Mijn buurmeisjes! [1]
Categorie: Incest / Familiesex | dinsdag 4 oktober 2016

Deel 1 - Ik woonde in een klein dorp in Brabant en was net met pensioen. Ik genoot van het mooie leven ondanks dat mijn vrouw 5 jaar geleden gestorven was. Ik was gezegend met aan beide kanten leuke buren. Aan de ene kant een echtpaar van midden 50, waarvan de kinderen getrouwd waren en aan de andere kant een echtpaar van midden 30 met 2 dochters, een van 16 en een van 13 jaar. Twee prachtige meiden die ik in de zomermaanden vaak in bikini kon bewonderen in de tuin. Ik moet toegeven als ik mezelf aftrok dacht ik vaak aan de oudste. Bij het jonge stel kwam ik vaak over de vloer, ik hielp hem vaak bij de verbouwingen in en rondom hun huis. Ik kwam er vaak op de koffie en zij bij mij. Op een regenachtige dag liep ik weer achterom naar de buren. Ik maakte de keukendeur open en zag niemand. Ze zullen wel in de kamer zijn dacht ik en zo als zo vaak liep ik door naar de gang en stond voor de kamerdeur, die gedeeltelijk dicht was. Wat het was weet ik niet maar iets weerhield me ervan om de deur open te duwen. Wellicht het gehijg en gekreun wat ik hoorde. ik duwde de deur iets verder open en kon direct zien waar dat geluid vandaan kwam. Ik zag de televisie aanstaan en daar was een pornofilm op. De oudste dochter zat op de bank met haar hand in haar slipje. Steeds geiler wordend bleef ik staan kijken friemelend in mijn kruis en voelde een behoorlijk erectie opkomen.

Ik kon me niet bedwingen om te blijven staan en duwde de deur verder open. Ankie, het buurmeisje schrok, werd rood tot achter de oren en stamelde goh buurman, alsjeblieft niks zeggen tegen pap. Nee meisje stelde ik haar gerust en liep naar haar toe. Kijk je hier wel vaker naar? Ja af en toe als ik alleen thuis ben. En dan speel je ook met jezelf? Met een rood hoofd knikt ze ja. Waar is de rest van de familie? Pap en mam zijn naar een feest, die komen vanavond pas thuis en Marije is bij een vriendinnetje aan het spelen. Zullen we die film samen afkijken vraag ik. Ze kijkt me aan en knikt verlegen. Ik ga naast haar op de bank zitten en weet dat ik een enorme erectie in mijn broek heb die zeker opgevallen moet zijn. Speel je ook wel eens met jongens vraag ik. Nee zegt ze heb alleen een keertje gezoend. Echt gezoend vraag ik, met tong en al? Ja, zegt ze trots. Wil je mij eens zoenen, is al zo lang geleden. Ja hoor zegt ze, en ze komt op haar knien naast me zitten slaat haar armen om me heen en begint me te zoenen Haar mond hapt naar mijn lippen en haar tong streelt mijn tong.

Mijn erectie werd alleen nog maar heftiger.

Mijn hand glijd over haar rug, haar billen en zo onder haar rokje. Ik neem een van die kleine billen in mijn hand en knijp er met mijn volle hand zachtjes in. Kijkt u ook wel eens sexfilms vraagt ze. Ja hoor zeg ik. En doet u het dan ook met u zelf? Ja, vaak genoeg. Wil je het eens zien? Verlegen knikt ze ja, ik maak mijn broek los haal mijn stijve pik uit mijn broek en begin me af te trekken. Als jij het wil doen mag dat ook wel hoor zei ik. Met een hoofd als een boei ging ze zitten en legde haar kleine handje om mijn stijve lul. Ik bewoog haar arm om aan te geven hoe ik het lekker vond en zakte onderuit om te genieten van die zachte tienerhand.

Met mijn hand streelde ik voorzichtig haar been van knie tot de zoom van haar rokje. Na een paar minuten gingen haar benen uit elkaar en beetje voor beetje verdween mijn hand onder haar rokje en streelde ik met mijn vingers het natte plekje in haar slipje. Ik voelde dat het niet lang meer duurde tot mijn zaadlozing, ik sloot mijn ogen, wurmde mijn vinger in haar slip en genoot!! Even later kom ik luid kreunend klaar en het zaad spuit op mijn buik en over haar handen. Ik pakte haar hoofdje en kuste haar lang en innig. Dank je wel lieve schat dit zal ik nooit vergeten. Kom maar eens snel bij mij op bezoek.

Dat gaat zeker gebeuren maar dat een andere keer.

Na mijn erotische ervaring met Ankie het oudste buurmeisje (16) dacht ik steeds aan haar als ik lekker aan het masturberen was. Hopend dat ze wellicht ook nog eens aankwam. Die hoop kwam eerder dan dat ik gedacht had. De buurvrouw stond voor de deur en vroeg of de beide meisjes bij mij konden blijven vandaag en vannacht, want hun moesten morgenvroeg in Duitsland bij een begrafenis zijn en gingen nu vanmiddag al weg. Ik zei dat is geen enkel probleem hoor.

Afijn, een kwartiertje later kwamen beide dames aangestapt. Dat de jongste er ook bij was maakte het niet eenvoudig, maar daar vonden we wel wat op. Na een leuke middag met spelletjes gingen we bij een pannenkoekenrestaurant eten en rond 8 uur waren we weer thuis. Hoe laat moeten jullie morgen op school zijn vroeg ik, Ik om 10 uur zei Ankie en ik hoef helemaal niet, studiedag zei Marije de jongste. We doen nog een spelletje en dan gaan jullie naar bed, ok? Beide vonden het prima en we gingen aan tafel zitten voor een spelletje yahtzee. Ik zat naast Ankie en tijdens het spel voelde ik haar been regelmatig tegen mijn been schuren. Hoewel ik behoorlijk geil was hield ik me in vanwege haar zusje Marije. Na het spelletje gingen beide naar boven en na een half uurtje hoorde ik niks meer en toen ik boven ging kijken sliepen beide (dacht ik).

Ik keek nog een uurtje TV en ging ook naar bed. Ik kleedde me helemaal uit omdat ik het een geil gevoel vind om naakt te slapen. Denkend aan het schurende been kreeg ik toch een erectie. Maar ik trok me deze keer niet af, hopend op bezoek. Het wachten werd beloond, na een minuut of 10 ging de kamerdeur open en kwam een van de meisjes binnen. Ze kroop op het bed en ik hoorde en zag dat het Ankie was. Mag ik bij je komen liggen vroeg ze. Ik heb wel niks aan zei ik. Nou dan doe ik dat toch ook en ze trok haar nachthemdje en slipje uit en kroop naast me onder de dekens. Marije slaapt al, zegt ze, en ze kruipt tegen me aan. Door het voelen van dit lekkere tienerlijfje wordt mijn erectie zo erg dat hij bijna pijn doet. Mijn hand streelt zachtjes haar rug en af en toe haar strakke billetjes.

Het duurt niet lang of ik voel haar hand om mijn stijve lul en langzaam beweegt ze hem op en neer. Langzaam aan zeg ik, ik wil er zelf, maar ook jou lang van laten genieten. Is wel jammer zegt ze dat we niks zien. Ik maak een schemerlampje aan en hang er een zakdoek overheen zodat we in een gezellig erotische sfeer op bed liggen. Ik sla de dekens helemaal terug en bewonder haar naakte lichaam. Zachtjes streelde ik haar kleine tietjes met de grote tepels. Ze deed haar ogen dicht en haar ademhaling ging wat sneller en hoorbaarder. Ik zoog zachtjes op haar tepels n voor n en mijn vingers draaiden cirkeltjes over haar buik, om haar navel en zo verder naar beneden. Ze spreidde haar benen en tilde haar billen van het bed af. Mijn hand gleed over haar nog maagdelijke kutje. Langzaam trok ik mijn vinger door haar toch al vochtige spleetje. Ik knielde aan weerszijde van haar hoofd en boog naar voren deed met mijn vingers haar lipjes van elkaar en begon haar nauwe kutje te likken, af en toe stak ik mijn tong er zo diep in als ik kon. Door deze houding hing mijn stijve lul en zak boven haar gezicht en ik hoefde niet lang te wachten voordat ik haar lippen rond mijn pik voelde.

Zo bleven we even bezig, niet in de gaten hebbende dat Marije ook mijn kamer opkwam. Door het schemerlicht kon ze prima zien waar we mee bezig waren. Ze staat naast het bed en vraagt met trillende stem of ze ook in het bed mag. Ja hoor zeg ik, spring er maar in. Tot mijn grote verbazing trekt ook zij alles uit en gaat naast ons liggen. Ik kijk naar haar tere lichaam, nog bijna geen borstjes, volkomen kaal kutje. Vol nieuwsgierigheid kijkt ze wat haar zus aan het doen is. Tijdens het likken van Ankie streel ik heel teder het lichaam van Marije. Ze ligt op haar rug met haar ogen dicht en je kunt zien dat ze geniet van de aanraking. Heel even kriebel ik met mijn vinger aan haar kutje. Daarna hield ik me weer bezig met het likken en vingeren van Ankies kut. Met twee vingers vinger ik haar en gezien het soppende geluid kon je er vanuit gaan dat ze goed geil was. Dan voelde ik een extra handje aan mijn pik en ballen.

Mag ik ook eens proeven vraagt ze.

Ik voel haar hoofd tegen mijn buik en ik kom iets omhoog, haar hoofd gaat richting mijn pik en even later schuift haar kleine mondje over mijn pik, ik ga op mijn rug liggen en laat me door beide meiden verwennen met hun mond en handen. Tegelijkertijd streelde ik die heerlijke lijfjes waar ik maar kon. Wil je ook eens neuken vraag ik aan Ankie. Jaaaaaaaaaaa zegt ze hees. Ga er maar bovenop zitten en kijk maar wat je wel en niet wilt.

Ankie hurkt boven mijn keiharde pik en laat zich langzaam zakken tot mijn eikel tussen haar lipjes zit. Met een kreetje van pijn laat ze zich helemaal over mijn pik zakken en begint voorzichtig op en neer te rijen. Mag ik ook vraagt Marije, Nee schatje dat gaat nog niet over een jaartje of 3 wel. Kom maar op mijn gezicht zitten geef ik je wel geile kusjes. Net als Ankie hurkte ze over me heen maar dan boven mijn gezicht en ik had dat lekkere kale kutje voor mijn neus. Driftig begon ik haar te likken en ondanks haar jonge leeftijd kon ik haar klitje goed voelen met mijn tong.

Ankie reed zwaar hijgend op mijn lul en na een aantal felle stoten van haar kwam ze verkrampt met een harde gil klaar, het kutje in mijn gezicht werd ook al aardig nat en ik speelde met een vinger tussen die dik opgezwollen lipjes, Ankie kwam van mijn lul af , ging naast me zitten en begon me af te trekken. Marije nam het af en toe even over. ook zei ging naast me zitten en ik lag met mijn ogen dicht te genieten van al dit lekkers. Het kon niet lang meer duren, tijdens het trekken maakte ik neukbewegingen mee en met luid gekreun kwam ik klaar en spoot ik stralen sperma op mijn borst en buik en over de handen van de dames. Beide schrokken wel even van deze ontlading. Ik veegde het sperma met een handdoek van mijn buik en met beide naakte meiden in mijn armen sliepen we saampjes in.

Morgen meer.

Ik werd wakker vroeg in de morgen met een enorme odol (ontzettend dikke ochtendlul) beide meisjes sliepen nog naakt in mijn armen. Van minuut tot minuut werd ik geiler van het kijken naar die twee lekkere meiden. Met mijn armen om hun heen kon ik net met mijn vingers bij hun borst en streelde ik bij elk een tepel. Na een paar minuten begon Ankie de oudste onrustiger te worden. Haar tepeltje begon ook te groeien. Marije de jongste werd wakker en keek naar me en met name naar mijn stijve pik. Zij strekt haar handje uit en aait over mijn eikel. Hee schatje, zei ik, lekker geslapen? Jaaaa zei ze zich loom uitrekkend. Ik moet nodig plassen zei ik, maakte me los tussen de meiden en stond op. Mag ik kijken vroeg Marije. Hoe bedoel je schat, kijken hoe ik plas? Ja, mag dat plz,plz.

Ze keek me met die grote donkere ogen aan en ik zei: Ja hoor. Ik vond het eigenlijk een best geil idee. We liepen naar de badkamer en ik ging voor de wc staan met mijn erectie en begon te plassen. Marije stond naast me en keek nieuwsgierig naar die strakke straal die uit mijn pik spoot. Komt dat uit hetzelfde gaatje waar gisteren al dat witte spul spoot, vroeg ze en ze pakte mijn piemel vast. Wel goed richten zei ik anders plas ik dadelijk tegen je aan. Ze trok mijn pik even opzij en kreeg een straaltje urine over haar borst en buik. Zo bedoel je, zei ze. Vind je dat niet vies? vroeg ik. Nee hoor, u wel dan? Ik was inmiddels uit geplast en ging op de wc zitten, trok Marije dichterbij me en begon haar borst af te likken. Vooral rond haar tepels bleef ik lang bezig. Met haar ogen dicht stond ze te genieten.

Oei zegt ze ineens, ik moet ook plassen.

Wacht even zou je over me heen durven plassen? Ze knikte en ik ging op de badkamervloer liggen. Ga maar boven me staan zei ik maar wel dat ik het goed kan zien. Ze stond wijdbeens over me heen en gebiologeerd keek ik naar die lekkere dikke lipjes, wachtend op wat komen ging. Ik had dit nog nooit meegemaakt en was benieuwd hoe deze ervaring zou worden. Zij hield 2 vingers naast die heerlijke lipjes en begon te plassen, ze sproeide als het ware, eerst over mijn gezicht, dan mijn borst, buik en mijn pik. Ik lag te trillen van genot toen die warme meidenpies over mijn lijf liep. Ik pakte mijn pik vast en begon te trekken. Buurman toch, zei ze, mag ik nu eens neuken? Nee schatje dat gaat echt nog niet. Maar we kunnen wel iets anders lekkers doen dat bijna hetzelfde is.

Ik drukte mijn harde pik tegen mijn buik en zei tegen haar ga er nu maar op zitten. Alles was drijfnat van de urine en ze ging wijdbeens op mijn pik zitten. Ik zag mijn natte eikel tussen haar lipjes uitsteken. Zo zei ik, nu moet je langzaam naar voren en naar achteren rijden zodat je over mijn piemel blijft schuren met je kutje. Ze voegde daad bij het woord, en gleed over mijn natte lijf naar voren en naar achteren. MMM kreunt ze dit voelt lekker. Intussen was Ankie ook wakker geworden en kwam de badkamer op. Wat is hier gebeurd vroeg ze, en Marije zei met hijgende stem dat ze over me heen had geplast. Ik moet ook plassen zegt ze. Ga gerust je gang zei ik, of wil je dat liever niet Marije? Die knikte ja en bleef geil over mijn pik schuiven. Ankie ging wijdbeens boven mijn hoofd staan en een krachtige volle warme straal spoot uit dat heerlijke tienerkutje.

Einde Deel 1