Mijn kleine buurmeisje! [1]
Categorie: Incest / Familiesex | zondag 2 oktober 2016

Deel 1 - Ik woon al een tijdje op mezelf en ik had al kennis gemaakt met de buren, ik had hen dochter al eens gezien maar nog nooit echt contact mee gehad. Ze leek een jaar of 15 maar ik had er eigenlijk geen aandacht voor, ikzelf ben namelijk 25 jaar. Tot aan de zomer heb ik weinig van haar vernomen, totdat de zon begon door te breken en de dagen warmer werden. Als ik dan boven in de slaapkamer was kon ik zo de tuin van de buren in kijken, niets te zien alleen. Zo stond ik weer eens uit me raam te turen en ik zag m’n kleine buurmeisje in haar kleine bikini naar buiten stappen, ze nam plaats op de ligstoel en smeerde haar armen en benen in. Op zich best goed om naar te kijken dacht ik bij mezelf. Ze had een klein lichaam, zo’n 1,60 m lang, dun met zwart krullend haar tot aan d’r schouders. Ik betrapte mezelf erop dat ik keek naar haar tietjes, toch al een kleine b-cup, schitterend, haar handen smeerde rondom de geile tietjes en ze bewogen soms lekker mee. Kreeg ik nou een bobbel in mijn broek, van zo’n jong meisje, ik besteedde er maar geen aandacht aan.

Enkele dagen later was het nog warmer en ik keek vanuit me raam naar buiten, het buurmeisje lag al in de tuin te zonnen en weer zag ze er heerlijk uit dacht ik bij mezelf. Ik bleef even kijken en toen ontdeed ze zich van haar bikini topje, mijn god dacht ik, dat is wel even leuk, natuurlijk bleef ik kijken naar me buurmeisje, die zich schaamteloos begon in te smeren, haar armen en benen en toen haar borsten, ik merkte op dat ze er van genoot en het begon meer spelen te worden. Lekker dacht ik en me pik stond hard in me broek, ik pakte me lul eruit en begon er zachtjes aan te trekken, fantaserend dat ik haar tietjes masseerde met zonnebrand. Ik kwam heerlijk klaar, maar het voelde wel een beetje schuldbewust, zo jong nog..

Een weekje later stond ik in mijn tuin tegels te leggen, ik had het mezelf voorgenomen en ik dacht in het lekkere weer kan ik gelijk een kleurtje krijgen terwijl de tuin mooi word. Het buurmeisje lag al in de tuin maar jammer genoeg dit keer met haar bikini nog aan. Soms gluurde ik door de houten spleten en ik werd al wel geil. Ik besloot een praatje te maken over het lekkere weer, dat stelde ze wel op prijs, want ze begon te blozen en speelde met haar mooie zwarte haar. Wat een lekker ding dacht ik, jonge meisjes hebben zulke lekkere vormen dacht ik, ik kreeg weer een bobbel in me broek. Ze ging weer zonnen maar dit keer had ze d’r bikinitopje uitgetrokken, verdomme zeg, nu kan ik natuurlijk niet mijn ogen van haar afhouden.

Ze kwam weer naar de schutting toe en ze vroeg zonder enige maling of ik haar rug wilde insmeren, natuurlijk wilde ik dat wel, alleen hoe doen we dat, het gaat niet zo makkelijk met de schutting ertussen. Ze zou wel even langskomen als dat mocht, graag zelfs dacht ik en ik zei dat het goed was. Een minuutje later stond ze voor me deur en ik liet haar binnen, ze had een los jurkje aangetrokken die redelijk verhullend was, ze zag er geil uit. Ze reikte me de zonnebrand aan en ontdeed zichzelf van haar jurkje, daar stond ze dan in haar bikini bij de buurman, zo jong en schaamteloos, ze draaide zich om en deed haar haren opzij. Ik begon haar in te smeren en ik hoorde een zachte en lichte kreun, blijkbaar vond ze het fijn.

Ze zei opeens dat ze mij wel had gezien vanuit de tuin, dat ik naar haar keek vanuit me slaapkamer, ik liep een beetje rood aan maar gelukkig stond ze nog met haar rug naar me toe. Oh zei ik, ‘dat is niet erg hoor’ snelde ze erachteraan. ‘Ik vind het wel fijn als je naar me kijkt, ik kijk ook graag naar jou’, ik wist niet hoe ik moest reageren en ik zei maar is dat zo?! ‘Ja je ziet er goed uit zo hard aan het werk in de tuin, je hebt echt een mooi lijf en zulke gave tattoos, ik wil er later ook wel een paar’. Hoe oud ben je dan vroeg ik, ze zei 14 jaar, ik schrok wel even, nog jonger als ik dacht, maar toch werd ik nog geiler, ‘dan moet je nog wat jaartjes wachten lieve schat’ zei ik en ze lachte, ze wilde al me tattoos wel even bekijken als dat mocht en dat liet ik natuurlijk wel toe, ze bekeek me armen en voelde eraan, me rug streelde ze en ik kreeg het aardig warm.

‘Heb je nog meer plaatjes of is dat het’ vroeg ze.

Op mijn bovenbenen had ik ook nog wat staan zei ik en ze wilde het maar al te graag zien. ‘Dat gaat alleen moeilijk met me broek nog aan, die kan ik moeilijk omhoog rollen. ‘Je mag je broek wel uitdoen’ zei ze met een knipoogje, ‘ik weet niet of dat zo verstandig is’ zei ik snel maar ze zei gelijk ‘oh maar ik wil ze zo graag zien en ik vertel het niemand’ haar handen gingen ondertussen naar me broek en ze pakte me knoop vast. ‘Mag het?’ vroeg ze lief en ik zei vooruit dan. Ze lachte en knoopte me broek los, ik maakte me op dat moment niet eens druk om mijn redelijke harde lul, volgens mij ging het ook meer daarom en ik besloot me kans te wagen om een jong meisje van 14 jaar te neuken, nu of nooit dacht ik.

Ze ontdeed me van me broek en ik plofte op de bank zodat ze m’n broek helemaal uit kon trekken. Dat deed ze redelijk vlot en al snel wreef ze over mijn benen richting mijn tattoos, ‘oh ze zijn zo mooi, ik vind ze echt opwindend, volgens mij vind jij mij ook wel opwindend hé. Je moest eens weten dacht ik bij mezelf en ze keek naar me boxershort waarin duidelijk een pik aanwezig was. ‘Volgens mij heb jij echt een grote lul’, ik schrok een beetje, misschien vind ze dit wel helemaal niet leuk, maar dat werd snel veranderd. ‘Mag ik misschien je lul zien, dan laat ik jou me tietjes zien, want daar zag ik je wel naar gluren viezerik!’ Eerst je bikini uit zei ik snel en ze liet zich dat geen 2de keer zeggen, al snel zat ze met haar 14 jaar en kleine tietjes voor me speels te lachen, ‘vind je ze mooi buurman?’ vroeg ze en ik zei dat ze er geweldig uitzien, ‘volgens mij krijg je best volle borsten buurmeisje’ zei ik tegen haar en ze begon te glinsteren. ‘Nu wil ik naar jou kunnen kijken’ en ze pakte me boxershort vast en trok die langzaam uit, haar mondje viel open en zei ‘wow, dat is echt een grote lul, wat mooi zeg, mag ik je aftrekken, ik heb dat wel eens gedaan maar nog nooit met zo’n echte grote lul’.

Ik wist niet wat ik hoorde, mijn pik is inderdaad groot, 22 cm en goed dik, maar dat ze dat wilde doen, geweldig. ‘Ga je gang buurmeisje, doe maar waar je zin in hebt, maar vertel dit aan niemand’ ‘Natuurlijk niet, me ouders mogen dit echt niet weten!’, ze begon me licht af te trekken en ik was al snel heel hard, ze genoot ervan, met lichte halen liet ze me pik door haar handen glijden. Ik wilde natuurlijk wel meer maar ik liet het aan haar oven, ze was al zo makkelijk en geil dat ik wel dacht dat ze meer ging doen. Na een klein minuutje te hebben gestreeld en getrokken kwam ze dichterbij zitten en zonder te denken ging ik haar tietjes masseren, nog lekker glad van de zonnebrand en ze vond het blijkbaar heerlijk, haar tepeltjes werden hard en staken recht vooruit, wat een geweldig jong meisje, wat een stel geile tietjes. ‘Mag ik je pijpen buurman’ zei ze en ik knikte toen, ze ging gelijk voor me zitten en deed haar haren in een staart, dit had ze vaker gedaan dacht ik, ze pakte me lul ongeveer net boven me ballen vast, nog genoeg lul over om te pijpen en ze zei nogmaals hoe groot ze me pik vond en dat het haar opwind.

Ze zette haar mondje om mijn eikel heen en ging langzaam omlaag, ze kwam niet diep maar dat vond ik ook niet gek, maar het tafereel was al geil genoeg om me hard te houden. Ze begon me wat intenser te pijpen en ze keek soms naar me, alsof ze goedkeuring zocht met haar geile blik. ‘Dat doe je lekker buurmeisje, heb je dit vaker gedaan’ ‘1 keer bij een vriendje, maar die ging veel makkelijker me mond in, die kon ik helemaal in mijn mond krijgen, deze lukt dat nooit!’ Ze zei dat ze op internet wel had gezien dat mannen graag diep worden gepijpt door een vrouw en ik zei dat ze gelijk had. ‘Je mag het wel proberen hoor, dan kan je dat leren nu’ ‘Graag’ zei ze snel. ‘Ik heb wel gezien wat er dan gebeurd, dat je stikt en er allerlei slijm uit je mond loopt en dat ziet er zo lekker uit, mag ik dat ook doen of vind je dat vies’, dat is juist heerlijk dacht ik en zei snel dat het geen probleem is, dat het inderdaad lekker is om te voelen en om te zien.

Ze begon me dieper te pijpen en ja hoor, ze begon al te kokhalzen op de helft, heerlijk dat geluid en de blik van een meisje die kokhalst op je pik en er zichtbaar van geniet. Ze lachte en keek me aan, met slijmdraadjes uit haar mondhoek, ze begon gelijk weer te pijpen en ze kwam steeds dieper, haar mond was kleddernat en me pik ook, wat een lekker sletje zeg, 14 jaar en nu al zo willen pijpen. ‘Je mag me wel helpen buurman om je hele pik naar binnen te pijpen, ik wil je zo graag helemaal in me mond voelen, je lul maakt me zo geil. Ik pakte haar hoofd lichtelijk vast en terwijl ze dieper me pik in haar mond nam begon ik wat te duwen, ze kreunde en kokhalsde dus ik stopte waarop ze zei ‘ga maar gewoon door als je dat lekker vind, ik vind het ook lekker’ en ze gaf me weer een knipoogje. Ze ging weer pijpen en ik pakte haar hoofdje nu steviger vast en drukte haar omlaag op me pik, ze zal het dan krijgen ook dacht ik, ‘kom op meisje, laat maar eens zien hoe diep je komt’ zei ik en ze kreunde, ze genoot ervan, ik duwde haar hoofd omlaag en ze begon stevig te kokhalzen en te stikken, maar ze kwam dieper, er liep veel slijm uit haar mond en dat maakte het echt lekker om te zien.

"Dieper buurman, ik wil je hele pik, neuk mijn mondje!" Ik ging staan en pakte haar hoofd nu beter vast zodat ik in haar mond kon stoten, ik ging al lekker en ik had niet veel meer nodig om klaar te komen, ik zou haar hele gezicht onder spuiten dacht ik en het wond me nog meer op. Ze voelde me pik kloppen in haar keel en begon hevig te kreunen. Ze pakte me pik vast en begon me hard af te trekken en likte het slijm van me ballen af. ‘Ga je me onderspuiten buurman, ik wil je zaad in mijn mond, ik wil je zaad doorslikken’ zei ze kreunend. Ze opende haar mond en ik spoot haar helemaal vol, het liep haar mondhoeken uit en ze probeerde het nog weg te slikken, maar het was teveel voor haar keeltje en ze liet het over haar tietjes lopen. ‘Hoe vind je dat buurmeisje, vind je dat lekker’, ‘Echt heerlijk buurman, je pik is zo groot en je zaad is echt lekker, je hebt me helemaal vies gemaakt!’ zei ze glimlachend.

Haar handen veegde het sperma bij elkaar en ze nam haar vingers in de mond, ze likte haar vingers af en zei dat ze dat wel vaker wilde proeven. Ik liet me tevreden zakken op de bank en ze kwam naast me zitten, ze hield me pik vast en bleef gefascineerd kijken naar me pik. ‘Je hebt echt een mooie grote lul buurman, ik word er zo geil van, me kutje tintelt helemaal. ‘Zal ik eens verwennen dan buurmeisje, ik heb wel zin om jou kutje te proeven. Ze sprong lachend op en deed haar bikini slipje uit, wat een mooi kutje zeg, haar lipjes nog bij strak bij elkaar, een klein plukje haar erboven, wat een geil kutje, die wil ik echt wel even goed klaar likken dacht ik. Ze ging liggen naast me op de bank en ik pakte haar tietjes vast, masseerde ze stevig en ik ging bij haar omlaag, ‘weet je zeker dat je dit wilt?’ vroeg ik haar en ze stemde breed lachend toe.

"Ja, lik me kleine tienerkutje maar, laat me klaarkomen!"

Ik begon haar lipjes te kussen en speelde met me tong langs haar klitje, ze was al drijfnat en ik besloot een vinger bij haar naar binnen te doen, dat ging aardig makkelijk, ik had het stroever verwacht maar ze was echt zeiknat dus het gleed er zo in. Ik begon haar klitje te likken en te zuigen, ze vond het heerlijk en ze kreunde intens, na 2 minuten kwam ze al klaar en ze begon hevig te schokken met haar lichaam, me pik werd al hard van haar geil smakende kutje maar nu was ik echt keihard weer. Mijn ex vond het altijd lekker om haar kontje gelikt te hebben nadat ze klaarkwam en ik stelde dat voor aan haar ‘maar is dat niet vies buurman en is dat wel lekker’. Ik zei haar dat ik dat niet wist en dat we het konden proberen, ‘mijn ex vriendin vond het geweldig en werd er heel geil van’. Dat was genoeg voor mijn 14-jarige buurmeisje om toe te stemmen en deed haar benen verder omhoog, ik pakte haar benen vast en ik likte vanaf haar natte kutje omlaag naar haar kontgaatje, zo strak en lekker, ik begon haar kontje te likken en ik hoorde haar gelijk kreunen, ‘dat is zo fijn zeg, hmmm ga door buurman, het is echt lekker’. Ik begon haar steviger te likken bij haar kont en stak nu voorzichtig 2 vingers in haar kutje, ze genoot er duidelijk van en liet zich helemaal gaan, haar kontje draaide zich om mijn tong heen ik besloot m’n tong in haar kontje te duwen.

‘Ohh dat is zo lekker, ik ga weer klaarkomen buurman, ga door, lik me kontje helemaal nat’, ik stak me tong in haar kontgaatje terwijl ik mijn vingers dieper in haar jonge kutje liet glijden, het ging zo makkelijk, zij is geen maagd meer dacht ik en ik werd bloedgeil. Ik voelde haar kontje om mijn tong samentrekken en nu ook haar kutje knelde mijn vingers bijna af, ze ging klaarkomen en niet zo’n klein beetje ook, de 2de keer nog heviger dan de eerste, ze kreunde het uit van genot en ik kwam boven haar te liggen en kwam met me pik tegen haar kutje. ‘Wil je geneukt worden door je buurman’ vroeg ik terwijl ik me pik tegen haar natte lipjes duwde, ‘neuk me, maar niet te diep buurman, je pik is echt onwijs groot en ik heb het nog maar 2 keer gedaan’. Ik duwde langzaam me pik naar binnen en zei dat het niet lang ging duren voordat ik klaar kwam dus het zou niet veel pijn doen. Ze zei gelijk dat ze heel graag mijn zaad weer in haar mond wilde hebben, toen stootte ik licht in haar kutje en ze kreunde van genot, telkens zei ze maar hoe groot mijn lul was en dat ze er gek op is, ‘ik ben gek op je grote lul en op jou, je hebt echt de grootste die ik heb gezien en nu voel ik je, je maakt ze zo geil, ik kom straks weer klaar door je grote lul buurman, neuk me maar met je grote lul buurman, ik wil dat je me dieper neemt’.

Ik begon haar te neuken met de helft van me pik en ik merkte dat ze richting een hoogtepunt ging, dat zette me aan om nog net iets dieper te neuken, nu kwam driekwart van mijn 22 cm lange pik in haar jonge 14-jarige tienerkutje, ze had het niet meer en ze begon hevig te kronkelen en te kreunen, ze gilde het uit van genot en ze kwam nu nog harder klaar. Ik pakte me lul uit haar tienerkutje en begon me aftrekken boven haar tietjes en haar gezicht, ze drukte haar tietjes bij elkaar waar me ballen tussen zaten, alles nog nat van het pijpen en het neuken, het gleed heerlijk tussen haar tietjes.

Ze opende haar mond en zei ‘spuit maar waar je wilt, ik wil je zien spuiten buurman, je grote lul wil ik zien spuiten, kom op me klaar alsjeblieft’, ik trok nog heel even en kwam toen hard kreunend over haar klaar, ik spoot haar tietjes onder en daarna spoot ik het in haar gezicht, wat in haar mondje viel slikte ze gelijk door. Ik viel naast haar neer en ze kwam dicht tegen me aan, haar natte gezichtje, borsten en kutje drukte tegen mijn bezwete lichaam. ‘Je bent echt een lekker buurmeisje’ zei ik en ze stelde voor dit vaker te doen als ik dat wilde, ‘ik wil dat heel graag, ik wil jou lul en geen andere, jou lul is zo lekker groot en je bent zo lekker, ik wil door alleen door jou worden geneukt, alsjeblieft buurman, is dat goed’ Ik knikte en zei dat we maar moesten gaan douchen om schoon te worden, wat daar verder gebeurde…

Einde Deel 1