Ik wil geen maagd meer zijn papa!
Categorie: Incest / Familiesex | dinsdag 27 september 2016

Karel staat onder aan de de trap te roepen dat de muziek zachter gezet moet worden. Zijn dochter, Petra, is een jonge vrouw van zeventien jaar, Zij luistert meestal aardig naar hem. Maar de afgelopen dagen is er geen land met haar te bezeilen, Karel heeft al een paar keer met haar proberen te praten. Maar zonder resultaat verdween hij dan weer uit haar kamer omdat ze gewoon niet wilde luisteren, vandaag kwam ze in een erg slechte bui thuis. Met een kwade kop was ze naar boven gegaan zonder iets te zeggen. Karel had haar nagekeken. Toen had ze de muziek hard aangezet, normaal zei Karel er gelijk iets van maar vandaag had hij het even op zijn beloop gelaten. Nu was het voor hem de druppel, hij had nu al vier keer staan roepen. Zijn vrouw was een paar dagen de stad uit voor haar werk, een paar keer per jaar moest ze voor haar werk naar het buitenland. In de woonkamer laat hij zich kwaad op de bank vallen. Zijn geduld begon op te raken, dan staat hij op omdat ze de muziek nog harder zet in plaats van zachter. Hij kan zelfs de televisie niet meer verstaan, met een snelle tred rent hij de trap op en ramt de deur van de slaapkamer van Petra open. Het meisje schrikt hier even van maar laat de muziek aan staan, Karel loopt naar de radio en doet hem uit.

Petra staat huilend op en wil de radio weer aanzetten, Karel houdt haar tegen en krijg een klap tegen zijn arm aan. Hij begint nog meer te koken van woede en met veel moeite kan hij zich inhouden. Hij legt zijn armen om zijn dochter heen en trekt haar tegen zich aan, heel even worstelt zij om los te komen dan verslapt haar lichaam en barst ze in hevig tranen uit. met zijn handen streelt hij over haar haar, hij voelt het lichaam van zijn dochter langzaam tot rust komen. Als ze haar hoofd iets optilt kijkt Karel in een paar droevige en natte ogen, hij pakt een zakdoek en veegt haar ogen droog.

“Schatje vertel nu maar eens wat er allemaal aan de hand is, ik ben er voor je dat weet je toch.”

Petra laat zich op het bed vallen, Karel gaat naast haar zitten en legt zijn arm om haar heen. Hij trekt Petra tegen hem aan, door deze beweging schuift zijn hand een stukje naar voren waardoor hij haar borst aanraakt. Hij ziet dat de tepel hard naar voren priemt in het strakke shirtje wat ze aanheeft. Het is alweer een tijdje geleden dat hij seks heeft gehad, zijn vrouw is niet zo geil meer, door het zien van de harde tepel en het voelen van haar jonge tieten begint hij toch echt geil te worden.

Petra doet geen moeite om zijn hand weg te drukken, heel even heeft Karel het gevoel dat ze haar borst harder tegen zijn hand aandrukt. Petra tilt haar hoofd op en kijkt haar vader strak aan, in haar ogen is een soort van opwinding te zien. Karel dacht dat Petra nog niets van seks afwist. De tranen waren gestopt en Petra legde haar hoofd tegen de borst van Karel, de hitte die haar jonge strakke lichaam uitstraalt laat de opwinding groeien in het lichaam van Karel. Petra wrijft met haar hand over het been van Karel en komt steeds dichter bij zijn kruis. Ze tilt haar hoofd iets op en raakt met haar vingers de groeiende paal van Karel aan. Hij sluit heel even zijn ogen en kijkt haar dan weer aan.

“Vertel nu maar eens wat er de laatste dagen met jou aan de hand is schatje.”

Ik ben het enige meisje in de klas dat nog maagd is, mijn vriendinnen zeggen iedere keer merken dat ik eens moet beginnen met neuken. De jongens noemen mij een kouwe kikker en proberen iedere keer allerlei dingen met mij te doen. Ben ik een kouwe kikker Papa?

Jij moet doen wat jij wilt, als jij geen seks wilt met jongens dan doe je dat gewoon niet. Je moet nooit iets doen omdat een ander dat wilt. Een kouwe kikker ben je volgens mij niet.

Ik wil geen maagd meer zijn papa, maar ik wil niet zo maar met een vreemde neuken.

Karel kijkt haar verbaasd aan en voelt de hand van Petra over zijn pik wrijven, de opwinding in zijn lichaam neemt steeds meer toe. Hij ziet glinsteringen in de ogen van zijn dochter terwijl zij haar hand de vorm van zijn grote pik volgt en eroverheen wrijft. “Papa ik wil dat jij mij ontmaagd, ik weet dat het niet mag maar als je in de badkamer bent kijk ik stiekem naar je. Ik heb je harde lul gezien en vind die heel erg mooi, jij moet mij ontmaagden papa. Wil je dat doen?” Karel weet zich even geen houding te geven op deze vraag van zijn dochter, verschillende keren heeft hij haar de afgelopen jaren bekeken. Drie weken geleden zag hij haar volledig naakt, het jonge en mooie lichaam bezorgde hem spontaan een harde lul die hij later met zijn dochter in gedachten had afgetrokken. Hij had er al een tijdje over nagedacht hoe hij Petra zover kon krijgen, nu bood zij zichzelf aan. Er was 1 probleem en dat was zijn vrouw, als die er achter kwam dan zouden er grote problemen van komen. Petra lijkt het probleem aan te voelen en kijkt Karel Geil aan.

Papa ik wil het met jou doen, en het is mijn keuze om met jou seks te hebben. er zal nooit iemand achter komen, het zal altijd ons geheim blijven.

De twijfel blijft maar de woorden van Petra zorgen ervoor dat bij Karel de laatste hindernis in zijn hoofd verdwijnt. Zijn hand streelt haar rug en schuift langzaam richting haar jonge tieten. Geil schuift zij haar hand naar de rand van zijn broek, met 1 beweging maakt zij zijn broek los en laat haar hand erin glijden. De opwinding groeit heel snel bij Karel, als de vingers van zijn dochter over de harde pik glijden. Met zijn hand maakt hij de broek van zijn dochter los, het shirtje trekt hij over haar hoofd. De net nog niet volgroeide borsten pakt hij in zijn grote handen en streelt ze zachtjes. De hand van Petra verdwijnt uit zijn broek, ze laat zich achter over vallen. Met haar hand schuift zij haar broek van haar strakke billen. Karel drukt zijn mond op de harde tepel, met zijn tanden trekt hij de stof van de beha aan de kant. De vrijkomende tepel springt naar voren en verdwijnt gelijk tussen de lippen van Karel. Zachtjes streelt hij haar tepel met zijn tong, zijn handen maken de beha los en gooien die op de grond. Langzaam glijd Karel met zijn tong over de naakte huid van Petra, kreunend geniet zij hiervan, haar billen schuiven over het bed. De broek glijd van haar billen en neemt het slipje gelijk mee.

Karel pakt haar broek beet en trekt hem van haar benen. Naakt ligt Petra op het bed, Karel geniet van haar jonge lichaam. Alles is strak en nergens zit een grammetje vet, zijn vrouw ziet er nog goed uit maar de jaren beginnen te tellen. Hij pakt de benen van Petra en legt haar met haar billen op de rand van het bed. Karel gaat op zijn knieën voor het bed zitten en laat zijn tong langs de bovenbenen van zijn geile dochter glijden, het meisje ligt even stil maar als Karel zijn handen erbij gebruikt gaat er een trilling van genot door het jonge lichaam. Zijn tong streelt langs de warme natte kutlipjes, likkend en strelend glijdt hij omhoog en neemt het harde klitje tussen zijn lippen. Zachtjes zuigt hij eraan waardoor Petra haar bekken omhoog duwt. Luid kreunend lopen de geile sappen haar jonge kutje uit, voorzichtig schuif Karel een vinger in haar strakke natte kutje.

Dit is teveel voor Petra, huilend van genot komt ze hevig schokkend klaar.

Karel kijkt naar haar gezicht, met zijn vingers en tong blijft hij haar kutje verwennen. Het natte grotje laat hij even voor wat het is en gaat verder omhoog, de tepels zijn hard, één voor één neemt hij ze in zijn mond en zuigt er afwisselend hard en zacht aan. De opwinding begint weer te groeien in het lichaam van Petra, met zijn handen streelt Karel door haar haren en laat ze dan via haar borsten en buik naar haar benen glijden. Schokkend laat Petra alles met haar doen, haar ogen zijn gesloten en haar lichaam glanst van het vocht.

Karel zakt weer over haar buik met zijn lippen en streelt ieder stukje van haar jonge strakke huid. Zijn pik staat hard naar voren en de druppels vocht laten zijn eikel glimmen, als zijn mond het kutje van Petra raakt lijkt het wel of er een elektrische schok door haar lichaam gaat. Ze drukt haar onderlichaam hard tegen de mond van Karel aan en pakt met haar handen zijn hoofd beet. Karel streelt haar klitje en laat zijn vingers over de billen glijden, het duurt weer heel kort voor Petra klaar komt. Happend naar adem laat ze haar lichaam terug zakken op het bed, Karel komt omhoog en pakt zijn grote pik in zijn hand. Schuivend op zijn knieën gaat hij naar voren en laat zijn glimmende eikel tussen haar lipjes verdwijnen. Langzaam duwt hij hem iets verder, met zijn ene hand streelt hij haar klitje waardoor het genot door het lichaam van Petra blijft stromen.

Met rustige en korte stootjes laat hij zijn pik steeds verder in zijn jonge geile dochter glijden, even merkt hij dat er wat tegenstand is. Voorzichtig trekt hij zijn pik iets terug en schuift hem weer naar binnen, zijn vingers strelen het lichaam en het klitje van zijn dochter nu iets harder. Hij voelt dat zij steeds natter wordt, met een korte beweging van zijn heupen drukt hij zijn pik helemaal in de natte gleuf van de jonge slet. De ogen van Petra gaan geschrokken open, ze kijkt haar vader aan. Karel blijft haar strelen en als hij merkt dat Petra aan zijn pik is gewend drukt hij hem langzaam door en haalt hem erin en eruit. Hij laat zich voorover zakken en laat zijn lippen op die van Petra komen. Heel even is er een lichte tegenstand dan openen de lippen van Petra zich en vinden hun tongen elkaar. Een wilde en innige tongzoen volgt, langzaam trekt Karel zijn pik een stukje uit zijn dochter. Als hij hem weer in haar schuift slaat Carola haar benen om de billen van Karel, met een duw van haar voeten drukt ze hem harder in haar kutje.

Met rustige bewegingen begint hij haar te neuken, de ogen van Petra beginnen te glimmen en stralen alleen nog maar genot uit. Karel stopt met neuken omdat hij niet weet of zijn dochter aan de pil is, het zou niet goed zijn als zij door deze heerlijke gebeurtenis zwanger zou raken. Petra kijkt haar vader aan als hij stopt met haar neuken, in de ogen van Karel ziet ze de twijfeling, glimlachend geeft ze hem een zoen.

Je kan me gewoon neuken papa, er kan niets gebeuren want mama heeft gezorgd dat ik al een 6 maanden aan de pil ben. Ram je lekkere dikke pik er maar in en spuit je sperma maar in mijn geile kutje papa, neuk je dochter papa laat zien dat je mij graag aan je paal hebt ohh wat is dit lekker.

Met harde stoten begint Karel zijn dochter te neuken, hij houdt haar gezicht in de gaten om te zien of ze ervan geniet. Met zijn vingers streelt hij haar borsten, tepels en kutje, schokkend ontvangt Petra iedere stoot van haar vader. Ze kijkt hem met grote ogen aan als ze haar orgasme voelt aan komen, ze bijt op haar onderlip en gooit haar hoofd naar achteren. Ze komt omhoog en legt haar armen rond de nek van Karel en drukt haar lippen hard op de lippen van haar vader. Haar lichaam trilt en schokt als zij klaarkomt, met een stevige greep houdt ze zich aan Karel vast. Karel laat zijn pik stil in haar knijpende kutje zitten en probeert zich in te houden om niet klaar te komen.

Langzaam verminderd de druk op zijn pik en krijgt hij weer wat ruimte zodat hij Petra langzaam weer kan neuken. Haar armen glijden van zijn nek, Petra laat zich op het bed zakken en legt haar benen weer om de billen van Karel. Met een geile blik daagt ze haar vader uit om haar te neuken. Karel pakt haar benen en legt deze tegen zijn borst aan, met een snelle stoot schuift hij zijn pik helemaal in haar kutje. Even komt er een verschrikte kreun uit de mond van Petra. Ze had er niet op gerekend dat haar vader op deze manier nog verder in haar kut kon komen. Gemeen glimlachend neukt Karel zijn dochter met stevige stoten, zijn vingers strelen haar buik en schuiven naar haar klitje. Petra weet niet meer wat er allemaal gebeurt en kreunt achter elkaar door, haar kutje begint harder in de paal van Karel te knijpen waardoor hij zijn orgasme voelt aan komen. Met veel moeite kan hij zich inhouden, Petra gilt het uit van genot. Karel kijkt naar zijn dochter terwijl zijn zaad met golven in haar lichaam spuit. Karel heeft zijn ogen dicht geknepen en geniet van deze heerlijke sensatie, hij voelt zijn pik verslappen en langzaam uit haar kutje glijden.

Steunend met zijn handen naast Petra op het bed laat hij zich door zijn knieën zakken. Zijn lippen drukt hij op haar buik en laat ze verder naar onder zakken. Het kutje van Petra staat open en tussen haar lipjes komt zijn zaad vandaan. Zonder er over na te denken drukt hij zijn mond op haar kut en likt al zijn zaad en haar vocht op. Petra kreunt zachtjes en streelt door de haren van haar vader, genietend van Karel ligt zij ontspannen op bed. Karel merkt dat zijn dochter niet veel meer kan hebben en kruipt naast haar op het bed. Petra kijkt haar vader met een gelukzalige blik aan, ze komt omhoog en geeft hem een lange hete tongzoen. Ze laat haar vader weer los en valt terug op het bed.

Dat was heerlijk papa, ik wil dit best iedere dag doen. Zullen wij dit vaker doen? Dit is denk ik veel lekkerder dan dat ik het met mijn vriendjes zou hebben gedaan. Mijn vriendin zei dat het ontmaagden pijn deed maar ik heb er bijna niets van gevoeld.

Petra als je het goed doet, zorgt dat het meisje geniet dan hoeft een ontmaagding geen pijn te doen. Je zult het best wel voelen maar niet meer als dat. als jij dit vaker wilt dan doen wij dat, ik hoop wel dat je het nooit tegen iemand zult vertellen.

Papa ik wil het vaker doen en zal het niet vertellen.

Een poosje later zit Karel weer beneden op de bank, de muziek op de kamer van Petra is nu zachtjes. Glimlachend streelt hij met zijn hand over zijn pik. De seks met zijn vrouw is lekker maar dit is anders. Eindelijk is zijn droom uitgekomen, deze droom zal nog lang aanhouden. Petra is een mooie jonge vrouw die nog veel moet leren maar waar hij veel van zal genieten. Langzaam zakt hij tegen de leuning van de bank en sluit zijn ogen, zijn vrouw is nog een paar dagen weg. In gedachten ziet hij het lekkere jonge tiener lijf van zijn geile dochter voor zich en word weer geil.