Mijn buurmeisjes! [2]
Categorie: Incest / Familiesex | dinsdag 4 oktober 2016

Deel 2 - Geil als boter voelde ik de warme urine over mijn gezicht en lijf vloeien en Marije gleed steeds makkelijker door deze natte boel. Mijn handen gingen langs Ankies benen omhoog ik pakte haar bovenbenen zachtjes beet en trok haar zachtjes naar beneden. Tot ik met mijn gezicht tegen dat natte kruis kon komen. Mijn tong begon dat natte kutje te likken, het smaakte een beetje zout, maar ik genoot van die meidenpies. Bij mijn pik begon zich wat te roeren, ik pakte Marijes handen vast. Ze begon in mijn handen te knijpen, kneep haar ogen dicht en met een hese kreun voelde ik het samentrekken van haar natte kutje op mijn pik, zelf voelde ik mijn hoogtepunt ook komen en ik zag mijn eikel net onder die natte lipjes vandaan komen. Jaa riep ik daar komt die en een dikke straal heet zaad spoot uit die half bedolven eikel over mijn borst en buik. Marije begon aan de tietjes van Ankie te voelen terwijl ik opnieuw haar kutje lag te tongen. Zei vond de aanrakingen van haar zusje prettig want ook zij begon haar zusje te strelen. Toen sloeg ze haar armen om haar zus klampte zich aan haar vast en opnieuw werd ik nat in mijn gezicht. Ditmaal echter geen urine. Ze kwam luid gillend klaar. Even bleven we nog zo nagenieten. Toen stond ik op en zei kom dames we springen onder de douche en dan maak ik een lekker ontbijtje en dan zien we wel wat we vandaag gaan doen.

Tijdens een lekker ontbijtje zaten we met ons drietjes nog wat na te mijmeren over de afgelopen dagen. Wat vond jij nou het fijnste vroeg ik de oudste, Ankie. Mijn eerste keer neuken met jou antwoordde ze direct. En jij Marije? Ik vond het vanmorgen het fijnste, vooral toen ik boven op je zat. gaf ze als antwoord. Maar wat vond jij het fijnste vroegen de meisjes beide aan mij. Ik vanmorgen het wakker worden met 2 van die lieve schatten in mijn armen. Maar het is zaterdag dames, jullie hoeven niet naar school, maar ik moet wel nog even wat dingen doen en regelen, dus jullie moeten je even een uurtje of wat zelf amuseren. Daar staat de TV, jullie weten alles te vinden dus tot over een uurtje of wat. De dingen die ik regelen moest waren sneller gedaan als gedacht en ik was vrij snel weer thuis. Ik zag beide meiden niet in de keuken of woonkamer en de tv stond uit. Nou ja, ze zullen wel naar vriendjes/vriendinnetjes zijn en ik ging naar boven om mijn werkkleding uit te trekken. Boven aangekomen viel mijn mond open van verbazing.

Beide meisjes lagen spiernaakt op bed en waren elkaars kutjes aan het likken.

Tjonge tjonge ik had wat los gemaakt bij die twee geile meisjes. Geboeid bleef ik staan kijken en in mijn broek groeide mijn piemel met schokjes tot een harde paal. Ik liep zachtjes naar de badkamer en kleedde mij ook helemaal uit. Met een stijve pik fier vooruit liep ik naar de slaapkamer en kroop bij ze op bed. Beide meiden vlogen me direct om de nek en ik was meteen driftig aan het tongen eerst met de oudste daarna met de jongste die de afgelopen uurtjes duidelijk bijles had gehad van haar oudere zusje. alle vier de handjes grepen naar mijn lul en het duurde niet lang of het eerste mondje had mijn pik gevonden en terwijl Ankie me lekker aan het pijpen was begon Marije aan mijn o zo gevoelige tepels te sabbelen. Na enige minuten vroeg Ankie aan haar jongere zusje: Wil jij een keertje pijpen? Wat moet ik doen dan vraagt ze. Je houd hem vast en doet net of het zon colaijsje is, af en toe likken en zuigen die piemel in je mond op en neer laten gaan, met je tong langs die eikel.

Ankie kwam naast me liggen en terwijl ik heerlijk gepijpt werd liet ik mijn hand over het al natte kutje van Ankie gaan. Ik kromde mijn middelvinger en stak hem in dat geile kutje, even later ging mijn ringvinger erbij. ik probeerde zo diep mogelijk met mijn vingers te komen en maakte op en neergaande bewegingen. Die beweging ging steeds harder en intensiever en na een korte tijd voelde ik haar lichaam verkrampen en kwam ze luid kreunend en spuitend klaar. Het orgasme was zo intensief dat haar ogen weg draaiden en ze kneep me redelijk pijnlijk in mijn arm. Ik zelf voelde mijn orgasme ook aankomen en zei tegen Marije: pas op schatje ik kom ook zo klaar. Maar in plaats dat ze mijn lul uit haar mond haalde begon ze nog intensiever te zuigen. Kreunend kwam ik klaar en ik voelde dat mijn pik als het ware leeggezogen werd. Ik keek naar haar en zag die kleine geile meid mijn sperma doorslikken. Ze keek me triomfantelijk aan en likte langs haar lippen. Ik trok haar naar me toe en kuste haar op haar mondje en mijn tong drong haar mond in en ik kon de restjes sperma nog proeven. We bleven even naakt als we waren in elkaars armen liggen. Maar aangezien het al vroeg in de middag was moesten inmiddels ons wassen en in de kleren gaan. Hun ouders konden in de loop van de namiddag weer thuiskomen.

Dat gebeurde dus ook en we gingen naar het huis naast ons. En, alles goed gegaan vroeg de buurvrouw. Ja hoor zei ik. We zijn wezen midgetgolfen en hebben lekker gegeten en andere spelletjes gespeeld zei Marije. Maar ik ben toch blij dat jullie weer thuis zijn, ik heb jullie wel gemist (die smiecht). En jij Ankie, heb je nog iets aan je huiswerk Frans gedaan? Gadver Mam, je weet dat ik daar een hekel aan heb. Hoezo zei ik, is toch een mooie taal. Spreek jij Frans dan buurman vroeg ze. Mocht ik denken zei ik toen mijn vrouw nog leefde hebben we meer dan 20 jaar in Rouen gewoond aan de Franse kust. Goh zegt de buurvrouw, misschien wil de buurman je wel helpen. Vandaag niet meer zei ik maar kom morgen voor de middag maar een uurtje met je huiswerk, dan kijk ik wel of ik je kan helpen. Maar buurman zei de buurvrouw, dat was als grapje bedoeld. Ben je gek zei ik ik doe het graag, wetende dat ik de komende tijd nog heel wat uurtjes met die geile Ankie door kon brengen

De komende dagen/weken had ik nogal wat aanloop van Ankie voor haar Franse les. Ik wil mezelf niet op de borst kloppen maar ze ging met sprongen vooruit, waar haar ouders erg blij mee waren. Voor erotische avonturen hadden we niet echt tijd, want meestal kwam Ankie rond 5 uur bij mij aan en moest voor 6 weer thuis zijn voor het eten. Bleef alleen tijd voor de bijles en wat zoenen en strelen. Op een zaterdagmiddag stond ze ineens bij me in de achtertuin. Ik zat in mijn zwembroek op mijn terras. Goh zei ik wat ben je vroeg het is net 2 uur. Ja zegt ze pap en mam zijn net met Marije naar de stad en ik moest nog huiswerk maken, waaronder leren voor een toets Frans, vandaar. Ok zei ik zullen we binnen gaan zitten? We namen de toets stof door en al snel wist ze wat ze weten moest.

Ze was gekleed in een kort broekje en een topje. Hier had zij geen bhaatje onder want al een tijdje kon ik 2 ondeugende knopjes door het topje ophoog zien staan. We zijn nu toch bezig met Frans, French kissing weet je wel wat dat is, of niet? Ja hoor zei Ankie en ze kwam bij me op schoot zitten. Ze schoof met haar billetjes over mijn lul in mijn zwembroek en die begon logischerwijs direct te groeien. Ze sloeg de armen om mijn nek en begon me te zoenen, haar tong driftig mijn mond verkennend. Het blijft een heerlijk geil gevoel als een meisje met haar tongetje in jouw mond rond dwaalt. Ik streelde die ondeugende knopjes op haar topje en zag en voelde ze groter worden. Ze schuifelde wat heen en weer over mijn schoot, waardoor de reactie in mijn zwembroek nog heviger werd. Mijn hand streelde haar knie, bovenbeen en binnenkant van haar dij. Gewillig spreidde zij haar slanke benen en ik wreef met mijn volle hand over haar kruis. Het broekje zat te strak om via de pijpjes bij haar lekkere kutje te komen.

Kom zei ik gaan we naar boven, ze stond op, bleef mijn hand vasthouden en liep voor me op de trap op. Ik zag dat lekkere kontje voor me bewegen en werd geiler en geiler. Op de slaapkamer aangekomen trok ik direct mijn zwembroek uit en ook zij kleedde zich geheel naakt uit. Nog meer Franse les zei ik: vertaal eens soixante neuf. 69 zegt ze. Ja dat is goed maar weet je ook wat daarmee bedoeld wordt? Nee, maar ik heb zon idee, dat jij me dat nu gaat vertellen. Ik lachte en zei leg stel die rondjes van de cijfers zijn hoofd, en leg dat getal nu eens plat, nu enig idee? Ze kleurde en zei ga maar liggen, kijken of ik het goed heb. Ze kwam boven op me liggen met haar heerlijke tienerkutje in mijn gezicht en ik voelde eerst haar hand en toen haar mond om mijn stijve lul. Ik pakte haar billen vast en liet mijn tong door haar bilspleet gaan van boven naar beneden zo naar haar toch al natte kutje. snel mijn tong heen en weer bewegend ging ik diep door die natte spleet.

Ze werd natter en natter, ik duwde met een vinger tegen haar sluitspiertje aan. En aan haar zwaar ademen kon ik merken dat zij niet ver van een hoogtepunt af was. Mijn wijsvinger gleed haar poepgaatje in en mijn duim haar natte neukspleetje. ik probeerde of ik ze niet tegen elkaar kon krijgen. Bijna was ik zover, maar ze begon haar kutspieren en anusspieren samen te trekken. Haar onderlijf schokte en ik voelde haar handen om mijn benen. ze probeerde mijn hele lul in haar mondje te krijgen. kreunend en schokkend kwam ze klaar. Ik duwde haar van me af, spreidde haar benen knielde ertussen en hield mijn dik gezwollen eikel voor die zeiknatte genotsgleuf. Wil je hem hebben vroeg ik plagend?

Ja kom, riep ze neuk me, neuk me!

Ik duwde mijn harde paal in dat geile tienerkutje en begon met langzame lange halen die staaf op en neer te stoten, Helemaal erin en dan bijna helemaal eruit. Eerst rustig, dan sneller en sneller. Met een gilletje komt ze opnieuw wild schokkend onder me klaar, ook ik voel het zaad naar mijn eikel stromen en trek mijn harde lul uit dat nauwe grotje. Met een geile kreun spuit ik 2 dikke stralen geil over haar buikje en tietjes. Als het hete zaad haar raakt zie je haar rillen van genot. Geil wrijft ze mijn sperma uit over haar lijf. Mmmmm dit was weer eens een fijne Franse les zegt ze. Ze staat op kleed zich aan en nadat ze me nog een hete kus gegeven heeft en zachtjes bedankt gaat ze weer naar huis. Een uitgeputte buurman achterlatend. Ik bof maar met zulke buurmeisjes. Ik denk dat er nog wel meer in het vat zit de komende dagen.

Zon 2 a 3 keer in de week kwam Ankie voor haar Franse les, heel af en toe was er genoeg tijd om wat te voelen, vingeren, trekken of pijpen. Maar meestal niet. Goh vroeg ik op een dag, ik zie Marije helemaal niet meer. Die heeft een vriendje zei Ankie. Shit dacht ik meteen, die zie ik hier dus niet meer, jammer, was een lekker klein geil ding. Maar eerstdaags zal ze nog wel eens aan komen, haar vriendje is 14 en krijgt dit jaar voor het eerst Frans, Dus, 1 en 1 is 2. Nou zei ik we zien wel. Ik trok haar op mijn schoot en begon haar borstjes te strelen terwijl ik haar een geile tongzoen gaf. Mijn pik steigerde meteen. Ik moet zo weer weg zei ze, zal ik je snel aftrekken? Ze maakte mijn broek los stroopte hem samen met mijn slip naar beneden, spuugde in haar hand en begon mijn piemel af te trekken. Eerst lekker rustig, maar dan sneller en harder. Met veel gekreun kwam ik klaar en schokkend spoot ik warme stralen sperma over mijn buik en haar hand. Mmmmm zegt ze en likt haar vingers af. Dan staat ze op geeft me nog een kusje en weg was ze.

Einde Deel 2