Mijn onophoudelijke sexdrift!
Categorie: Incest / Familiesex | donderdag 3 november 2016

Het probleem dat ik met mijzelf had dreigde een beetje de kant van een frustratie op te gaan, al wel enkele jaren had ik het en het werd langzaamaan erger en erger. Mijn naam is Laurent, ben een gast van ruim 18 jaar, deze belevenis heb ik met behulp en op aanraden van iemand op papier gezet en hier geplaatst. Al vanaf mijn technische school had ik al in de gaten dat ik een best wel flinke leuter had tussen mijn benen, tijdens het douchen na het sporten bekeek ik mijn leeftijd genoten en zag toch wel verschil, maar verder sloeg ik daar geen aandacht op en het was tussen ons ook zeg maar geen gespreksonderwerp, in die periode trok ik mij toch al wel twee a drie keer per dag af, dan werden mijn ballen warm en kreeg ik een stijve, wat pas overging als ik mijzelf had afgetrokken. Inmiddels kwam de nodige interesse in meiden en het “rommelen” met meisjes begon, bijna altijd wilde ik meer en langer als de meiden waar ik iets mee had, als ze bijvoorbeeld mij aftrokken en ik was klaar gekomen bleef ik hard en drong aan dat ze het nog een keer deden. Vaak duurde het dan weer niet zo lang met dat meisje, ik wilde altijd meer en langer, en omdat het dus bijna altijd minder leuk eindigde had ik daar geen trek meer in.

Maar elke dag moest ik mijzelf meerdere keren aftrekken om mijzelf tot rust te brengen, zo ongeveer overal heb ik mijzelf wel afgetrokken en even mijn zaad weg gespoten. Mijn moeder was het opgevallen dat ik al een hele periode geen vriendin meer had, na haar scheiding enkele jaren geleden woonde ik samen met haar, was gewoon erg leuk en het ging prima tussen ons. Op een dag zitten we ’s-avonds samen te eten als ze vraagt : “Laurent hoe gaat het met de liefde ? zie al een poos geen vriendin meer” daar weet ik even niets op te zeggen, ik heb geen zin om mijn probleem aan haar kenbaar te maken. Dus antwoord ik ontwijkend : “ach ik zal de juiste nog wel een keer tegenkomen” waarschijnlijk wekte mijn antwoord argwaan, ze keek even naar mij maar vroeg verder niets, als we later op de avond voor de TV zitten zegt ze : “het antwoord dat je daarstraks gaf klonk een beetje zorgelijk wat speelt er “? Zonder haar aan te kijken antwoord ik : “het loopt vaak niet zo lekker als ik een meisje heb dus heb ik er even geen zin in” gelijk een wedervraag natuurlijk “wat loopt er dan niet zo lekker ? als het kan wil ik je graag helpen” zo geef ik wat ontwijkende antwoorden op haar vragen, maar ik ken ze dan geeft ze niet op.

Uiteindelijk besluit ik het haar te vertellen en ook ben ik wel blij dat ik het aan iemand kan vertellen, dus zo goed mogelijk vertel ik wat ik de laatste jaren heb ontdekt, en wat ik voel en wat ik er tegen doe, en ook hoe en waar het dan verkeerd gaat met mijn vriendinnetjes. Uiteindelijk praten we er best wel vrij uit over, ze snapt wat het probleem is en het lucht mij enorm op dat ik het kwijt ben. Dan omhelst ze mij en zegt : “trek jij je maar lekker een paar keer per dag af, het zal best goed komen en ik zal je niet storen” ik geef haar een kus en wat later gaan we naar bed ieder naar zijn eigen slaapkamer. Naakt ga ik op het bed liggen en speel weer met mijn grote keiharde paal, om uiteindelijk weer heerlijk klaar te komen en mijn sperma vang ik op in een handdoek.

Mijn altijd al kaalgeschoren paal wrijf ik schoon en ga slapen, de volgende morgen onder de douche ruk ik mijzelf weer klaar kleed me aan en ga naar beneden waar ik met moeder samen een broodje eet als ze lachend zegt : “jij hebt je klusje weer gedaan hoorde ik wel” toch wel enig sinds beschaamd geef ik dat toe en zeg daarna dat ik zal proberen wat stiller te zijn. “Maakt toch niet uit dat ik je hoor dan weet ik dat ik je niet moet storen” door dat we er zo open over praten nu voel ik hem al weer groeien en hard worden dus zeg ik met een lach : “ander onderwerp anders moet ik nog een keer” met grote ogen kijkt ze me aan en zegt : “jij bent echt een super geil ventje dat je voor de tweede keer al moet komen”. Terwijl ik mijn jas aantrek zeg ik dan : “op wie lijk ik het meeste op jou of op mijn vader ?” zonder op mijn vraag antwoord te geven zegt ze : “hup opschieten jij tot vanmiddag”.

Als ik die middag thuis kom uit mijn werk en nadat ik “hallo moedertje” als begroeting heb geroepen antwoord ze : “zo geile zoon eerst koffie of moet je eerst even rukken” verbaast over dit antwoord zeg ik : “hé doe even normaal ja dat vraag je toch niet zomaar”. Dan zegt ze : “ach jongen het is maar een geintje, maar zeg maar wat je eerst wil gaan doen” . Opzettelijk en zichtbaar voor moeder pak ik mijzelf in mijn kruis en zeg lachend : “doe eerst maar koffie dan krijg je straks de slagroom” dan met een serieuzere toon : “we moeten er wel op letten dat niemand dit hoort natuurlijk” ik ga achter haar staan en geef haar en kus in har nek en zeg : “tegen niemand anders durf ik dat te zeggen lekker moedertje van me”.

Dan schenkt ze de koffie voor ons in en als ze zit staart ze zwijgend voor zich uit en zeg ik : “een euro voor je gedachten” verschrikt kijkt ze op en ik zie haar rood kleuren ik kijk haar aan en zeg : “oei, oei, oei dat zijn wel hele stoute gedachte geweest moedertje” en leg opzichtig een euro op tafel en zeg : “kom vertel het maar, ik vertel je ook mijn diepste geheimen”. Ze schuift het euro muntje terug naar mij en zegt naar beneden kijkend : “nee echt niet ik schaam me voor mijn gedachtes”, even kijk ik haar aan pak dan haar hand en trek haar op mijn schoot, sla een arm om haar heen en zeg : “of het is een hele slechte gedachte of een hele spannende gedachte, ben wel erg nieuwsgierig nu” ze kijkt me even aan en zegt zacht : “jij bent ook eerlijk tegen mij geweest daarom moet ik ook eerlijk tegen jou zijn maar beloof me dat je me niet uitlacht Laurent”.

“Natuurlijk niet gek wijf, kom vertel het maar” dan kijkt ze me aan en met een rood hoofd zegt ze : “ik zat mij te bedenken hoe dat eruit ziet als jij jezelf aan het aftrekken bent” daar weet ik even niets op te zeggen en denk even na, wel voel ik hoe mijn paal hard aan het worden is en verschrikt denk ik moeder zit er op dus die moet dat ook voelen. Dan zeg ik : “het zijn dus meer nieuwsgierige gedachte ik weet even niet wat ik daarop moet zeggen” ze geeft me een kus en zegt : “we hebben het er nog wel een keer over” en staat op en loopt weg. Er word niets meer over gezegd de volgende dagen, op de vrijdagavond we zijn beide thuis zeg ik : “ik ga een biertje pakken zal ik voor jou een wijntje pakken ?” vraag ik haar, ze stemt toe tijdens het TV kijken kletsen we over en weer wat, na nog een biertje en een wijntje geef ik aan dat ik naar bed ga, moeder komt naast mij zitten op de bank en zegt mij aankijkend : “even over van de week nog even” even niet begrijpend raag ik : “wat bedoel je ?” dan met een kleine lach : “nou, je weet wel over jou euro voor mijn gedachtes” lachend reageer ik : “aha bedoel je dat nog steeds nieuwsgierig moedertje ?”.

Dan enigszins beschaamd vraagt ze : “graag wil ik een keer kijken als jij je aftrekt en klaar komt, zou dat mogen van jou ?”. Ik trek haar tegen mij aan en zeg : “als jij dat zo graag een keer wil zien dan doen we dat een keer” ik kijk haar even aan en vraag : “of nu gelijk dan maar ?”. Met glimmende ogen kijkt ze mij aan en zegt dan : “jij bent volgens mij altijd geil dus dan zeg ik nu gelijk Ja”.....

Mijn paal voel ik inmiddels staalhard in mijn broek zitten te knellen!

Dan zeg ik haar aankijkend: “als jij een biertje en een wijntje voor ons pakt haal ik hem tevoorschijn” snel geeft ze mij een kus staat op en loopt naar de keuken, ik maak mijn jeans los en duw die omlaag tot mijn knieën en mijn kaalgeschoren paal staat stijf recht omhoog. Als ik met mijn volle hand om mijn paal deze langzaam op en neer beweeg waardoor mijn paarse eikel bloot komt gaat moeder naast mij zitten en slaat haar hand voor haar mond en zegt : “OMG. Laurent wat een paal heb jij” langzaam blijf ik mijzelf aftrekken en zeg dan met schorre stem : “vind je het een goed formaat ?” met grote ogen blijft ze er naar kijken zonder iets te zeggen, na even getrokken te hebben pak ik haar hand en leg die om mijn paal. Heerlijk om haar warme hand om mijn paal te voelen, met mijn hand omklem ik haar hand en beweeg deze op en neer zacht zegt ze : “wat is hij dik en zo enorm hard” ik voel hoe ze haar greep verstevigd en zelf haar hand op en neer beweegt, mijn hand haal ik weg en zeg : “trek me af moeder laat me klaar komen” met haar tweede hand pakt ze onder mijn ballen en trekt me heerlijk langzaam af, per seconde wordt ik natuurlijk geiler en geiler. Niet lang duurt het dat ik mijn ballen voel krampen en hijgend zeg ik : “doorgaan moeder doorgaan sneller nu” als ze dat doet schieten de stralen sperma recht omhoog uit mijn spuitende paal, schokkend en kreunend zit ik klaar te komen, ik zie hoe het zaad over haar hand loopt.

Met haar handen houdt ze mijn paal en ballen vast waardoor deze staalhard blijft zacht zegt ze : “hij blijft helemaal stijf Laurent” nog nahijgend zeg ik : “trek maar door dan kom ik nog een keer” en zacht begint ze weer te trekken, met open mond en grote ogen kijkt ze naar mijn paal, zo geil als ik ben zeg ik : “maak je tieten bloot ik wil ook wat zien” zonder haar blik van mijn paal af te wenden trekt ze haar trui en BH uit om gelijk weer te gaan trekken, haar heerlijke bolle dikke tieten pak ik en voel hoe heerlijk warm en zacht deze zijn. Echt heerlijk om haar dikke en grote rijpe tieten te kneden het maakt mij nog geiler als ik ben, in haar harde en grote tepels knijp ik steeds verder gaat moeder voorover tot ze zonder iets te zeggen mijn paarse eikel in haar mond neemt “moeder als je me gaat pijpen kom ik zo weer roep ik” en niet veel later spuit ik mijn zaad in haar mond, trekkend en zuigend op mijn paal slikt ze bijna alles door, dit vind ik een partij geil.

Als mijn paal iets verslapt komt ze omhoog, op een aparte manier kijkt ze mij aan en zegt dan zacht : “wat was dit geile en wat smaakt dat lekker” een klodder zaad zit er bij aar mondhoek, met haar trui wrijft ze haar gezicht schoon, dan voor mij geheel onverwacht zegt ze : “zal ik mijzelf voor jou ook een keer klaarmaken ?” voor ik wat kan zeggen trekt ze haar rok tot haar middel omhoog en doet haar slip uit, een licht behaarde kut zie ik bij mijn moeder. Ze laat zich achterover tegen de rugleuning zakken en met haar benen wijd begint ze zich te vingeren met de ene hand met haar andere hand houdt ze haar kut open.

Ik weet niet meer hoe ik het heb zo mooi en zo enorm geil is dit, hijgend en kreunend zit ze met haar ogen dicht haar kut te bewerken, op mijn knieën ga ik tussen haar benen zitten om haar kut beter te kunnen zien. Mijn paal staat inmiddels weer staalhard en mijn geilheid en sex drift nemen de overhand, ik trek een paar keer aan mijn harde paal en zeg dan : “moeder weg die handen ik ga je neuken” met grote ogen kijkt ze mij aan zonder iets te zeggen houdt ze haar kut open, kom ik iets naar voren en stoot mijn paal met een harde stoot in zijn geheel in mijn moeders kut. “Oooooohhhh jaaaaaaa, doe het maar” roept ze uit en met stevige en diepe stoten neuk ik haar, normaal denken kan ik niet meer!

“Wat is jou kut lekker moeder, ik ga je neuken tot ik klaarkom!”

Met haar handen op mijn heupen geeft ze het tempo aan al snel begint ze te roepen : “ik ga al komen zo lekker neuk me klaar” roept ze uit. Onverminderd blijf ik doorstoten, ik voel hoe haar kut begint te knijpen en het voelt alsof haar kut aan mijn paal zuigt zo lekker is dit. Moeder hangt schokkend klaar te komen en ik voel het ook komen, tijdens haar klaar komen blijf ik gewoon doorneuken als ik klaar kom geef ik een paar harde en diepe stoten en jaag straal na straal sperma diep in mijn moeders kut. Loeiende geluiden maakt ze en voel hoe ze haar nagels in mijn heupen zet als ik uiteindelijk leeggespoten ben en mijzelf uit haar kut laat glijden kom ik weer tussen haar benen te zitten.

Ik zie haar openstaande kut waar mijn zaad uitgelopen komt, ik ga naast haar zitten en trek haar tegen mij aan. Dan zeg ik zacht : “moeder dit is het lekkerste wat ik ooit heb gedaan” met betraande ogen kijkt ze mij aan en zegt : “het was ongekend lekker jongen, dit mag niemand weten natuurlijk”, zacht streel ik haar tieten en antwoord ik beloof je dat ik mijn mond zal houden als we dit elke dag een keer doen”.

Ze kijkt me aan en antwoord : “je hebt de smaak te pakken nu maar het is niet gewoon dat jij je moeder neukt jongen” daar heeft ze natuurlijk wel gelijk in maar duidelijk heb ik meegekregen dat ze hier ook enorm van genoten heeft en ook geweldig klaar kwam, dus zeg ik daarop : “jij hebt er ook geweldig van genoten en volgens mij wilde wij allebei dat dit zou gebeuren”. In stilte zit ze even na te denken terwijl ik nog steeds met haar heerlijke grote tieten aan het spelen ben, dan kijkt ze me aan en zegt : “het was werkelijk fantastisch wat een heerlijke paal heb jij ik zou nog wel een keer willen”. Met een grote smile kijk ik haar aan en zeg : “speel er maar even mee en hij staat weer stijf hoor, als ze hem weer in haar warme hand neemt duurt het maar heel even dat hij weer begint te groeien “zullen we naar mijn bed gaan, dan mag je mij daar nog een keer goed te pakken nemen lekkere zoon van me.