Mijn buurmeisjes! [3]
Categorie: Incest / Familiesex | dinsdag 4 oktober 2016

Deel 3 - Twee dagen later staat Marije voor de deur met een echt nog jonge knul. Wel een lekker jong om zo te zien. Hoi jongelui zei ik, kom erin. We liepen naar de kamer en ik zag de lekkere beentjes onder het korte rokje uitsteken. Ze gingen naast elkaar op de bank zitten en ik zat tegenover haar. Ik kon net haar roze slipje zien en zij was zich er goed van bewust dat ik daarnaar keek. Buurman zei ze, ik heb een vraagje. Zou jij Peter ook Franse bijles willen geven net als bij Ankie. Precies als bij Ankie vroeg ik ondeugend. Ze stond op, liep naar me toe en kuste me op mijn mond en fluisterde, maar alleen als ik erbij ben. Is goed jongelui, zullen we afspreken voorlopig elke woensdag? Ok Peter? Peter knikte met een rood hoofd, en ik had een stiekem vermoeden dat het niet alleen om Franse les ging.

Twee dagen later was woensdag en klokslag 2 uur stonden ze voor de deur. We gingen aan tafel zitten en ik vroeg naar de lesboeken van Peter. Nadat ik hem enige zaken goed had uitgelegd begonnen we aan de uitspraak. Marije zat naast me en onder tafel voelde ik haar handje de binnenkant van mijn dij strelen, Heel voorzichtig, beetje voor beetje maakte ze de rits van mijn gulp open en haar handje gleed mijn broek in. Mijn stem sloeg van opwinding even over en beide proestte het uit. Kom jongens wel bij de les blijven hé. Welke les zegt Marije. Ik keek haar aan en zag die geile blik in haar ogen die ik al vaker had gezien. Ze pakte mijn inmiddels stijve pik vast en haalde hem uit mijn broek. Ik heb Peter zijn piemel ook al eens gezien, die is niet zo groot als die van jou. Kijk maar Peter. Peter stond op en keek over de tafel naar mijn stijve lul die Marije aan het aftrekken was. Nou dat wil ik dan wel eens zien zei ik gekscherend. Tot mijn verbazing knoopte Peter zijn broek los en stroopte hem naar beneden. Een onbehaard jongenslichaam met een niet al te grote slanke jongenspiemel.

Wat hadden jullie dan voor les voor ogen vroeg ik.

Zou jij Peter willen leren hoe die alles van sex moet doen? Ik dacht even na en zei, akkoord, maar we gaan zo ver als dat ik zeg en dan is het ook afgelopen ok? Als eerste wil ik weten wat hebben jullie samen of alleen al zoal gedaan? Gewoon gevoeld bij elkaar en ik heb Peter al een keertje afgetrokken zegt ze. Hij heeft wel aan mijn kutje gezeten, maar dat was niet zo lekker als bij jou. Wel gezoend, met tong en al? Ja dat wel hé Peter, zegt ze. Peter knikt met een rood hoofd. Ik zal het steeds voordoen Peter, kijk goed en dan doe jij het na. Ik pak Marije bij haar schouders en begin met haar te tongen. Direct reageert ze op mijn tong, laat mijn lul los en slaat haar armen om mijn nek. Mijn handen strelen haar piepkleine borstjes en met mijn vingers kriebel ik aan haar tepeltjes die vrij snel hard werden.

Nu jij Peter zei ik. Ook zei begonnen te zoenen, Peter wreef heel even over haar borst en wilde meteen verder naar beneden. Stop zei ik. Wat ik net bij haar deed deed ik niet voor niets. Ik trok hem naar me toe en wreef zachtjes over zijn borst en kriebelde aan zijn tepeltjes. Voel je dat vroeg ik, lekker he? Hij knikte. Nou bij de meeste meisjes is dat erg gevoelig, dus zeker niet overslaan, en als ze het niet wilt geeft ze het wel aan. Dit doen jullie maar eens samen oefenen deze week en volgende week gaan we verder. Maar voordat jullie gaan, je hebt wel mijn piemel tevoorschijn gehaald Marije en nu? Ze komt naar me toe gaat op haar knietjes voor me zitten en begint me af te trekken, Peter pakt ook zijn piemel vast en trekt ook. Even later neemt Marije mijn lul in haar mondje en pijpt me “vakkundig” naar mijn hoogtepunt. Tegelijkertijd trekt ze ook Peter zijn piemel af. Vlak na elkaar komen we beide klaar. Ik spuit mijn zaad recht in haar gezicht en Peter spuit een paar straaltjes over haar haar. Nadat ze zichzelf schoongemaakt had, kuste ze me en zei nou tot volgende week voor de volgende les, we zullen goed oefenen deze week.

Het was weer woensdag en rond 14.00 uur stonden Marije en Peter op de stoep voor de volgende Franse les. Ik liet ze binnen en zei, loop maar alvast naar de kamer, ik moet even wat afmaken in de schuur. Na een minuut of 10 kwam ik de kamer in en beide jongelui zaten op de bank elkaar te kussen en te strelen. Marije had haar topje al omhoog geschoven en Peter speelde met haar kleine rode tepeltjes. Ho, ho jongelui zei ik er moet wel gewerkt worden he. Dus aan tafel boeken erbij Venez mon enfants. We bleven een uurtje met Franse les bezig, tot Marije opmerkte dat we ook nog een andere les te goed hadden. Ok zei ik, ik kon straks wel zien dat jullie flink geoefend hadden. En? beviel het? Beide knikten met een rood hoofd. Goed zei ik dan gaan we nu verder.

Peter, heb jij Marije al eens gevingerd? Ja zei hij. EN ook lekker gelikt? Nee dat niet, gaf hij schoorvoetend toe. En jij Marije heb je Peter zijn piemel wel eens geproefd. Nee, giechelde Marije een beetje zenuwachtig. Nou dan gaan we daar maar eens mee verder. Gaan jullie maar alvast even verder waar jullie straks mee bezig waren. Ze gingen op de bank zitten en begonnen elkaar weer te kussen en Peters hand zat binnen no time weer onder Marijes topje. Ik zat naast Marije en fluisterde in haar oor dat ze ook bij Peter onder zijn t-shirt moest strelen wat zij dan ook meteen opvolgde. Het gevolg was een bobbel in de broek van Peter. Kijk Peter zei ik, als je merkt dat Marije opgewonden is leg je een hand op haar been zo als ik nu doe. Ik leg mijn hand op haar been net boven de knie en beweeg hem met strelende bewegingen aan de binnenkant van haar dij onder haar rokje.

Als een meisje dat prettig vindt en wil blijven haar benen wel uit elkaar, of gaan verder uit elkaar. Mijn vingers waren inmiddels bij haar slipje gekomen en zachtjes liet ik ze over haar spleetje gaan, wat ik goed kon voelen onder haar slipje. Even later kwam Peters hand erbij. Ik sloeg het rokje terug en liet hem zien hoe mijn vingers over haar slipje dwaalden. Kijk zei ik, plaag haar maar gerust een beetje. Nadat zijn vingers een tijdje over dat slipje hadden gekriebeld knielde ik voor Marije neer, trok haar slipje uit en boog me naar voren. Ik haalde de hand van Peter weg en drukte mijn lippen op de volledig kale pubis. Mijn tong likkend over haar lippen langzaam zoekend naar dat kleine genotsknopje. Op het moment dat ik het gevonden had en er zachtjes op zoog werd mijn hoofd door haar handen met een diepe zucht in haar warme en vochtige kruis geduwd. zachtjes bleef ik even zuigen en dan liet ik mijn tong tussen die heerlijk opgezwollen lipjes verdwijnen. Met tegenzin ging ik rechtzitten en zei tegen Peter, kijk zo doe je dat, ga maar eens met je tong beetje voor beetje op zoek naar een klein knopje daar boven tussen die lipjes.

Dit is een heel belangrijk knopje!

Kijk maar eens hoe Marije reageert op je verrichtingen. Zijn hoofd verdween eveneens tussen haar wijd gespreide beentjes en na een korte tijd zag ik Marije wederom verkrampen en ze kreunde Ja, Peter dat is hem. Ik ging naast haar zitten en streelde haar inmiddels blote bovenlichaam. Ik liet mijn tong rond haar ene tepeltje draaien terwijl ik het andere tepeltje tussen mijn duim en wijsvinger rolde. Naar beneden kijkend zag ik Peter zijn tong diep in haar kutje verdwijnen en nadat hij hem er weer uithaalde, ging hij voorzichtig met zijn wijsvinger tussen die nat geworden lipjes. De ademhaling van Marije werd harder en sneller en kreunend en kronkelend kwam ze onder zijn hand en mijn hand en tong klaar. Ik stopte met strelen en zoende haar op haar zachte lippen. direct kwam dat brutale tongetje van haar me tegemoet en direct reageerde mijn pik in mijn broek.

Ik ging rechtop zitten en vroeg aan haar, en? was wel lekker zo te zien. O ja zei ze ik beef nog helemaal. Ik keek Peter aan en zag dat hij snapte wat ik bedoelde. Kom tussen ons in zitten zei ik tegen hem en schoof een stukje op. Hetzelfde wat Peter net bij jou deed kan je ook bij hem doen zei ik, en de daad bij het woord voegend liet ik mijn hand over zijn broek gaan en voelde dat ook hij een erectie had. Ik maakte zijn broek los en ging met mijn vingers in zijn slip tot ik zijn stijve jongenspiemel voelde. Hij keek mij vragend aan en ik pakte zijn piemel vast en begon langzaam het velletje over zijn eikel op en neer te halen. Hij leunde achterover en met gesloten ogen wachtte hij af wat er verder gebeuren ging.

Ik stroopte zijn broek naar beneden, pakte zijn piemel vast, haalde zijn velletje naar beneden, boog naar beneden en nam het ontblote eikeltje tussen mijn natgemaakte lippen en liet mijn tong om die eikel cirkelen. Het duurde maar een paar ogenblikken of zijn lijf strekte zich en kreunend begon zijn pikkie te spuiten. Ik voelde de warme sperma achter in mijn keel spuiten en geil begon ik stevig zijn pik leeg te zuigen en slikte druppel voor druppel met smaak door. Zo zei ik, je had het hard nodig, en ik bleef het slap geworden pikkie strelen en na enige minuten kwam hij met schokjes weer omhoog.

Nu jij Marije zei ik.

Zij knielde tussen zijn benen en nam zijn inmiddels weer stijf geworden pik in haar geile mondje. Weer met zijn ogen dicht lag Peter te genieten wat hem overkwam. Ik stond even op, trok mijn broek uit en ging met mijn blote kont naast hem zitten. Ik deed zijn t-shirt omhoog en begon ook aan zijn tepels te likken en zachtjes zuigen. Dan pakte ik zijn hand vast en bracht hem naar mijn stijve pik. Toen hij hem aanraakte opende hij zijn ogen en bleef kijken. Ik bewoog zijn hand op en neer zodat hij me aftrok. Naarmate hij meer opgewonden raakte door het pijpen van Marije begon hij me sneller en steviger af te trekken. Zou jij me ook durven likken fluisterde ik zachtjes in zijn oor. Met een rood hoofd knikte hij ja en ik ging op mijn knieën naast hem op de bank en hield mijn keiharde pik voor zijn gezicht. Voorzichtig kwam zijn tong naar mijn eikel en na wat kleine likjes ging zijn mond verder open en nam hij mijn eikel in zijn mond en zoog er zachtjes op.

Geil opgewonden begon ik kleine neukbeweginkjes te maken in dat geile jongensmondje. Het lik en zuigwerk van Marije liet hem ook niet onberoerd, want zachtjes begon zijn hand in mijn bovenbeen te knijpen. Ik zelf voelde mijn hoogtepunt ook aankomen en kreunde wacht Peter, ik kom klaar. Ik haalde mijn pik uit zijn mond hield hem met mijn vinger stevig vast en liet mijn hete zaad op zijn buik spatten. Op dat moment kwam ook hij luid kreunend klaar en zag ik Marije alles opvangen in haar mond en doorslikken. Triomfantelijk kijkt ze me aan en even later begint ze mijn zaad van Peters buik af te likken. Smaakt toch niet hetzelfde zegt ze. Nog nagenietend lagen we met ons drietjes onderuit op de bank en streelden elkaar.

Was dit lekker, of was dit lekker zei ik tegen de beide pubers. Beide knikten bevestigend, waarop ik zei ze dat deze manier van vrijen zonder risico samen konden doen. Verder gaan konden ze beter nog niet doen, daar konden ze beter nog een paar jaartjes mee wachten. Misschien konden we de volgende keer wel samen met Ankie haar zusje met zijn viertjes wel wat spelen met elkaar. Peter keek vol ongeloof naar Marije en vroeg, zou je zus dat doen dan? O ja zei Marije vast wel. Maar nu moeten we gaan het is al bijna half zes. Beide kleedden zich weer netjes aan en nadat ik nog een dikke kus van Marije had gehad gingen beide pubers weer naar huis.

Einde Deel 3

Slot