maar ik had hem voor mijn gevoel al helemaal geaccepteerd als mijn bedgenoot. Ik stommelde naar de badkamer, deed mijn plas en keerde terug. Ik keek vol bewondering naar die grote piemel. Ik pakte zijn staaf voorzichtig tussen duim en wijsvinger en masturbeerde hem zachtjes. Mijn tong likte teder aan zijn eikel, en daarna nam ik die dikke knobbel in mijn mond en begon erop te zuigen. Hij draaide zich om in zijn slaap en hij droomde de mooiste dingen. Zijn hoofd ging kreunend heen en weer totdat hij eindelijk wakker werd, en in een flits herinnerde hij zich alles weer.

"Ooohhh Mama, wat zalig!"

Ik ging onverdroten door en meer dan de helft van zijn lul gleed in mijn mond. Met zijn éne hand drukte hij mijn hoofd op zijn pik en met de andere vond hij mijn tieten. Hij liet mijn een tijdje zuigen en trok mij toen bovenop hem. Mijn tongzoen was vol liefde en passie en mijn schaamheuvel wreef over zijn stijve lul. Wow!!!!

"Neuk me, neuk me maar, met je geile moederkut," fluisterde hij lief.

Ik glimlachte vol liefde en ging boven op hem zitten. Ik pakte zijn pik en hief mijn onderlijf op. Zijn staaf gleed in mijn hete oven als een heet mes in de boter, totdat hij echt niet verder kon. Ik hield mijn onderlijf stil om even te genieten, en daarna begon ik hem voorzichtig te neuken. Mijn grote tieten bungelden voor zijn ogen en hij graaide er begerig naar. Hij wist zijn klaarkomen nu ietsje langer uit te stellen, maar na een tijdje hield hij het niet meer. Met een diepe kreun spoot hij zijn zaad in de gelijktijdig klaarkomende kut van zijn moeder, en daarna liet ik mij uitgeput op hem vallen. "Ga snel van me af," zei hij dringend, "want ik moet nodig plassen." "Plas maar in mij," antwoordde ik dromerig, "Want dat deed je vader ook."

"Christus, daar fantaseerde ik ook over als ik jullie hoorde neuken!" riep hij verbaasd. Zijn lul was slap en stond op het punt uit mijn spleet te glijden maar dit idee sprak hem aan en hij zeikte lekker warm in mijn kut. Een vloedgolf van warme gele urine stroomde mijn kut weer uit, over zijn dijen, en zomaar op mijn bed. Maar het kon mij niets schelen want we hadden twee bedden tot onze beschikking. Ik had nog een bedzeil van vroeger, maar dat lag nu in mijn linnenkast. Morgen zou ik dat bedzeil wel weer in mijn bed doen, dan kon hij zoveel pissen als hij wou. "Ga je het huis uit?" vroeg ik de volgende ochtend aan mijn zoon. Ik zag er niet uit. Ik had wallen onder mijn ogen omdat ik de hele nacht niet had geslapen. Mijn zoon had ook een zware nacht achter de rug, maar hij was jonger en kon er beter tegen. "Nee, waarom zou ik?" vroeg hij, en gaf mij een lekkere zoen. "Oh wat fijn," zei ik, en voor het eerst in tijden voelde ik mij weer ronduit gelukkig.