Seks met mijn moeder en vader! [2]
Categorie: Incest / Familiesex | donderdag 27 oktober 2016

Deel 2 - Inge was mijn beste vriendin ook net 14 jaar en heeft half lang blond haar en knal blauwe ogen verder heeft ze een a cupje en is ze ongeveer 170 cm slank met een mooi rond kontje door het turnen, wat ze veel beter kan dan ik, ze heeft haar lengte mee maar anders leek ze wel 12 met haar lieve gezichtje ik vind haar heel knap, ze is alleen veel mondiger dan ik en niet zo verlegen. Alle andere meisjes waren klaar met douchen en waren zich aan het afdrogen toen Inge mij wenkte om nog even te blijven staan. Giechelend keek ik haar aan en vroeg ik waarom, sssst zei ze. Toen we de andere meisjes hoorden vertrekken vroeg ze ineens of ze eens mocht voelen hoe zacht dat was tussen mijn benen, ik bloosde aan alle kanten en wist me geen houding meer te geven het liefste rende ik weg maar om de een of andere reden stond ik aan de grond vast genageld dit zag Inge als toestemming en zachtjes voelde ze eraan een tinteling ging door me heen en ik voelde mijn tepeltjes gelijk hard worden snel deed ik mijn armen ervoor en keek blozend naar Inge en tot mijn verbazing zag ik haar kleine maar dikke gezwollen tepels hard vooruit steken Inge keek omhoog en vroeg aan mij of ik dat bij haar ook wilde doen ze vond het zo lekker aanvoelen en met het terug trekken van haar hand liet ze haar vinger tussen mijn lipjes en over mijn klitje gaan automatisch gingen mijn benen een beetje uit elkaar lekker h, zei ze. Inge draaide zich om en ging zich afdrogen en toen volgde ik haar, om hetzelfde te doen.

We durfden elkaar een tijdje niet aan te kijken, ik voelde dat het me opwond wat ze gedaan had en toen Inge bukte om haar slipje aan te doen zag ik dat ook zij nat was tussen haar benen. Er zaten een paar doorzichtige sliertjes tussen haar haartjes en ik wist dat dat geen water was. We vertrokken op de fiets weer naar huis en onderweg praten we over van alles en nog wat en toen we vlak bij haar huis waren vroeg ze of ze vanavond bij mij kon slapen en dat ik haar dan morgen vroeg of diezelfde avond wilde scheren maar we moesten het allebei nog vragen aan onze mama's. Er was een raar gevoel in mijn buik bij de gedachte dat ik haar moest gaan scheren en tegelijk dacht ik weer aan die vinger van Inge tussen mijn lipjes door en aan de bobbel van papa en het gelik van mijn mama ik voelde dat de tintelingen heftiger werden en stopte snel met mijn gedachten want ik zat nog steeds op de fiets.

Thuis zat mama op mij te wachten met thee en een cadeautje. Snel smeet ik mijn tas onder de kapstok en deed mijn jack uit en ging aan de tafel zitten en nipte aan mijn thee mama keek mij lachend aan en schoof het cadeautje mijn kant op. Langzaam maakte ik het open en keek ernaar, wat is dit vroeg ik aan mama, het was een roze ronde staaf wat leek op een grote stift of kaars. Dat is de weg naar de zevende hemel zei mama en verbaasd keek ik haar aan. Ga jij zo meteen maar naar boven en kleed je maar helemaal uit zei ze dan zal ik je laten zien wat je hier allemaal mee kan doen. Nieuwsgierig en zenuwachtig dronk ik snel mijn thee op en vroeg aan mama of Inge hier mocht slapen vanavond en dat kon dus snel belde ik Inge op en vroeg haar of ze ook mocht en dat mocht ze maar ze moest eerst met haar mama mee kleren kopen dus ze zou later komen.

Ik rende met mijn cadeautje de trap op en kleedde me in mijn kamer helemaal uit ik voelde even aan mijn tepeltjes en liet een vinger tussen mijn lipjes doorgaan gelijk kwamen die tintelingen terug en liet ik een diepe zucht gaan omdat ik wist dat niemand mij kon horen ik keek naar mijn borsten en zag mijn tepels hard vooruit staan en ging liggen op mijn bed. Na een paar minuten kwam mama mijn kamer binnen en lachte heel lief naar mij, ben je er klaar voor vroeg ze, weer bloosde ik en knikte zenuwachtig ja. Ze spreidde mijn benen en liet een vinger tussen mijn lipjes door glijden meteen voelde ik een paar druppels tussen mijn billen lopen zo, zei mama....dit word echt tijd h, dat ik je daar even van af help en weer bloosde ik van oor tot oor.

Laat je maar eens helemaal gaan en hou mij niet tegen ok zei ze, ik keek haar aan en trilde helemaal je vertrouwd mij toch wel vroeg ze ik knikte ja en toen likte ze even aan mijn tepels en weer voelde ik die tintelingen heftiger worden toen ging ze al kussend naar beneden om mijn klitje tussen haar lippen te nemen en er zachtjes aan te zuigen en of ik wilde of niet, maar meteen gingen mijn handen naar haar hoofd en drukte die weg omdat ik veel te gevoelig was en eigenlijk niet wist wat ik moest doen. Dit gaat niet werken zei ze, vertrouw je mij en wil je de zevende hemel bereiken vroeg ze en weer knikte ik ja toen ging ze even weg en mocht ik me niet bewegen.

Na een paar minuten kwam ze terug met een slaapmasker en deed die bij mij om zodat ik niks kon zien ik was zo zenuwachtig dat ik helemaal trilde, rustig maar zei mama en zei allemaal lieve dingen in mijn oor en toen voelde ik dat ze mijn handen boven mijn hoofd legde en ik voelde dat er iets van een lint omheen gedaan werd daarna werden ze strak naar boven getrokken en voelde ik dat ik ze niet meer kon bewegen dit maakte mij nog zenuwachtiger daarna gebeurde het zelfde met mijn benen en voelde ik dat ik niks meer kon doen om het tegen te gaan door de spanning begon ik zachtjes te huilen. Rustig maar kleine prinses zei mama als je niet meer wild dan zeg je het maar, even twijfelde ik maar toen voelde ik haar tong over mijn lijf gaan van mijn oor heel langzaam naar mijn borstjes en weer terug ook haar handen waren overal zachtjes hoorde ik mijn adem sneller gaan ook voelde ik meer sap tussen mijn lipjes door tussen mijn billen verdwijnen.

De tintelingen werden heel heftig toen mama 2 vingers in een keer diep bij me naar binnen drukte en tegelijk met haar pink tegen mijn poepgaatje aan. Ging en daar lief cirkeltjes begon te draaien ik dacht even dat ik gek werd ik wilde me bewegen maar kon helemaal niks doen ik hoorde dat ik begon te kreunen maar kon er niks aan doen dit was zo lekker ik voelde haar tong op mijn klitje en toen werd het zwart voor me ogen en voelde dat het orgasme die ik de hele week opgespaard had tot een explosie ging komen terwijl mijn lichaam begon te trillen en te schokken trok ze haar vingers uit mijn kutje en drukte ze zonder omhaal de roze staaf diep bij mij naar binnen ik wilde mijn benen sluiten maar dat ging niet.

Mijn kutje begon als een gek te pulseren ik kon er niks tegen doen en toen zette mama het trillen aan van de roze staaf steeds harder ik voelde mezelf lekken tot ik niks meer onder controle had en mijn lichaam zijn eigen weg ging wild schudde ik en trilde ik maar mama bleef doorgaan met likken en vingeren ik voelde haar vinger mijn poepgaatje ingaan en snel heen en weer glijden en weer werd het zwart voor mijn ogen maar dit keer was het anders net of uit mezelf trad het zwart voor mijn ogen duurde veel langer ik hoorde in de verte mijn bed bonken tegen de muur door mijn lichaam die wild heen en weer schudde ik hoorde mijzelf hard kreunen en voelde hoe straal na straal uit mijn kutje vloog hoe mijn poepgaatje en mijn kutje er alles aan deden om hun indringers maar dieper naar binnen te krijgen door er hard in te knijpen.

Ik hoorde mama slikken en hoesten.

In de verte en toen was het licht echt uit ik hoorde helemaal niks meer ik voelde alleen alle lekkere dingen nog maar en voelde dat ik langzaam weer terug kwam. Mama had ondertussen zonder dat ik het merkte het lapje voor mijn ogen weg getrokken en toen ik mijn ogen opende keek ik met tranen in mijn ogen naar mama die met een glimlach naar me keek en daarna liefdevol een heerlijke tongkus gaf en vroeg of ik het lekker had gevonden. Nog steeds lekte ik tussen mijn benen mijn bed was tot aan het voeten einde zeiknat tjonge zei mama wat had jij een sap ik verslikte me bijna en ik bloosde weer, geeft niks schatje zei mama geeft niks. Toen ging mama staan en pakte de roze staaf tussen mijn benen weg en zette hem weer aan langzaam liet ze het ding mijn lichaam verkennen en ik voelde al snel dat ik weer aan de beurt was, nog even een kleintje Alice dat heb je verdiend liefje en zonder wat te zeggen drukte ze het trillende ding tussen mijn lipjes diep bij mij naar binnen en vond haar tong de mijne en al kussend kwam ik tot nog een orgasme mijn lichaam verstijfde en ik voelde weer een golf sap tussen mijn benen lopen toen trok mama hem uit me en maakte me snel los en kusten we elkaar.

En nu snel douchen want Inge komt er zo ook aan zei mama, ik schrok ervan en keek op de klok het was al 2 en een half uur later.

Snel douchten we ons en ging ik weer naar mijn kamer om me aan te kleden toen mijn mama nog even naar boven riep dat er nog een verrassing voor mij in de kast lag nieuwsgierig ging ik snel kijken en vond er allerlei mooie sexy slipjes van strings tot boxers en hipsters tot gewone en ook nog mooie strakke hemdjes met mooie kanten randjes ik zocht een mooi setje uit en kleedde me verder aan met een mooi wijd rokje en een strak truitje en liep naar beneden.

Na een half uurtje kwam Inge vrolijk binnen gewandeld, ik keek naar haar en ook zij had een mooi wijd rokje aan en een strak truitje, ze legde haar tas in de hal en kwam naast me zitten.

Na een tijdje mij aangekeken te hebben vroeg ze of ik onder de zonnebank had gelegen, nee zei ik met een blozend hoofd. Verbaasd keek ze me aan je hebt zulke lieve rode blossen op je wangen ik dacht het echt, zonder verder te vragen liep ze naar de trap en riep kom we gaan naar jou kamer en ze rende de trap op meteen toen ik achter haar aan ging schoot me te binnen dat mijn bed nog helemaal nat was en mijn nieuwe roze staaf nog midden op mijn matras lag. Ik schaamde me dood en rende hard achter haar aan...

Inge rende de mijn kamer in en plofte op mijn bed en liet zich meteen achterovervallen. Ik kwam een paar tellen na haar de kamer in en zag haar liggen ik was beduusd ze voelde nog niks maar dat duurde niet lang. Wat is dit riep Inge verschrikt je bed is nat, gelukkig had ze de roze staaf nog niet zien liggen naast het bed en kon ik hem nog net onder het bed schoppen. Snel moest ik een smoes verzinnen en toen zei ik dat ik met mijn natte lichaam uit de douche even op bed was gaan liggen. Inge keek me even aan en glimlachte ok dat doe ik ook wel eens lekker is dat h, zei ze. Met een diepe zucht van opluchting glimlachte ik terug. Nou ja dan moet ik maar snel even alles uit doen en misschien moet jij me maar gelijk even kaal maken dan wil je dat Alice? Snel knikte ik ja.

We doen het in de badkamer zei ik en Inge begon zich snel uit te kleden eerst haar truitje waardoor ze meteen in haar blote tietjes voor me stond haar tepels waren iets stijf mooi h, zei ze en keek me aan met haar diep blauwe ogen snel keek ik blozend en verlegen naar de grond toen pakte ze mijn kin vast en trok mijn gezicht omhoog kom op Alice je mag best kijken dat vind ik wel leuk ik kijk ook altijd naar jou hoor jij bent ook zo mooi en ze gaf me een klein kusje op mijn wang en draaide zich daarna weer om en kleedde zich verder uit en weer liet ze zich achterover op het bed vallen waardoor haar benen even heel wijd vielen en ik een heel mooie blik had op haar behaarde kutje, ze rolde zich om en draaide op haar buik een halve slag zodat ze met haar gezicht mijn kant op lag zo nu jij uitkleden zei ze.

Inge was altijd al veel mondiger dan ik, dus deed ik het maar toen ik mijn truitje uit had en mijn rokje keer ze naar mijn nieuwe broekje en hemdje mooi hoor zei ze kom eens dan kan ik het van dicht bij zien. Ik deed een paar stappen naar voren en toen pakte ze mijn billen en trok me helemaal tegen haar gezicht aan en snoof ze even heel hard op mijn kruis om mij daarna los te laten en mij ondeugend aan te kijken ik kleurde knal rood en wist niks te zeggen mijn hart bonkte in mijn keel en de tintelingen vlogen door mijn buik en kutje. Inge stond op en liep naar me toe ze trok mijn hemdje uit en mijn broekje naar beneden even voelde ze aan mijn tepels en toen ging haar vingers over mijn kale kutje mmmmm zei ze dat heb ik zo ook dan moet jij ook maar eens voelen dat is zo lekker zo zacht heerlijk ze draaide zich met een ruk om en liep al draaiend met haar kontje richting de badkamer snel liep ik er achter aan en draaide de deur op slot.

Ik zette de kraan aan en pakte papa's scheerspullen.

Ga maar even op de rand zitten en doe je benen wijd zei ik en Inge zette haar benen heel wijd neer ik pakte het schuim en smeerde haar kutje ermee in eerst de bovenkant en toen langzaam masseerde ik naar de onderkant toen ik op haar lipjes kwam zuchtte Inge diep niet zo lekker doen joh zei ze zachtjes ook ging ik net als mama tussen haar billen smeren en ik wist wat ik toen voelde en keek gelijk op naar Inge ze had haar ogen even dicht en ik zag haar even rillen met het terug halen van mijn hand liet ik een vinger tussen haar lipjes gaan en weer trilde Inge een beetje pffff zei ze dit zit niet echt fijn ze schoof op en zei dat ik tussen haar benen in het bad moest gaan zitten. ik had een mooi uitzicht op haar lipjes en kontje, voorzichtig pakte ik het mes en begon haar te scheren eerst de boven kant.

Toen haar lipjes aan de beurt waren trok ik ze met mijn vingers uit elkaar Inge keek glazig naar beneden en ademde iets moeilijker langzaam haalde ik het mes er overheen en langzaam werden ze kaal en toen zag ik dat haar binnenste lipjes iets uit haar sneetje kwamen dat was anders dan bij mij ik had alleen een sneetje en als je het open deed dan zag je pas mijn binnenste lipjes maar goed toen ik verder ging moest Inge van mij op haar handen en knien gaan zitten zodat ik haar poepgaatje kon doen. Moet dat ook heb jij dat ook vroeg ze verlegen ja zei ik en ik bukte met mijn kont richting haar gezicht kijk maar zei ik hmm ok zei ze en draaide zich om.

Ik pakte wat nieuw schuim en smeerde haar ermee in automatisch drukte ze haar kontje iets naar achteren sorry zei ze dat is zo gevoelig doe je voorzichtig vroeg ze me lief. Ik zette zachtjes het mesje erop en met een paar halen waren ook daar de haren weg maar ik zag haar elke keer bij elke haal ietsjes beven dus bleef nog even doorgaan. Ik weet niet wat me bezielde maar ik liet mijn vinger van haar poepgaatje tussen haar lipjes naar haar klitje gaan een diepe zucht kwam uit Inge en ze drukte haar kont en kutje hard tegen mijn vinger aan. Ooh sorry... zei ik gelijk en voelde me blozen en weg kijken ik had me even niet meer in bedwang mijn vingers deden iets waar ik geen controle over had leek wel.

Inge liet zich zakken in het inmiddels half volle bad en ze kwam met haar rug tegen mij aan zitten net zoals mama mij liet zitten automatisch ging mijn hand naar de knop om de jets aan te zetten en ook ik manoeuvreerde Inge met haar kutje richting een van de stralen toen ik voelde en hoorde dat er een tegen haar kutje aankwam trok ik haar lipjes uit elkaar ik keek over haar schouder naar haar tepeltjes die hard vooruit staken en Inge liet haar hoofd achterover op mijn schouder vallen en begon met de straal mee te bewegen ik liet mijn vinger zachtjes over haar klitje gaan en uit het niets sloegen haar benen tegen elkaar aan met mijn hand er nog tussen Inge begon te trillen en te beven en het ergste hard te kreunen en te zuchten het water spatte aan alle kanten over de bad rand ssssst probeerde ik maar dat hielp niks snakkend naar adem kwam ze weer bij en haar ogen gingen open en keken mij doordringend aan ik was nog nooit klaargekomen maar dit is zo lekker en ik zag tranen over haar wangen lopen automatisch gaf ik haar een zoen vol op haar mond en meteen tongde ze mij....

Einde Deel 2