Mijn kleine buurmeisje! [2]
Categorie: Incest / Familiesex | zondag 2 oktober 2016

Deel 2 - In mijn eerste deel schreef ik hoe ik met het geile jonge buurmeisje in contact kwam en eindelijk ook neukte, we hebben dat zeker nog vaker gedaan, maar de tijd dat we begonnen te experimenteren met standjes en wat ruwere sex begon pas jaren later. 2 jaar later toen zij 16 was en nog een paar dagen was verwijderd van haar 17de verjaardag, zou ze graag na het eind van haar feestje, de dag voor haar verjaardag, bij me langskomen, om bij me de nacht door te brengen, ze had haar ouders al verteld dat ze bij een vriendin bleef slapen. Ik dacht er niet veel bij na en vond het allemaal wel goed, een jong geil meisje in het vooruitzicht, daar heb ik enkel geile fantasieën over en geen bedenkingen. Het was een uurtje of 11 en ze stuurde mij een sms, ‘het feestje is bijna klaar, ik ben straks bij je en dan verwen ik je’ met een knipoog die mij natuurlijk warm maakte, mijn pik vulde zich al met bloed en had er duidelijk zin in.

Een half uur later liet ze mijn telefoon overgaan en wist ik dat ik de achterdeur open kon doen, haar ouders mogen natuurlijk niks in de gaten hebben, of de rest van de buurt. Tot mijn schrik had ze een vriendinnetje van haar bij zich, Joanne, dat wist ik wel, daar had ze wel eens over verteld, dat ze hadden gezoend en dat zij de enige is die weet van haar oudere lover, ik dus. ‘Je had niet gezegd dat je iemand meenam!’, ik gebaarde ze snel naar binnen te komen en de fietsen in de bijkeuken te laten. ‘Weten haar ouders wel waar ze is?’ vroeg ik. ‘Nou, eigenlijk slaap ik bij haar en zij bij mij, snapje’ en ze lachte ondeugend, dat kon ik natuurlijk niet weerstaan en ik vond het eigenlijk ook wel geil, maar ik liet niets merken, wie weet had het andere meisje er helemaal geen zin in, of wist ze er niet eens van. We gingen wat drinken in de woonkamer en ik merkte dat ze op het feestje al wel een biertje of een wijntje hadden gehad, ze giechelde en fluisterde naar elkaar, ik kon alleen maar fantaseren over wat er misschien nog zou komen. Joanna, is 16 jaar en zit bij mijn geile buurmeisje in de klas, ze is slank en heeft ook een lekkere cup b met een best forse kont voor op zo’n slank meisje, donkerblonde haren tot aan het midden van haar rug en deftig gekleed voor haar leeftijd.

Ik vroeg ze of ze al aardig los aan het waren kwamen, gezien de kleine rode neusjes en giechelende gebaren, ‘Ik voel me wel lekker ja’, zei m’n buurmeisje en liep naar de keuken toe, dat gaf mij mooi de kans om haar kontje te bekijken, man o man, wat is zij geil dacht ik. ‘Wil je komen helpen, ik kan niet bij de koekjes’ hoorde ik vanuit de keuken. Ik stond op en liep naar de keuken en ik dacht wat voor geks is dat nou, daar stond ze dan in haar donkerrode lingerie setje, ‘volgens mij wil jij helemaal geen koekjes’ zei ik tegen haar en er kwam een geil lachje op haar gezicht ‘nee buurman, ik wil je grote lul zien’, ze kwam tegen me aan staan en begon me broek los te knopen, met haar hand pakte ze me pik vast en haalde die uit me broek, eindelijk dacht ik, dat kan ik wel gebruiken, ben de hele avond al zo geil. ‘Zocht je die schatje’ zei ik en zonder wat te zeggen ging ze op haar knietjes voor me zitten en begon me te pijpen, zo geil was ze dat ze niet eens iets zei, ze pijpte erop los.

Ondertussen is ze echt goed geworden, ik hoef haar niet meer te neuken in haar mondje, dat doet ze zelf wel, ze forceert haar mondje helemaal om me pik heen en stikt zichzelf door mijn pik in haar keeltje te laten glijden, al snel dropen de slierten slijm en vocht langs mijn lul en haar gezicht, ze stond op en gaf me een heerlijke tongzoen en riep Joanne. ‘Joan, kom eens hier, ik wil je iets laten zien’, ze keek me geil aan en fluisterde dat ze een leuk plannetje had bedacht en ze wist zeker dat ze er zin in zou hebben. ‘Jezus zeg die is inderdaad groot!’ hoorde ik Joanne zeggen toen ze de keuken in kwam lopen, blijkbaar had mijn buurmeisje het inderdaad met haar erover gehad, maar op dat moment vond ik het helemaal niet erg, vooral niet toen ik haar zag kijken en weer hoorde zeggen, ‘en daar heb je mee geneukt, dat kan toch niet!’. Mijn buurmeisje zei gelijk ‘let jij maar eens op’ en ontdeed zich van haar mooie lingerie, maar wat eronder zat was nog mooier, haar tietjes waren nu iets groter en voller, haar tepels stonden al recht vooruit en haar kutje was nu mooi kaalgeschoren. Ze ging liggen op de keukentafel en deed haar benen iets omhoog...

"Kom hier met je grote lul buurman, laat maar zien dat je in mijn kutje past!

Ik bedacht mij geen moment en trok nu al me kleren uit en kwam tegen de rand van de keukentafel staan, me pik stond hard overeind en was al goed nat gepijpt, ik pakte me pik vast en zette mijn eikel tegen haar kutje aan. ‘Kom je niet kijken hoe die erin gaat’ stamelde me buurmeisje tegen Joanne, die zich ook niet bedacht en naast ons kwam staan. Een beetje ongemakkelijk voelde ik me wel, toch een nieuwe ervaring, 2 meiden en beiden 2 jonge meiden, maar mijn geilheid overwon natuurlijk. Ik pakte haar bij haar dijen vast en drukte me pik in haar kutje, tot aan de helft dacht ik eerst, maar voordat me pik er al goed in zit hoorde ik mijn buurmeisje al kreunen en Joanne giechelen, ‘wow, dat had ik niet gedacht, hij heeft echt een grote lul maar hij gaat er zo in. ‘Ik ben er nog niet ver genoeg in hoor’ zei ik en ik keek Joanne nu recht in haar ogen aan en ik drukte me paal helemaal in mijn buurmeisjes geile tienerspleet, ze wist niet waar ze moest kijken en begon een beetje te draaien met haar benen, volgens mij werd ze er warm van.

"Ik ga komen buurman, neuk me klaar", zei mijn buurmeisje geil!

Ik begon haar goed hard te nemen, haar tietjes deinde op en neer en ik ging ook al bijna spuiten, ik werd bloedgeil van het feit dat er nog een jong meisje stond te kijken en het geweldig vond, ondertussen had zij al 1 hand op haar kruisje gelegd, ze kneep in haar broekje. ‘Oh buurman, ik kom, stop je grote lul helemaal me tienerkutje in’ en ik duwde me lul er zo diep mogelijk in, ze kwam zo lekker klaar dat ik er zo geil van werd en me pik eruit haalde en me begon af te trekken, beide meisjes keken naar mijn knotsharde paal en ik spoot mijn jonge buurmeisje onder, mijn zaad bedekte haar kutje en haar buikje, met wat spetters op haar tietjes, ze smeerde haar tietjes helemaal onder en bedankte me voor haar beste verjaardagscadeau, ‘alsjeblieft jarige jop’ zei ik onder luid gehijg.

Eenmaal bijgekomen liepen me buurmeisje en ik hand in hand, helemaal naakt, naar de bank toe, Joanne wist nog niet wat ze had gezien en volgde iets later en was nog steeds helemaal rood aangelopen. ‘En hoe vond je dat om te zien’ vroeg me buurmeisje aan haar, ‘uh ja, echt lekker, beter als op het internet!’ giechelde ze. ‘Wil jij misschien ook geneukt worden door zijn grote mannenlul, of durf je niet!’ zei me buurmeisje uitbundig. ‘Ja maar ik wil niet neuken, dat gaat teveel pijn doen hoor!’. Ik lachte om hoe ze over me praatte, waar ik gewoon naast zat nog wel, me pik begon wat te tintelen en ik dacht ‘dat komt wel goed’. ‘Wil je misschien me pik vasthouden, mij aftrekken, of wou je iets anders doen Joanne?’ vroeg ik haar. Ze kwam nu aan de andere kant zitten en ik bevond me nu tussen 2 lekkere meisjes, de 1 poedelnaakt en klaargeneukt en de ander zo geil als boter en enorm geďnteresseerd.

Ze zei niks en liet haar zakken naar mijn pik toe, tot mijn verbazing pakte ze niet mijn pik vast maar mijn ballen en begon ze heerlijk te kneedden. ‘Ik zag ze net al heen en weer bungelen toen je aan het neuken was en vind ballen echt lekker aanvoelen’ zei Joanne tegen me, maar ze keek me niet aan, ze was helemaal gefocust op mijn edele delen. Ze masseerde zo lekker en me pik was al snel stijf, dat was blijkbaar reden genoeg om mijn paal vast te pakken en me af te trekken. ‘Daar is ze echt goed in’ zei me buurmeisje tegen me en kwam dicht tegen me aan zitten, ik pakte haar tietjes vast en begon er mee te spelen. Joanne begon wat los te komen en kwam dichter tegen me aan zitten, ‘heb jij ook zulke lekkere borsten Joanne’ vroeg ik haar en zonder te antwoorden liet ze me pik los en kleedde zich uit, ze ontdeed zich van haar topje en daarna van haar kleine bh. Daar kwamen 2 overheerlijke tietjes tevoorschijn, nog lekkerder als die van me buurmeisje en die vond ik al geweldig, ‘zo zeg, jij mag er zeker wel zijn meisje’ en die moest blozen, ‘ja, vind je ze mooi’, ‘mooi?’ zei ik, ‘ik vind ze hardstikke geil zeg!’ en ze werd wat zekerder en zette haar borst vooruit waardoor haar opgezwollen tepels nu omhoog staken, zelfs haar tepelhof werd dikker en ik wou er alleen nog maar op zuigen.

‘Mag ik misschien aan je borsten zitten Joanne’, ze knikte lief en ik pakte ze beiden vast, drukte ze een beetje bij elkaar en liet haar tepels ontbloot, ik ging met mijn hoofd richting haar tietjes en keek haar even aan voor goedkeuring, ze beet op haar lip en ik dacht bij mezelf, dat zit wel goed, pak je kans. Ik kuste haar zachte tietjes en likte richting haar tepels, daar moest ik aan zuigen, ik wou haar opgezwollen tepels in mijn mond voelen, met mijn tong erom heen kroelen en eraan zuigen. Ik hoorde licht gekreun en ze pakte me pik nu steviger vast en begon me af te trekken, dat kon ze inderdaad erg goed, stevig en langzaam ging ze op en neer en weer hoorde ik haar zeggen, ‘je lul is echt lekker, doe ik het goed’, ‘je doet het hartstikke goed’ zei ik en begon haar tietjes af te zuigen, ze bleef kreunen. Mijn jonge buurmeisje wou zich ook met de sex bemoeien en ging voor haar vriendinnetje zitten en knoopte nu haar broek los en trok die naar beneden, ze had een klein stringetje aan en zo te zien, een kaal kutje. Mijn buurmeisje trok haar slipje aan de kant en begon haar te likken, wat zag dat er heerlijk uit zeg.

Ik stopte met haar tietjes te likken en te zuigen en keek haar aan, ‘jij gaat volgens mij zo meteen heerlijk klaarkomen, of niet meisje’. Ze zei niks, enkel gekreun en ze begon me heviger af te trekken. Een paar tellen later en ze begon te kronkelen en zei dat ze ging klaarkomen, ik pakte haar kin vast en drukte mijn mond op haar lippen, ik gaf haar een heerlijke tongzoen en ze zoende me onbeschaamd terug, haar tong diep in mijn mond en over mijn lippen heen, wat een geil meisje ook zeg. Ze kwam hevig klaar op de mond van mijn jonge buurmeisje, waarvan ik nu kon merken dat ze naast een lekkere lul, ook een lekker kutje kon waarderen, ze hadden dit zeker vaker gedaan vroeg ik ze en beiden giechelde ze ‘Ja!’.

Nu ze heerlijk was klaargekomen was ze geheel ongeremd en begon me weer te zoenen, echt als een pornosletje, haar tong raasde over mijn mond en langs mijn tong, ik werd er bloedgeil van. ‘Ga je mijn vriendinnetje ook onderspuiten buurman’ hoorde ik mijn buurmeisje zeggen en ik zei tegen haar dat het inderdaad niet lang kon duren zo lekker dat het was. Ik deed mijn benen iets verder uit elkaar en liet Joanne me heerlijk aftrekken, nu stevig en wat sneller, precies de juiste snelheid, ik hoefde helemaal niets te doen. Op dat moment voelde ik mijn buurmeisje aan mijn ballen zitten en drukte die omhoog, voordat ik kon kijken voelde ik haar tong langs de onderkant van mijn ballen richting mijn kontje gaan, ik trok mijn been op en hoopte dat ze het zou doen, ze had het 1 keer eerder gedaan onder de douche, nadat ik haar kontgaatje had uitgelikt, maar had het idee gekregen dat ze het niet fijn vond, maar ik zat er helemaal naast.

‘Hmm, zal ik jou kontje eens uitlikken buurman’ hoorde ik haar zeggen en voordat ik kon antwoorden voelde ik haar natte tong al tegen mijn ster aan, hmmm dat voelt goed zeg, ze heeft goed opgelet op de momenten dat ik haar kontje likte, ze likte me geil en ongeremd. Ik voelde me zaad opkomen in mijn pik en zei tegen Joanne dat ze me ging laten spuiten. ‘Spuit je mijn tieten ook onder dan’ zei ze en zakte iets onderuit, ze richtte mijn pik op haar kleine geile tiener tietjes en ze bleef me aankijken, ‘kom maar, spuit je enorme lul leeg op mijn borstjes, ik wil je zaad over me heen hebben, je lul is zo lekker, ik voel je steeds harder worden’, ‘ik ga komen schatjes, ik ga spuiten!’ en ik spoot mijn lading over Joanne’s tietjes, mijn buurmeisje stopte met likken en likte nu het zaad van haar vriendin af als een goed tienersletje en gaf mij een heerlijke kus, dat is voor het eerst dat ik iemand toeliet me te kussen met zaad in d’r mond, het was heerlijk geil en toen begon ze Joanne te kussen en zei ze ‘ik zei toch dat hij een lekkere lul heeft en geil is’, Joanne glimlachte en zei ‘je hebt helemaal gelijk, dit gaan we dus zeker vaker doen!’. Mijn geluk kon niet op.

Einde Deel 2