Seks met mijn moeder en vader! [1]
Categorie: Incest / Familiesex | donderdag 27 oktober 2016

Deel 1 - Hallo ik ben Alice, ik ben net 14 jaar geworden en ik woon in Twente. Ik ben klein, slank en ik sport veel (turnen en kickboxen) dat laatste moest ik van mijn vader! Ik heb jammer genoeg niet zulke hele grote borsten, een kleine b-cup. Maar ik heb wel door het sporten een mooi klein rond kontje gekregen. Ik heb donker blond, half lang haar en licht groene ogen. Ik had nog geen echte sekservaring opgedaan, alleen dat ik met mijzelf speelde. Het was koud buiten en ik moest op mijn fietsje naar school had me dik ingepakt. Toen ik om 15:00 uur uit school kwam had mijn vader de houtkachel hoog opgestookt het was lekker warm. Nadat ik mijn mijn schoolspullen weg had gezet kwam mijn moeder met een kopje thee aan en zat ik in elkaar gedoken op de bank, mijn moeder kwam naast me zitten en streelde mijn rug. Mijn moeder is 34 jaar en een mooie kleine slanke vrouw met ook een b-cup zelfde haar als mij en zelfde ogen ook zij sport veel vaak denken mensen dat het mijn oudere zus is. We praten wat over school en over jongens en meisjes uit mijn klas wie er populair was en wie niet toen vroeg mijn mama waarom ik niet populair was en dat wist ik niet ik was wel klein maar zeker niet lelijk.

Na de thee zei mijn mama dat ik maar eventjes in bad moest gaan, want dan werd ik lekker warm en dan zou zij mij nog een lekker kopje thee brengen. Ik liep naar mijn slaapkamer en trok al mijn kleren uit mijn tepels waren heel gevoelig en hard door de kou snel liep ik naar de badkamer en zette de kraan van onze whirlpool aan. Ik keek in de spiegel naar mijn lichaam en voelde voorzichtig aan mijn harde tepels. Auw, dat deed een beetje pijn! Maar voelde ook eigenlijk lekker ik kreeg er kriebels van in mijn buik. Toen het bad bijna vol was stapte ik erin en liet ik mij lekker onderuit zakken heerlijk mijn tepels werden minder hard en mijn lijfje werd langzaam warm. Na 5 minuten kwam mijn moeder binnen met de thee en ging op de bad rand zitten we kletsten nog wat over van alles en nog wat, maar ze keek elke keer naar mijn lichaam.

Na een tijdje ging ze met haar hand in het water en voelde aan mijn kuthaartjes, ze zei, dat ik die eraf moest halen, dat was mooier en jongens hielden niet van haar daar. Ik kreeg een rood hoofd omdat het best ik het best fijn vond een andere hand daar dan die van mijzelf en toen ik naar mijn tepels keek waren die weer keihard geworden wat mijn moeder ook gelijk zag. Geeft niks hoor Alice, zei ze, dat heel normaal en wreef zachtjes over mijn borstjes heen en weer voelde ik tintelingen in mijn buik maar nu ook in mijn kutje ik wist niet waar ik kijken moest. Mijn mama lachte en zei dat ik maar even op de bad.rand moest gaan zitten en dat zij mij wel even zou scheren eerst stribbelde ik wat tegen maar ze tilde mij half op en drukte mij met mijn kont op de rand van het bad.

Ze pakte het scheerschuim en het mesje van papa en zette dat op de grond naast het bad en toen kleedde ze zich zelf helemaal uit ik keek naar haar en zag dat zij ook kaal was en daarna stapte ze ook in bad ze draaide zich om en deed mijn benen uit elkaar en weer bloosde ik en wist ik niet waar ik naar kijken moest. Mijn mama streelde de binnenkant van mijn boven benen om mij op mijn gemak te krijgen dit gaf een lekker gevoel en weer die tintelingen er ging van alles door me heen dit gevoel kreeg ik normaal alleen als ik met mezelf speelde en wist me geen raad dat ik dat nu ook had terwijl mijn mama aan me zat dit klopte niet. Ze pakte het scheerschuim en spoot een hele dot op mijn kutje daarna smeerde ze heel zachtjes alles langzaam uit langs mijn lipjes en tussen mijn billen dit voelde zo lekker dat ik automatisch mijn ogen sloot, mijn mama zag dat en vroeg of ik het lekker vond. Ik knikte, al blozend, maar weer zei ze dat dat heel normaal was en langzaam ging ze verder en voelde ik dat mijn kutje heel warm werd. Na een tijdje pakte mijn moeder het mesje en begon ze mij te scheren met korte handige bewegingen tot ze bij mijn schaamlipjes aan kwam ze trok met haar vingers mijn spleetje open, een kreunende zucht kwam er uit mijn mond en ik schaamde me. Mijn mama lachte en zei dat ik er maar van moest genieten en goed op moest letten, want de volgende keer moest ik het alleen doen.

Ze trok mijn lipjes strak en begon die ook kaal te maken toen moest ik me omdraaien en op mijn handen en knieŽn gaan zitten met mijn kontje naar achteren en toen voelde ik het mesje over mijn poepgaatje gaan een rilling ging door me heen en voelde dat er een druppel uit mijn kutje kwam ik hoopte dat mama dat niet kon zien maar dat had ze wel een vinger ging tussen mijn lipjes door en nog eens daarna moest ik gaan zitten op mijn hurken in het water en mijn mama die nog steeds achter mij zat waste mijn lipjes en kontje met haar handen en het badwater helemaal af. Mijn lipjes waren nog nooit zo gevoelig geweest! Toen moest ik weer op handen en knieŽn voor haar zitten en pakte ze een flesje met olie en begon ze alles ermee in te smeren elke keer liet ze haar vingers over mijn poepgaatje en tussen mijn lipjes door gaan tot ze mijn klitje raakte en ik een diepe zucht liet gaan, vind je dat lekker Alice zei ze en ze bleef mijn klitje vingeren ik kon alleen maar knikken mijn heupen begonnen ongecontroleerd mee te bewegen ik kon er niks aan houden ik voelde dat het zwart werd voor mijn ogen, dit had ik nog nooit meegemaakt!

Toen ik bijna kwam trok ze me onderuit en kwam ik met mijn rug tegen haar borsten en buik te liggen ze deed mijn benen ver uit elkaar en deed de bubbels aan en toen trok ze mijn lipjes helemaal uit elkaar en drukte ze mij nog iets verder onderuit en ineens voelde ik een harde straal op mijn klitje mijn mama drukte mijn lipjes open en dicht en kuste mij zachtjes in mijn nek laat je nu maar eens helemaal gaan en voelde dat een vinger van haar andere hand naar mijn poepgaatje ging en daar bleef wrijven en weer werd het zwart voor mijn ogen ik hoorde mezelf kreunen en zuchten... Ik liet me helemaal gaan dit was zo lekker ineens begon mijn lijf te trillen en te schudden alles verkrampte en begon ik te huilen ik kon niks tegen houden ik voelde de vingers van mijn moeder diep mijn kontje en kutje in glijden en weer begon ik te trillen en te schudden en een tweede keer kwam ik heftig klaar de tranen liepen me over de wangen. Mijn mama kuste me in mijn nek en streelde nu mijn buik en borstjes. Mijn tepels waren heel hard en gevoelig geworden. Langzaam kwam ik uit mijn orgasme, een ding wist ik zeker... ik was daarvoor nog nooit zo lekker was klaargekomen, terwijl ik dat altijd wel dacht.

Mijn mama bleef me strelen en kussen, kom zei ze, nu wil ik ook klaarkomen!

Mama liep met me mee naar mijn slaapkamer en drukte mij op bed. Ze deed weer mijn benen wijd en begon uit het niets mijn kutje te likken. Ik wilde haar nog tegen houden, maar dat lukte me niet. Het duurde niet lang of mijn lijf begon weer te trillen en te schudden, maar nu had ik het gevoel erbij dat ik moest plassen. Ik kon niks meer tegen houden, het werd zwart voor mijn ogen en voelde nattigheid tussen mijn lipjes en billen stromen en mijn mama's tong bleef door likken. Ik hoorde het soppen, ik kon niks doen lag helemaal verkrampt, tot het uiteindelijk afzwakte. Toen voelde tussen mijn benen, dat voelde zo nat, ook mijn bed was zeiknat. Ik bloosde en vroeg mama of ik geplast had. Nee hoor, zei ze, dat is vocht uit je gaatje, dat heb ik ook altijd!

Mama draaide zich om en ging met haar kutje boven mijn mond hangen het stond al een beetje open en druppels zaten er al op langzaam begon ik eraan te likken en ik voelde dat mijn mama weer een vinger in mijn kutje liet glijden en langzaam heen en weer liet gaan ik deed hetzelfde bij haar ik moest zuigen op haar klitje en sneller met mijn vingers gaan en na een paar minuten verkrampte mama haar benen sloegen dicht met mijn hoofd ertussen ik bleef door likken en vingeren zover als dat ging en ineens uit het niets voelde ik straal na straal in mijn mond spuiten en en over mijn kin ik voelde hoe mijn vinger naar binnen getrokken werden door haar kutspieren en weer begon ze te trillen en rolde toen van mijn af mijn hele gezicht was slijmerig nat.

Ik voelde nog even aan mijn kale kutje en voelde dat die ook nog gezwollen was en jeetje wat was ik nat ik liet ook mijn vinger even mijn kontje ingaan en weer ging er een rilling door me heen maar liet het zoals het was want ik had genoeg gehad mama krulde zich tegen mij aan en samen vielen we uitgeput in een diepe slaap... Na een uurtje maakte mama mij wakker, ik keek naar haar en lief kuste ze mij op mijn voorhoofd. Kom zei ze, ze lachte, we gaan eventjes douchen we plakken helemaal.

Samen stonden we in de douche en ik moest met mijn handen omhoog tegen de muur gaan staan van mama en weer bloosde ik, toe nou maar zei ze niet zo verlegen zijn. Ik strekte mijn armen en leunde tegen de muur mama liet haar hand over mijn ogen gaan zodat ik ze dicht had en fluisterde in mijn oor dat ik ze dicht moest houden toen begon ze mij in te zepen heel zacht en langzaam eerst mijn armen en rug en langzaam ging ze naar beneden. Af en toe voelde ik haar lichaam tegen mij aan glijden, de tintelingen in mijn buik voelde ik weer. Ze begon, via de achter, ook mijn voorkant in te zepen ik voelde haar tietjes in mijn rug, langzaam masseerde ze mijn tepels die direct hard werden ik moest zuchten, laat je maar gaan zei mama geniet er maar van. Haar handen gleden naar beneden over mijn kale lipjes, de tintelingen werden daardoor veel heftiger automatisch drukte ik mijn heup naar voren toen liet ze me los ze hurkte naast mij en toen vroeg mama of ik er klaar voor was met een rood hoofd knikte ik ja maar wist niet echt wat ze bedoelde.

Ze lachte lief naar me en uit het niets voelde ik een vinger via de achterkant op mijn poepgaatje drukken en tegelijk via de voorkant een vinger tussen mijn lipjes glijden en zonder moeite gleden ze door de zeep diep naar binnen ik gilde even en voelde beide gaatjes pulserende bewegingen maken door die indringers. Mama hield ze even stil zodat ik eraan gewend was en toen ze voelde dat ik me ontspande begon ze beide vingers tegelijk heen en weer te bewegen steeds sneller mijn lichaam bewoog mee of ik dat wilde of niet. Na een tijdje voelde ik in beide gaatjes dat er nog een vinger bijkwam die ze ook diep naar binnen stootte dit werd mij teveel ik had mijn lichaam niet meer onder controle wild begon ik mee te stoten en ik voelde haar steeds sneller bewegen mijn tietjes schudde op en neer ik kreunde en toen werd het weer zwart voor mijn ogen ik begon te trillen en te schudden zakte door mijn knieŽn heen naast haar neer ze bleef maar doorgaan en een tweede orgasme kwam er gelijk achter aan huilend sloeg ik mijn armen om haar heen ik trilde nog steeds en mama stopte niet met vingeren en weer ik een orgasme en voelde dat er weer straal na straal uit mijn kutje geperst werd en daarna hield ze haar vingers stil diep in mij. Langzaam trok ze haar vingers uit me en kuste mij op mijn mond mijn tong speelde even met die van haar.

We moeten nu opschieten want papa komt zo thuis zei mama en snel droogde we ons af. In mijn kamer pakte ik een schone onderbroek en trok die aan en liep naar de spiegel en keek naar mijzelf pffff dacht ik het word tijd dat ik eens andere onderbroekjes koop deze met "Little Kitty" erop kunnen nu niet meer. Snel trok ik mijn hemdje aan en een trui en joggingbroek bond mijn haren in een staartje en rende naar beneden.

Papa zat de krant te lezen en mama was met het eten bezig ze had alleen een nacht hemd aan gedaan want hij was ligt door schijnend ik zag de contouren van haar borsten en haar billen er doorheen. Mijn vader keek op en gaf mij een lucht kusje, wat hebben jullie toch gedaan vroeg hij jij bent helemaal rood in je gezicht en je moeder loopt in haar nachthemd meteen bloosde ik van oor tot oor en wilde wat verzinnen maar er kwam geen woord meer uit mijn mond mama zag het en zei toen dat we lekker meisjes dingen hadden gedaan een maskertje enzo. Nou dan hebben jullie wel genoten zo te zien, zei papa. Tijdens het eten kreeg ik bijna geen hap door mijn keel ik had het gevoel dat papa elke keer naar mij keek. Mama was papa elke keer aan het plagen en ik zag dat papa elke keer aan mama zat.

Na het eten ging mama de vaat in de afwas machine zette en bukte heel diep elke keer met gestrekte benen papa en ik keken en we konden zo haar kutje zien toen papa zag dat ik naar hem keek bloosde hij en moest ik lachen, Vrouwen zei hij en stond op toen zag ik dat er in zijn broek een hele dikke bobbel was ontstaan een rilling ging door me heen en voelde dat mijn tepels weer hard werden en realiseerde me dat hij dat zo kon zien door mijn strakke truitje want ik had geen bh aan snel rende ik weg naar boven en riep dat ik huiswerk ging maken.

Het beeld van die bobbel liet me niet los en ik voelde even aan mijn lipjes, die waren behoorlijk nat... maar ben toch maar met mijn huiswerk begonnen.

Het was alweer een week geleden dat ik papa's bobbel had gezien. Ik had er deze week veel aan gedacht en dat maakte me warm van binnen en heel nieuwsgierig ik wilde een echte piemel zien. Steeds vaker keek ik nu naar jongens op straat en op school en in mijn klas maar ook thuis probeerde ik mijn vader's bobbel steeds meer te zien. Ik haalde allerlei dingen uit. Soms keek ik op internet maar de computer staat in de woonkamer dus ja sexsites bekijken was geen optie zo voor het raam. Ik werd er een beetje verlegen van en geobsedeerd door Tot mijn mama op zaterdag morgen, terwijl ik in mijn nachthemdje aan de eettafel zat, vroeg wat er aan de hand was met mij want ik was de hele week al afwezig met mijn gedachte. Ook vertelde ze dat ze steeds vaker slipjes van mij in de was vond waar veel afscheiding in zat, ook vroeg ze of ik spijt had van onze dingen.

Met volle overtuiging en moed en met blozende wangen heb ik haar verteld wat me dwars zat dat ik naar papa had gekeken en dat ik daar ook tintelingen van kreeg in mijn buik en dat ik dan weer heel nat werd en dat ik de hele week al naar verschillende jongens had gekeken en dat ook daar nat van werd langzaam begon ik zachtjes te huilen ik schaamde me dood. Mama pakte me lief vast en kuste mijn voorhoofd, dat is heel normaal dat je dat doet en dat je daar nat van wordt vertelde ze maar dan moet je jezelf even gaan vingeren en zorgen dat je klaar komt dan gaat het een beetje over en blijf je niet zo lekken ook worden dan die tintelingen minder heb je dat ook gedaan vroeg ze aan mij. Weer wist ik me geen houding te geven al starend en blozend keek ik naar de grond en knikte ik van nee. Nee zei ze, dus je bent sinds vorige week niet meer klaargekomen en je bent wel geil geworden elke dag nou dan is het geen wonder dat je slipjes vol afscheiding zitten.

Na een dikke knuffel en een zoen zei ze, dat ik straks na het turnen maar eens lekker met mezelf moest gaan spelen en dat ze weleens zou kijken of ze me misschien kon helpen ergens mee, ik had geen flauw idee wat ze bedoelde. Door het gepraat met mama was ik al aan de late kant en snel kleedde ik me aan en pakte mijn tas voor het turnen en stapte op de fiets naar de sporthal in ons dorp. Mijn vriendinnen stonden al op me te wachten en we kleden ons om in onze strakke turnpakjes en gingen trainen, eerst lekker alle spieren losmaken en daarna oefeningen doen. Na het trainen ging ik douchen met alle meisjes en keek ik naar de anderen of zij ook geschoren waren wow zei mijn vriendin Inge zachtjes, wat gaaf je hebt geen haren meer heb je dat zelf gedaan? Snel zei ik dat ik dat zelf gedaan had en dat mijn mama mij daar een beetje mee geholpen had omdat ze buiten mijn turnpakje begonnen uit te steken, dat doen ze bij mij ook een beetje maar ik haal alleen die weg maar dit vind ik pas gaaf.

Einde Deel 1