Wilde seks met mijn ouders!
Categorie: Incest / Familiesex | zaterdag 1 oktober 2016

Met knikkende knieën en een druipend kutje strompelde ik terug naar mijn kamer. Mijn hart klopte als een bezetene. Wat ik zojuist heb meegemaakt was ongelooflijk, super geil en eigenlijk onvoorstelbaar. Nu mijn suf geneukte lichaam tot rust zal ik vertellen wat er is gebeurd, van welke heftige gebeurtenis is deel heb uitgemaakt. Ik ben Nathalie, 20 jaar en ik heb altijd zin in seks. Mijn studiegenoten vinden mij een geile slet, ook omdat ik vaak wissel van vriendje. Maar verandering van spijs doet eten. Mijn ouwelui zijn Willem en Leone, ook grote liefhebbers van seks. En zij houden van luidruchtig seks. Het gevolg is dat ik in mijn slaapkamer, die grenst aan die van mijn ouders, regelmatig kan meegenieten met hun seksuele activiteiten. Mijn moeder Leone heeft de neiging af en toe haar gekreun af te wisselen met gegil. Mijn vader Willem is meer van het constante gebrom en gegrom. Mijn moeder komt niet verder dan ‘neuk me, Willem neuk me diep, neuk me.’ Mijn vader is de man van de geile complimentjes. ‘Leone wat ben je een lekker wijf en wat heb je een lekker kutje. Leone mijn geile sletje. Ik neuk je helemaal suf.’

Iedere keer als mijn ouders weer heftig hebben gevreeën, dan kan ik het niet laten om mijzelf te vingeren. Zo voer ik de door hun gekreun opgebouwde geile spanning weer af. Ik laat me dan echt helemaal gaan. En volgende mij ervaar ik mijn geile moeder als het gaat om het maken van neukgeluiden. Of mijn ouwelui mij horen weet ik niet. Maar ze maken wel eens dubbelzinnige opmerkingen die daar op wijzen. Maar nu mijn avontuur van deze zondagmorgen. Ik hoorde mijn ouwelui naar het toilet gaan en sindsdien was het onrustig op hun slaapkamer. Zo te horen waren ze elkaar aan het opgeilen voor een stevige beurt. Gekleed in t-shirt en slipje ging ik ook naar het toilet. Ik zag tot mijn verbazing de slaapkamer deur van Willem en Leone half open staan. Ik liep er snel langs. Uit mijn ooghoeken zak ik blote armen en benen en de D-tieten van mijn moeder. De pik van mij vader stond overeind. Na deze aanblik voelde mijn plassen als klaar komen. Ik kon het niet laten maar heb mezelf nog even heerlijk gevingerd. Vanwege de openstaande slaapkamer deur heb ik mijn orgasme proberen te beperken tot hijgen en licht gekreun. Maar mijn kutje was wel lekker nat en mijn tepels hard.

Toen ik weer langs de slaapkamerdeur liep riep mijn moeder, “Hé Nathalie we hebben je al horen kreunen, heb je zin om met ons mee te doen?” Ik stond als aan de grond genageld. Seks met Leone en Willem, mijn ouders. Elke keer als ik ze hoorde neuken fantaseerde ik daar over en nu wordt het mij in de schoot geworpen. Ik ging de kamer binnen.

Mijn vader lag op zijn rug met zijn stijve lul recht omhoog. Ik heb al heel wat vriendjes gehad en ik ben geneukt door pikken van verschillende maten en kleuren. Maar wat bij Willem, mijn vader, overeind stond sloeg alles wat ik tot nu toe in mijn jonge seksleven in met kut heb gehad. Mijn moeder had zijn pik vast en ging langzaam op en neer, zodat de paarse eikel telkens zichtbaar werd. De tepels van mijn moeder stond hard vooruit op haar volle borsten, ze zat wijdbeens en haar kale kut schitterde van het vocht en het zaad van mijn vader liep er langzaam uit.

“Nou wil je meedoen?”

”Ja heel graag, maar het is een vraag die je niet verwacht van je ouwelui.” “Wij horen jouw kreunende reactie op onze neukpartijen, dus we dachten laten we je eens vragen mee te doen.” Ik liep naar het bed. Mijn moeder pakte mijn hand en leidde die naar de lul van mijn vader. Toen ik die aanraakte ging er een siddering door mij heen. Mijn vader reageerde met, “Wauw de hand van mijn dochter Nathalie op mijn pik.” Mijn moeder voerde mij hand naar mijn vaders kloten. Hij spreidde zijn benen toen hij mijn hand voelde. “Nathalie, voel je die ballen, die kloten van je vader waar jij uiteindelijk uit voort komt. Kus ze.” Ik boog mij voorover en kuste en likte de ballen van mijn ouweheer. Ik zoog zacht aan zijn ballen. Mijn moeder boog zich voorover en nam zijn eikel in haar mond. Zo genoten we samen van de geweldige pik van mijn vader. Ik voelde hoe het genot en de geilheid door mijn lichaam trok. Dit had ik nog niet eerder meegemaakt. Mijn kut krampte samen. Ik voelde mijn kutsappen overvloedig stromen.

Mijn vader kreunde en gromde dat hij het heerlijk vond.

Mijn moeder stopte met pijpen. “Nathalie pijp je vader. Hij gaat zo spuiten.” Het volgende moment had ik mijn vaders pik in mijn mond. Een nieuwe geile sensatie trok door mijn lichaam. Mijn moeder schoof haar hand tussen mijn dijen en kneep zacht in mijn klitje. “Wat een lekker nat kutje heb je,” was haar reactie. Langzaam bouwde zich de orgasme explosie in mij op. Ik pijpte mijn vader en proefde het voorvocht. Ik voelde zijn kloppende lul in mijn keel. Mijn vader greep mijn hoofd en duwde zijn pik nog verder in mijn keel. Ik kreeg nauwelijks nog adem. Mijn vader begon heftig te kreunen en te grommen. Mijn moeder masseerde mijn kutje en mij vaders ballen.

En plotseling kwam de explosie.

Mijn vader schoot zijn sperma schoksgewijs achter in mijn keel. Er trok een heftig orgasme door mijn lichaam. Mijn moeder kneep en masseerde mijn gezwollen klit. Ik voelde de kloppende lul van mijn vader diep in mijn keel. “Nathalie, wat pijp je heerlijk. Ik kommm, ik spuit. Lekker geil sletje van me!” Ik was de controle over mijn lichaam kwijt Ik zag donkere en lichte vlekken . Zweefde ik? Het zaad van mijn vader liep van achter uit mijn keel uit mijn mond op mijn B-tieten. Mijn moeder duwde een paar vingers in mijn natte kut. Gillend en kreunend kwam ik klaar, zonder goede te beseffen wat er gebeurde. Geil genot was de kern van mijn bestaan.

Ik voelde nog steeds de kloppende pik van mijn vader achter in mijn keel. De kamer draaide of niet? Ik hoestte en proestte het zaad liep uit mijn mond. Het was een orgasme zoals ik nog niet eerder had meegemaakt en ik was nog niet eens echt geneukt. De pik van mijn vader bleef maar spuiten. Ik trok mijn hoofd terug en kreeg een straal zaad in mijn gezicht. Ik liet mij op mijn vader vallen en huilde van geluk. Mijn moeder boog zich over mij heen. “Oh wat was dat lekker,” zuchtte ik, “wat hebben jullie mij lekker klaar laten komen.” “Maar jij hebt mij heerlijk klaar gepijpt, geil sletje.” Hijgde mijn vader nog na. We bleven een ogenblik liggen om weer een beetje tot ons zelf te komen. Mijn kut droop, mijn tepels waren hard, mijn hart klopt wild. De pik van mijn vader stond nog half overeind. Ook uit de kut van mijn moeder liep een straal vocht, haar kutsappen gemengd met het zaad van mijn vader door de beurt die ze vanmorgen al had gehad.

“Pap ik wil dat je mama neukt!”

Ik heb jullie neukgeluiden zo vaak gehoord, ik wil nu ook zien wat er gebeurt en waar ik van geniet en geile van word. Mijn moeder Leone ging met gespreide benen op bed liggen. Haar kleine schaamlippen waren gezwollen evenals haar klit. Ik greep mijn vaders pik en ging een paar maal op en neer. En weldra was hij weer stijf en keihard. Gereed om mijn moeder Leone een lekkere beurt te geven.

“Willem neuk me. Neuk me. Ik wil die zalige pik van je diep in mij voelen, neuk me.” Mijn moeder trok haar benen een beetje op. Mijn vader ging op haar liggen en duwde zijn glimmende eikel in haar natte gleuf. “Neuk me Willem.” Was het enige dat mijn moeder kon uitbrengen. Mij vader duwde zijn paal langzaam bij haar naar binnen. Mijn moeder werd nog geiler. Ze kronkelde en bleef maar roepen dat ze diep en heftig geneukt wilde worden. Mij vader gromde en bromde en ging in een rustig tempo op en neer. Af en toe stootte hij feller en harder. Dan gilde mijn moeder dat haar baarmoeder werd geneukt. Ze klemde haar armen en benen om mijn vader heen om hem dieper te voelen.

Ook ik werd ontzettend geilen opgewonden. Dat wat ik tot nu toe alleen maar had gehoord kon ik nu ook zien. Een daar werd ik ontzettend geil van. Mij tepels waren hard en mijn kut kletsnat. Ik kon mij niet meer beheersen en ging wijdbeens over het hoofd van mijn moeder zitten en duwde mijn kut op haar gezicht. “Leone, bef me , bef me?” Ik voelde de tong van mijn moeder door mijn natte gleuf. Er trok een siddering door mijn lijf. Bij iedere stoot van mijn vader duwde mijn moeder haar tong in mijn kut. Ook dit was een ongelooflijke sensatie. Weer raakte ik buiten zinnen door het orgasme. Mijn vader ramde door en brulde dat hij klaar ging komen en mijn moeder vol ging spuiten. Mijn moeder bewerkte mijn kut en ze riep voor zover dat mogelijk was met mijn kut op haar mond dat ze volgespoten wilde worden en klaar wilde komen. En ik heb geen idee wat ik deed. De orgasmes denderden door mijn geile lijf. Ook zag alle kleuren van de regenboog, tijd en plaats waren niet meer aan de orde, het enige dat ik voelde en merkte was klaarkomen. Mijn lichaam sidderde van puur genot. Mijn moeder hijgde en gilde dat ze klaar kwam en dieper geneukt wilde worden.

Mijn vader gromde toen hij haar volspoot!

Ik ging van het gezicht van mijn moeder af om het klaar komen van Leone en Willem te zien en te horen. Ongelooflijk wat een passie en wat een geilheid knalde er uit. Mijn moeder was blijkbaar uitgeput na haar zoveelste orgasme. Haar benen en armen gleden van mijn vader en ploften op het bed. “Oh wat was dit ongelooflijk geil en lekker. Klaar geneukt worden en tegelijk mijn dochter beffen. Dat was zalig klaar komen,” zuchtte mijn moeder.

Mijn vader rolde van mijn moeder en uit haar kut vloeide zijn zaad overdadig naar buiten. Wat een Magnifiek gezicht. Mijn moeder bleef uitgeput liggen. Mijn vader lag ook bij te komen, zijn pik was nu half slap. Maar ik was nog ontzettend geil. Ik wilde ook een beurt.

“Pap... wil je mij nu neuken?

Ik wil die heerlijke pik van je in mijn kut voelen. Please neuk me, neuk me.” “Ja, lekker geil sletje jij krijgt zo ook een beurt. Maar ik wil even tot rust komen. Ik ben wel geil, maar niet meer zo bronstig als een 18-jarige.” En zo lagen we alle drie heerlijk ontspannen bij te komen en ons te verheugen op dat wat zou komen. Ik zag de half slappe lul van mijn vader langzaam weer overeind komen. “Hé ouwe geilaard, wil je weer? Ben je er weer klaar voor?” “Ja schat nog even geduld mijn lul komt weer langzaam op sterkte.” Ik greep zijn lul en voelde hem langzaam zwellen. Ik spreidde mijn benen en smeekte mijn vader mij te neuken. Ik was nog zo ontzettend geil. Mijn vader ging op mij liggen. Hij zoog aan mijn tepels, die hard werden. Hij duwde zijn harde eikel tegen mijn natte kut. Mijn gezwollen schaamlippen vroegen om meer. “Pa neuk me, neuk me nu en diep.” Maar mijn vader duwde alleen zijn eikel tegen mijn kutje om mij nog geiler te maken. Ik duwde mijn heupen naar voren om de lul van Willem, mijn vader, in mij te laten komen. Maar hij trok zich terug. “Geduld sletje.” Fluisterde hij in mijn oor. Ik sloeg mijn armen en benen om hem heen. Mijn moeder masseerde mijn B-cup borsten en trok zacht aan mijn harde tepels.

Toen schoof mijn vader zijn verrukkelijke lul langzaam in mijn natte kut naar binnen. Het was een sensationeel gevoel, wat een ongelooflijke pik. Daarbij vielen de piemels van mijn vriendjes volledig bij in het niet. Ik werd gevuld en opgerekt als nooit te voren. Het leek of ik helemaal open scheurde of ik barstte. “Ja, kom in mij, wat heerlijk wat voelt dat fantastisch, helemaal vol. Jahh ik kommm.” Terwijl mijn vader langzaam bij mij naar binnen schoof, raasden het eerste orgasme al door mijn geile lijf. Dit had ik nog niet eerder meegemaakt. Mijn vader duwde langzaam door. Het voelde alsof zijn pik steeds dikker werd. Hij stootte tegen mijn baarmoeder. Leone bewerkte mijn gevoelige tepels. Ik bleef klaar komen.

Toen mijn vader tot zijn schaambeen in mijn kut zat, wachtte hij even en trok zich toen langzaam terug. Ik kneep mijn kutsperen samen om hem maximaal te voelen. Het genot tintelede door mijn geile lijf. Toen alleen zijn eikel nog tussen mijn natte lippen zat, wachtte hij weer even en schoof toen weer langzaam naar binnen. Ik gilde van puur genot. Ik trok mijn benen hoog op om hem nog dieper te voelen. Het laatste stukje duwde mijn vader zijn pik met kracht naar binnen. “Auw Auw, mijn baarmoeder, jaahh wat lekker neuk me diep. Neuk me diep.” Mijn moeder begon aan mijn tepels te zuigen een nieuwe geile sensatie trok door mijn lichaam. “Pa neuk me sneller, sneller. Ik wil je op en neer voelen gaan. Sneller, neuk me met die heerlijk lul van je.” Langzaam voerde mijn vader het tempo op. Hij neukte sneller en dieper en ik wist niet meer waar ik het moest zoeken van genot en geilheid. Het werd zwart voor mijn ogen en dan zag ik weer gekleurde vlekken. Ik zweefde ik trad buiten mijzelf. Ik duwde mijn lijf strak tegen het bed. Ik gilde en hijgde het was een onbeschrijflijk genot. Mijn kut leek te barsten en ik had me nog nooit zo vol gevoeld.

“Ja neuk me klaar, geile dekhengst. Spuit mijn kut vol. Neuk me jahh.”

Ik zweefde in een permanent orgasme. Ik merkte niets meer van de omgeving. Ik voelde mij volmaakt gelukkig door dit volmaakte genot. Tussen mijn borsten en mijn kut leken rechtstreekse zones van genot te lopen. Mijn vader ramde harder en feller en dieper. Mijn pure genot werd afgewisseld met pijnscheuten als mijn vader mijn baarmoeder raakte. Een verre stem zei, “spuit haar vol, Willem, spuit dat sletje vol, ze wil het, ze is zo geil, neuk haar diep.”

Ik klemde mijn armen en benen nog vaster om mijn vader heen om nog enig houvast te hebben. Plotseling met een geweldige felle diepe pijnlijke stoot brulde mijn vader, “jaahh, jaahh, ik kommm, ik spuit, ik spuit je klaar.” Ik duwde mijn heupen omhoog. Ik voelde de dikke harde lul van mijn vader diep in mij. Hij stootte weer tegen mijn baarmoeder. “Jahh, ik komm, ik komm, geile dekhengst spuit mijn kut vol.” Ik voelde het warme zaad van mijn vader diep in mij stromen. Bij ieder stoot voelde ik hem spuiten, schot na schot voelde ik zijn zaad. Ik klemde mij nog heftiger aan hem vast. Ik huilde, ik gilde, ik brulde, ik schreeuwde. Dit was een onbeschrijflijk genot. Mij hele lichaam trilde en sidderde en parelde van het zweet. Schot na schot voelde ik zijn zaad en heel langzaam kwam ik weer bij te tijd. Mijn moeder zoog nog zacht aan mijn tepels.

Ik was volledig loom en ontspannen. Mijn armen en bene vielen terug op het bed. Ik was mij volledig bewust van die zalige paal van mijn vader die nog steeds langzaam in mijn kut op en naar ging, wat voelde dat lekker en relaxed. Mijn moeder stopte met zuigen aan mijn tepels en kuste mij op de mond. Daarna tongzoende ze met pa. Ik liet die twee maar even. Ik was helemaal suf geneukt, maar wat was dat lekker.

Mijn vader rolde van mij af. Ik voelde zijn zaad uit mijn kutje lopen. Er werd niets gezegd, we lagen alle drie lekker na te genieten. Dit was een neukbeurt die mij nog lang zou heugen. We kuste elkaar innig. Pa lag nog wat na te hijgen. Ma ging onder de douche. En ik strompelde met knikkende knieën naar mijn kamer. Ik voelde het zaad langs mijn dijen lopen. Volledig uitgewoond en suf geneukt plofte ik op mijn bed...