We waren tenslotte broer en zus!
Categorie: Incest / Familiesex | donderdag 20 oktober 2016

In dit incest seksverhaal ga ik schrijven over de seks die ik heb met mijn zus. Het begon allemaal toen ik 18 jaar oud was en zij 19. Op een zaterdagochtend kwam ik thuis na een avond stappen met mijn vrienden. Ik liep ons huis in via de achterdeur en wilde net de trap op lopen toen ik mijn zus achter me hoorde vragen; “was het leuk?”. Ik antwoordde dat het erg gezellig was geweest, maar nu doodmoe was. Ik liep de trap op en ging mijn slaapkamer binnen. Ik deed mijn kleren uit op mijn boxershort na en legde ze over mijn bureaustoel. Ik draaide me om en zag dat mijn zus in de deuropening stond. “Is er iets?”, vroeg ik. Ze vroeg of ze vannacht bij me mocht slapen en ik zei dat ik daar geen probleem mee had. Dat deden we al jaren. Omdat we ongeveer van dezelfde leeftijd waren en dezelfde vrienden hebben gedroegen we ons sowieso meer als goede vrienden dan broer en zus. We sliepen geregeld bij elkaar als we een avond samen doorgebracht hadden met gamen of samen op stap waren geweest.

Mijn zus ging alvast in bed liggen en ik liep naar de badkamer om mijn tanden te poetsen. Eenmaal terug in de slaapkamer leek het net alsof de deken ter hoogte van mijn zusjes kruis heen een weer bewoog. Heel even dacht ik “ze ligt zichzelf te vingeren”, maar al snel liet ik die gedachte varen. Dat zou ze nooit doen in mijn bed, dacht ik. Wat zat ik er naast zou later blijken. Ik ging naast mijn zus in bed liggen en ze kroop tegen me aan zoals ze altijd had gedaan. Dit keer voelde het toch anders. Ik kon het op dat moment niet verklaren, maar het leek wel alsof er een seksuele spanning in de lucht hing. Dat kon toch niet? We waren broer en zus tenslotte... Ik draaide mijn hoofd een beetje richting het hare en opeens zag ik dat ze naar voren kwam. Haar lippen raakte de mijne en voor ik het wist waren we vol passie aan het tongzoenen. Dit voelde zo fout, maar ook zo lekker tegelijk.

Haar warme tong draaide rondjes in mijn mond en toen voelde ik hoe haar hand mijn been streelde en langzaam richting mijn lul ging. Die begon te groeien en was al half stijf voordat ze hem had aangeraakt. Snel trok ik mijn boxershort uit. Toen sloten haar vingers zich om mijn lul en zachtjes begon ze op en neer te bewegen. Ik werd afgetrokken door mijn zus en het maakte me bloedgeil. Ik had nog nooit nagedacht over seks met mijn zus, maar op dit moment leek er niks op aarde te kunnen zijn waar ik geiler van zou kunnen worden. Opeens stopte ze met zoenen en daalde af met haar hoofd. Ze likte aan mijn tepels die al snel stijf begonnen te worden. Haar hoofd daalde nog verder af en kwam bij mijn stijve lul aan.

“Ze zal me toch niet gaan pijpen?”, dacht ik nog!

Maar ergens wist ik al dat ze dat wel zou doen en dat maakte me alleen maar geiler. Haar lippen gleden over mijn eikel en met haar hand had ze mijn lul nog vast. Zachtjes bewoog ze die hand op en neer met dezelfde snelheid als haar lippen. Mijn voorvocht likte ze weg met haar natte tong. Ze zat inmiddels op haar knieën en ik duwde haar kont mijn kant op. Nu zat ze zijdelings naast me en begon ik haar natte kut te strelen. Af en toe raakte ik haar klit en hoorde ik haar zachtjes kreunen. Ik kon alleen maar hopen dat onze ouders niet wakker zouden worden. Al waren die al jaren niet op mijn kamer gekomen ‘s nachts. Als ze ons zo zouden vinden, dan hadden ze een psychiater ingeschakeld denk ik. Op dat moment kon het me niks schelen. Mijn zus kon het beste pijpen van alle meiden die inmiddels aan mijn lul hadden gezogen. Terwijl ik dat dacht stak ik langzaam twee vingers in de kut van mijn zus en begon haar te vingeren.

Haar kutvocht droop langs mijn vingers en ze kreunde zachtjes.

Mijn lul verdween nog steeds in en uit haar mond en ik begon ondertussen zo geil te worden dat ik bang was dat elk moment zou kunnen klaarkomen. Ik zei dan ook tegen mijn zus dat ze even rustig aan moest doen omdat ik anders zou klaarkomen. Ze haalde mijn lul uit haar mond, keek me met een geile blik aan en ging toen bovenop me zitten met haar knieën aan beide kanten van mijn lichaam. “Ik wil je neuken”, zei ze toen en stak mijn op knappen staande lul in haar strakke natte kut. We zijn broer en zus en nu waren we met elkaar aan het neuken. Ik moest er even niet aan denken, want ik voelde dat ik nog steeds elk moment kon klaarkomen. Ik besloot om even ergens anders aan te denken, maar ik zag hoe mijn zus op en neer bewoog. Haar tieten stuiterden tegen haar bezwete lijf en ze had een geile blik in haar ogen.

Ik hield het niet meer. Stotend en kreunend kwam ik klaar in de kut van mijn zus. Ik voelde hoe het warme zaad mijn lul uit vloog en duwde mijn lul zo diep mogelijk in haar poesje. Ze bewoog sensueel nog een paar keer heen en weer en liet zich toen zakken. Haar tieten lagen nu op mijn borstkas en we gaven elkaar een liefdevolle knuffel. “Ik hou van jou”, zei ik tegen haar. “Ik ook van jou”, antwoordde ze en we begonnen elkaar weer te zoenen. Die nacht sliepen we in elkaars armen en de volgende ochtend besloten we dat we vaker seks zouden hebben. Daar gaat mijn volgende incest seksverhaal over. Ik moet bekennen dat ik tijdens het schrijven van dit incest belevenis weer ontzettend geil ben geworden. Misschien moet ik mijn zus maar even bellen.