Gefeliciteerd met je verjaardag Mams!
Categorie: Incest / Familiesex | dinsdag 27 september 2016

Ik werd wakker door het geklop op mijn slaapkamerdeur. Ik deed mijn ogen open en keek slaperig op mijn wekkerradio. Al over tienen, hoog tijd om op te staan! "Komt binnen!" riep ik, terwijl ik snel het laken over mij heen trok. De deur ging open en mijn tienerzoon kwam binnen schuifelen met een overvol dienblad in zijn beide handen. De geur van warme toast, gebakken eieren en koffie vulde mijn slaapkamer, en ik werd op slag klaarwakker. "Gefeliciteerd met je verjaardag, Mams!" Shit, het was mijn verjaardag. Ik had vergeefs geprobeerd om het te vergeten. Hij zette het dienblad naast mij neer op bed, en deed de gordijnen open zodat de heldere Augustus zon plotseling naar binnen spoelde. "Lieverd, wat hrlijk. Heb je dat helemaal zelf klaargemaakt?" Hij grijnslachte breed en knikte. "Yep. Je bent vandaag toch 35 geworden?" "Oh, bedankt dat je het nog even erin wrijft," zei ik, een beetje zuur glimlachend. "Kom op, kom bij me zitten en help mij om al dit lekkers op te eten, voordat het koud wordt!" Hij kwam naast mij op het bed zitten, schonk mij een kopje thee in en we begonnen te ontbijten. Toen we klaar waren, legde ik mijn hand op zijn knie en kneep er even zachtjes in. "Dat was echt heel lief van je, dank je wel!"

Ik was echt ontroerd, dit was nou typisch iets voor mijn zoon, zo goed doordacht en zo onbaatzuchtig. De afgelopen jaren was hij een grote steun voor mij geweest en hij had mij door moeilijke tijden heen geholpen. Hij was meer dan een zoon, hij was mijn beste vriend geworden en mijn vertrouweling. "Kom eens hier, knul, dan krijg je lekkere een kus van me," zei ik vertederd. Ik boog me naar hem toe en probeerde hem een kus te geven op zijn wang, maar op de een of andere manier ging dat mis. In plaats van op zijn wang, kwamen mijn lippen op zijn mond terecht. Ik schrok ervan en ik trok mijn hoofd meteen terug. Maar ik voelde iets. Het viel gewoon niet te ontkennen, ik had iets van een vreemde opwinding gevoeld. "Oh sorry, zo had ik het niet bedoeld!" zei ik vlug. Plotseling realiseerde ik me dat het enige dat mijn naaktheid bedekte, mijn dunne katoenen laken was. "Geeft niets, mams," zei hij. "Ik vond het best wel lekker!"

Op zijn beurt leunde hij naar mij toe en kuste mij op mijn blote schouder. Ik verstrakte en bewoog mij niet. Hij keek mij aan, onze gezichten vlak bij elkaar en ik voelde zijn staalgrijze ogen diep in mijn ziel boren. Oh mijn God, dit gaat helemaal niet goed, dacht ik bij mezelf. Ik wist dat het verkeerd was, maar tegelijkertijd voelde ik, dat ik veel meer wilde. Oh ja, ik wilde zo veel! Plotseling waren wij opnieuw aan het kussen, maar deze keer met een passie en een ijver die ik nog niet eerder bij hem had meegemaakt. Onze monden gingen open, mijn lippen gleden over die van hem, zijn tong streelde die van mij. Ik rook zijn zoete geur, en ik hapte naar adem van opwinding en ook van schrik over wat er plotseling gebeurde. Ik pakte hem bij zijn kastanjebruine krullen en trok zijn hoofd terug, zodat ik zachtjes op zijn onderlip kon zuigen.

Ik draaide mij een beetje naar hem toe, waardoor het laken weggleed en n van mijn borsten bloot viel. Dat ziende stopte hij meteen met kussen en keek vol verbazing en bewondering naar beneden. Een golf van verontrusting gleed door mij heen. Waar was ik mee bezig? En wat was hij allemaal van plan? Was hij gestopt met kussen, omdat hij bang was om verder te gaan? Ik was in elk geval wel bang om verder te gaan, zoveel wist ik wel.

"Mams, mag ik even aan je borsten voelen?" vroeg hij nieuwsgierig.

Ik kon echt niets zeggen en ik knikte haast onmerkbaar, maar het was genoeg voor hem. Met gesloten ogen voelde ik de zachte en voorzichtige aanraking van zijn vingers tegen mijn blote borsten. Hoewel hij mijn huid nauwelijks beroerde, voelde ik hevige vonken van elektriciteit overspringen, terwijl hij mijn borst betastte. Hij werd overmoediger en hij woog voorzichtig mijn zware borst in zijn hand en hij kneep erin, het soepele vlees manipulerend en mij een diepe zucht van opwinding ontlokkend.

Ik beet op mijn lippen toen hij mijn tepel tussen zijn vingers nam, en een golf van extase ging door mij heen. Passie overrompelde mij en ik trok zijn hoofd tegen mijn borsten aan. Hij kreunde zacht, terwijl hij aan mijn tepel begon te likken en met zijn hand naar mijn andere borst zocht, die nog onder het laken zat. Hij hief zijn hoofd even op en met n vloeiende beweging trok hij zijn T-shirt uit. Hoewel zijn jongenslijf nog niet helemaal volgroeid was, waren de tekenen van puberteit al duidelijk zichtbaar. Zijn slanke en gebruinde romp was begonnen om spieren te ontwikkelen, en hoewel ik hem in meer onschuldige omstandigheden al talloze malen naakt had gezien, deed deze aanblik, hier op mijn eigen bed, me verlangen naar meer.

Nogmaals kuste hij mijn nek en mijn borsten, en het laken gleed naar beneden. Mijn bovenlichaam kwam helemaal bloot en mijn grote borsten waren nu volledig zichtbaar voor hem. Hij ging rechtop zitten, nam het schouwspel aandachtig in zich op, en ik liet mij verward achterover op mijn kussen zinken. Ik voelde mij weerloos overgeleverd aan alles wat hij zou doen. Hij legde zijn hand op mijn navel, hief het laken een beetje op, keek eronder en ontwaarde mijn behaarde schaamstreek. Hij vroeg mij nieuwsgierig: "Waarom scheer jij je niet, Mams?" Op dat ogenblik kon ik alleen maar in lachen uitbarsten. Wat kon ik anders? Hier lag ik, half naakt in mijn eigen bed, mijn tienerzoon kuste mijn tieten en hij ondervroeg mij streng, waarom ik mijn schaamhaar niet had afgeschoren! Deze situatie was zo belachelijk, dat ik er absoluut heel hartelijk om moest lachen. "Hahaha, die Danny, denk je echt ik dat nodig heb?

Hij dacht ernstig na, schoof naar de onderkant van het bed, trok het laken helemaal weg en legde zijn handen op mijn knien. Hij duwde mijn benen een beetje uit elkaar en observeerde mijn kutje aandachtig. "Nee Mams," zei hij ernstig, "Ik denk dat het toch mooier is met die krulletjes erop!" Ik zei: "Dan is het goed. Maar scheer jij jouw piemel dan wel? Nu was het zijn beurt om te lachen. "Nee, natuurlijk niet!" En meteen leverde hij mij het bewijs. Recht voor mijn ogen liet hij zijn pyjamabroek zakken en liet mij zijn parmantig rechtopstaande jongenspiemel zien. "Zie je wel, mams?" Ik knikte bedachtzaam. Mijn ogen bleven op die piemel rusten. Een ander beeld schoot mij te binnen, van een jongere Danny, naakt en speels in ons bad. Ik zat bij hem in bad, zeepte zijn lichaam in en spoelde hem schoon, daarbij volkomen onschuldig zijn piemeltje en zijn ballen aanrakend zonder mij ook maar enige seksuele gedachten daarover te maken. Maar nu zat hij hier voor mij, zijn jongenspiemel stond parmantig rechtop, en een dunne waas van bruine haartjes was op zijn onderbuik gegroeid.

Tjonge, wat was hij de laatste tijd groot geworden!

Ik spreidde mijn benen en gaf hem een ongehinderde blik op mijn glinsterende gleuf. Ik gebruikte mijn wijsvinger om hem mijn grote schaamlippen aan te wijzen en de roze kleine schaamlipjes, die wat meer naar binnen zaten. Ik wilde hem seksueel voorlichten, maar het was tegelijk ook een onuitgesproken uitnodiging van mijn kant. Hij kroop tussen mijn gespreide benen naar voren, nam zijn piemel in zijn hand en begon hem in de richting van mijn vagina te bewegen. Er was geen verder voorspel nodig, geen kussen of strelingen. Wij wisten allebei precies wat wij wilden. Ik voelde zijn piemel tegen mijn kut aankomen en ik zuchtte diep, toen ik hem tussen mijn vochtige schaamlippen voelde glijden. Instinctmatig gleed mijn linkerhand naar mijn clitoris en ik begon mezelf traag en lui te vingeren, terwijl zijn jongenspenis de ingang zocht naar mijn meest intieme plekje.

Hij kreunde even, en zijn ademhaling kreeg hetzelfde ritme als de vlugge stootjes van zijn piemel in mijn wijde vagina. Geleidelijk steeg mijn opwinding terwijl ik mijn oh zo gevoelige clitoris zachtjes bleef vingeren. Plotseling stootte naar voren, zijn jongenspiemel gleed gemakkelijk in mijn ruime kut, maar hij kon de bodem van mijn vagina nog niet bereiken. Onze bezwete lichamen waren nu n, zijn hoofd lag tegen mijn borst en zijn hand kneep in mijn tepel. Mijn handen grepen zijn billen vast, en met mijn vingernagels krabde ik zijn stevige vlees. Ik trok hem naar me toe bij elke stoot. Ik kon zijn snelle hartslag op mijn lichaam voelen, ik kuste zijn nek, proefde de smaak van zijn zweet en rook de geur en het aroma van seks. Onze ademhaling versnelde zich en het tempo nam verder toe, en toen voelde ik hem zijn spieren spannen, terwijl de kramp van zijn eerste orgasme begon. Hij gromde, terwijl hij zijn allereerste sperma in een vrouwenkut spoot. Een beetje sperma spoot in mijn vagina en zijn gehele lichaam trilde, terwijl hij dit deed. Even pauzeerde hij, toen kuste hij mij op de mond, vrdat zijn piemel langzaam uit mij begon te glijden.

Ik bleef roerloos liggen, mijn benen breed wijd gespreid, ik zei niets en volgde hem alleen maar met mijn ogen, terwijl hij opstond. Zijn piemel stond nog steeds stijf, slijmerig en bedekt met onze sappen, de mijne en de zijne. Mijn kutje pulseerde van hevig verlangen, en ik voelde hoe een druppel van zijn sperma tussen mijn gezwollen lippen weg begon te lekken. Toen pakte hij zijn kleren van de vloer en liep zwijgend mijn slaapkamer uit. Geen van ons tween had ook maar iets gezegd, misschien viel er ook niets te zeggen. Ik legde mijn hand tussen mijn benen en stak twee vingers in mijn kut. Ik begon mijzelf hevig te masturberen en al na een paar minuten werd ik overvallen door een hevig orgasme. Daarna bracht ik mijn vingers naar mijn lippen en proefde onze seks.

Nog lang bleef ik naakt en roerloos op mijn bed liggen, niet in staat om mij te bewegen en drijvend in de eindeloze ruimte van de tijd. Vreemd genoeg had ik geen overweldigende schuldgevoelens, over wat er zojuist gebeurd was. Geen spijt, geen wroeging. Mijn zoontje had mij geneukt, hij had het gewild en ik had het gewoon maar toegelaten. Dat was de simpele en duidelijke waarheid. Ik hoorde de voordeur dichtgaan. Danny was naar buiten gegaan. Ik sloot mijn ogen en viel in slaap, hopend dat hij snel weer terug zou komen. Tja, zo gaat het in het leven, alweer een jaartje ouder, dacht ik berustend.