Ik neuk mijn stiefdochter!
Categorie: Incest / Familiesex | zaterdag 26 november 2016

Harold is mijn naam ben en 36 jarige gewone Nederlandse man, na mijn scheiding lang geleden ben ik in contact gekomen met Diane, een heerlijke vrouw waar ik mij direct geweldig tot aangetrokken voelde echte maatjes werden we al snel, ze was wel wat ouder dan ik, 44 jaar maar zag er wel lekker en goed uit. Ze had een toen 15 jarige dochter Dorien een vlotte spontane meid die echt wel midden in het leven stond na ons trouwen woonden we natuurlijk onder één dak. We leefden een normaal leven Dorien ging er steeds meer als een volwaardige vrouw uitzien en ik vond het een heerlijk ding om te zien. Als haar moeder, mijn vrouw naar haar werk was liep ze me regelmatig uit te dagen een strak truitje zonder BH en dat soort dingen, ze heeft flinke tieten die je dan prachtig zag bewegen onder haar truitje, dat ik er soms wel en stijve van kreeg. Inmiddels had ik wel in de gaten dat ze ook wel lekker met wat vriendjes bezig was en mijn vrouw vertelde dat Dorien aan de pil was gegaan om elk risico maar te voorkomen.

Ook haar vriendinnen waren aan de pil vertelde Diane dus het zal wel zo horen was mijn gedachte. Inmiddels was ze 18 en nondeju wat een lekker ding was het toch een paar stevige billen een paar heerlijke tieten leuk koppie ik kon me wel voorstellen dat er menige jongen geil op haar was. Als haar moeder naar haar werk was en ik thuis wist ze mij altijd weer op te geilen door in een string en T shirt met loshangende tieten rond te lopen of andere gelijkwaardige dingen, maar nooit maakte ik toespelingen maar liet mijn interesse wel merken en gaf haar dan ook complimenten, en wat het kreng ook deed als haar moeder thuis was dat ze wel eens op mijn schoot kwam zitten en zoals ze dan zei : “even met mijn lekkere vadertje kroelen” dan voelde ze natuurlijk echt wel dat ze op mijn harde paal zat. Ik genoot van haar spontaniteit en zoals we met elkaar omgingen maar ik moest wel mijn best doen om haar niet eens lekker bij haar dikke tieten te pakken.

Als we af en toe een keer stoeien raak ik die heerlijke tieten wel aan en OMG wat voelen ze heerlijk stevig die grote tieten. Haar moeder, mijn vrouw dus vind het natuurlijk wel prima dat wij zo goed met elkaar overweg kunnen en ik geniet er ook van, maar ze maakt mijn hormonen zo onrustig. Dan nadert haar 19 verjaardag en overleggen mijn vrouw en ik wat we haar zouden schenken voor haar verjaardag, zoals overal het geval is hebben die meiden op die leeftijd al zoveel dat we echt niet meer weten wat we haar zouden geven. Als we bij Dorien een beetje vissen wat ze graag zou willen hebben zegt ze na even spontaan terwijl ze op mijn schoot springt : “lekker vadertje we gaan een middagje samen shoppen en jij betaald” mijn vrouw kijk ik aan en die haalt haar schouders op, op een manier van als zij dat wil doe het dan is het probleem opgelost.

Enigszins ontwijkend antwoord ik : “dat zal ik met je moeder overleggen, we komen er op terug” met haar armen om mijn nek geeft ze mij een kus en daarna zegt ze : “kom op ouwe zeg maar gewoon ja zou het erg leuk en gezellig vinden”. Haar aankijkend vraag ik haar of haar moeder dan niet beter mee kan gaan en haar beter kan adviseren maar gelijk reageert ze “het lijkt me wel erg leuk om een keer met jou de stad in te gaan” . Na nog even aandringen van haar kant ga ik overstag en krijg spontaan een hele dikke zoen van haar, als ze later naar boven is zegt mijn vrouw dat ze het wel leuk vind dat ze graag met mij dat samen wil doen. Uiteindelijk is het eind juni dat we een dag prikken om te gaan en vol goede moed en met een prima humeur gaan we net na de middag op pad.

De eerste winkel een paarse spijkerbroek vlot en snel geregeld, dan een paar shirts en blouses, valt ook niet tegen, laat haar begaan alleen bij de kassa dien ik aanwezig te zijn. Gearmd lopen we weer verder, als we redelijk dichtbij de parkeer garage zijn rent ze even naar de auto om haar tassen in te gooien. Als ze terug gelopen komt zie ik haar aankomen en zie dat ze volgens mijn geen BH aan heeft haar tieten zie ik vrij bewegen en bedenk mij dat ze die daar straks wel aan had. “Kom we gaan eerst koffie op een terras doen” stel ik voor, haar arm slaat ze om mijn middel en ik leg achter haar rug om een hand op haar heup.

Steeds zie ik het beeld voor mijn ogen hoe die prachtige grote tieten van haar heen en weer deinen zoals ze aan gelopen kwam, als we op een terras zitten keuvelt ze vrolijk verder over van alles en nog wat, echt het is een plezier om met Dorien op pad te zijn, echt graag mogen we elkaar. Dan maakt mijn telefoon wat geluid en zie dat mijn vrouw een bericht heeft gestuurd, het luidt : “weet niet hoe laat jullie thuis zijn maar een collega vraagt of ik een avonddienst over wil nemen” ik lees het en zeg het tegen Dorien, gelijk antwoord ze : “dan eten wij wel wat in de stad en trakteer ik” met een lach op mijn gezicht schrijf ik terug : “wat mij betreft geen probleem en Dorien trakteert mij dan op wat te eten in de stad” na even antwoord Diane : “dat is prima vermaken jullie je maar ik ben dan rond twaalf uur thuis tot dan”.

Nonchalant zegt Dorien dan : wij vermaken ons wel hoor tot die tijd” en we kletsen weer verder en ze verteld dat ze nu naar wat hemdjes en topjes wil kijken bij een groot warenhuis, ik knik goedkeurend en biedt aan dat ik indien nodig wel advies geeft. Als ik de koffie afgerekend heb zeg ik : “kom lekker ding we gaan verder” lachend slaat ze haar arm weer om me heen en lopen we naar de desbetreffende winkel.

In de winkel snuffelt ze door diverse rekken en heeft ze een aantal dingen over haar arm liggen als ze wenkt dat ik mee moet komen naar de pashokjes, het laatste hokje gaat ze in en doet het gordijn dicht, na even roept ze : “kijk eens wat vind je van deze ?”mijn hoofd steek ik langs het gordijn en zie een dun en diep uitgesneden hemdje waar een flink gedeelte van haar blote tieten zichtbaar zijn, dan zeg ik : “het hemdje vind ik mooi maar de inhoud is mooier” ze kijkt me aan en zegt : “dankjewel” en zonder te wachten dat ik weg ben trekt ze het over haar hoofd en kijk ik tegen haar blote tieten aan brutaal kijkt ze me aan eb vraagt zacht : “vind je ze echt mooi?” ik voel mijn gezicht rood worden en zeg : “dit hoort niet Dorien, maar ze zijn prachtig” vervolgens past ze er nog een aantal en steeds staat ze weer met haar blote tieten die ze vrijuit aan mij laat zien.

Inmiddels heb ik een harde paal dat zijn weerga niet kent godallemachtig wat een schitterende tieten heeft dit mokkel. Als ze klaar is en de paskamer uitloopt langs mij heen kan ik het niet laten om te zeggen : “ik wordt een beetje geil van jou prachtige tieten” ze kijkt me aan en geeft mij een kus op mijn mond. “geile slet” denk ik in stilte bij mijzelf. Als ik afgerekend heb en we staan weer buiten zegt Dorien : “zo nu nog een paar zomer rokjes en ik heb alles” als ze weer een arm om mijn middel sla doe ik hetzelfde en hou mijn hand net boven haar middel en kom tegen de onderkant van haar loshangende tieten.

Zacht zeg ik tegen Dorien : “je tiet hangt op mijn hand” ze pakt mijn hand en drukt die harder tegen de onderkant van haar tiet en zegt : “hou hem maar op zijn plaats”. Als we in de winkel zijn die ze zoekt blijkt Dorien één van die meiden te kennen ze begroeten elkaar en ik geef haar ook een hand, Dorien verteld dat ze met mij haar stiefvader voor haar verjaardag een middagje shoppen is. Ze geeft aan wat ze zoekt en in no time ligt haar arm weer vol dat winkel meisje zegt tegen Dorien : “ja mag ook wel even in de keuken achter passen daar heb je wat meer ruimte, ze trekt me mee en ik ga op een stoel zitten. Dorien trekt haar jeans uit en ik zie haar in een minuscuul stringetje staan die maar net haar volgens mij kale kutje bedekt, ik wordt er alleen maar geiler van.

Een kort rokje trekt ze aan en keurt die onmiddellijk af, snel trekt ze een andere aan die wel in de smaak valt, dan trekt ze heer trui uit om één van haar nieuw gekochte hemdjes er boven aan te doen. Haar erg korte rokje met dat hemdje erboven……… ze vraagt naar mijn mening ik kijk haar aan en zeg : “je ziet er heerlijk en geil uit op deze manier” ze kijkt me strak aan en zegt : “echt geil is het pas als ik er geen slip onder draag” echt waar ik voel weer hoe ik ga blozen, ze blijft me aankijken en gaat ze onder haar korte rokje en trekt haar slip naar beneden. Toch wel met lichte paniek reageer ik : “dat kan je niet maken Dorien” vlak voor me komt ze staan!

Ze zegt : “voel maar even aan mijn kutje Pap ik ben geil op je!”.

Dit wil ik niet maar kan de verleiding niet weerstaan en wrijf langs haar blote kut, dan ga ik staan en met mijn andere hand begin ik een tiet te kneden……… Haar kale kutje voel ik nat worden ze hangt tegen me aan en zegt dan : “als we straks samen thuis zijn wil je me dan neuken Pa ik verlang naar je”. Een vinger duw ik in haar al natte kutje en zeg : “je moeder mag dat nooit te weten komen natuurlijk” blij kijkt ze me dan aan en zegt : “doen we het dan Pa ik wil je”. Even ga ik onder haar shirt om haar blote tiet even te kneden en zeg : “je hebt me zo geil gemaakt dat ik geen nee kan zegen tegen dit lekkere geile wijf”.

Dan laat ik haar los en trekt ze het rokje en haar shirt uit en staat naakt voor me “vind je me mooi ?”vraagt ze. “kleed je aan geil ding anders pak ik je hier al” zeg ik zacht. Haar jeans trekt ze over haar blote billen en het slipje doet ze in een tas, pakt de rokjes die ze wil en we lopen nar de kassa waar ik afreken, we kletsen nog wat en vertrekken. Op straat vraag ik of ze alles heeft ze stopt even slaat haar armen om mijn hals, bedankt me met een kus en zegt : “we gaan lakker naar huis Pa ik wil met je neuken ik ben geil”. Mijn paal staat staalhard pak haar nu veel vrijer bij haar loshangende tiet onder haar trui haar hand legt ze op de mijne en drukt hem harder op haar tiet.

Als we in de auto in de parkeergarage zitten komt ze half over mij hangen en wil ze even zoenen, gelijk ga ik onder haar trui en kneed ik haar geweldige tieten in mijn oor hijgt ze ga ook even in mijn broek dan voel je hoe nat ik al ben. Dan zeg ik haar dat we beter naar huis kunnen gaan dat ik dan haar kale kutje wil likken en proeven geil kijkt ze me aan en zegt : “alles mag je met je doen wat je wil Pa ik geil al een hele poos op je”.

Thuis gekomen gooit ze alle tassen op de bank en gaan we naar boven “laten we maar op jou bed gaan liggen” zeg ik en ik begin haar uit te kleden als ze naakt is streel en voel ik haar heerlijke naakte lichaam Dorien maakt mijn broek los en stroopt die naar beneden mijn grote harde paal schiet stijf recht omhoog “tering wat een heerlijke grote paal heb je Pa” zegt ze en knielt voor mij neer en neemt hem direct in haar mond.

Ze zuigt, ze trekt me af, ze kneed mijn ballen, te trillen sta ik op mijn benen zo lekker, zo spannend zo geil is dit……………… “Niet te lang pijpen jij dan kom ik al klaar” zeg ik tussen het hijgen door, met haar grote blauwe ogen kijkt ze me aan en zegt : “spuit maar in mijn mond dan kan je straks lekker lang neuken”. Vol overgave is ze mij aan het pijpen en ik zie hoe mijn paal in haar lekkere pijpbekkie zit dat ik mij volledig laat gaan en pak mij vast aan een tafel, zoals mijn stiefdochter pijpt ben ik lang niet gepijpt en kan nog net aangeven dat ik ga komen. Met harde kreunen en stoten van mijn onderlichaam schiet ik stralen sperma in Dorien haar mond haar best doet ze om zoveel mogelijk te slikken. Ik voel hoe de zweetdruppels langs mijn gezicht lopen, het gevoel heb ik alsof ze mijn ballen leegzuigt.

“Pa dat was lekker om jou zaad te proeven heerlijk was dit!”

Zo snel als ik weer kan zeg ik “op je rug jij ik wil die kale kut bekijken en likken”. Met opgetrokken benen gaat ze liggen en ik zie haar glimmend natte kale kut en ga tussen haar benen liggen, haar strakke kutje trek ik open en met mijn tong ga ik er door en proef de heerlijke zilte smaak van mijn stiefdochter, daarna verkeer ik in een soort trance en lik en vinger ik het mooiste, het geilste en het lekkerste kutje wat ik ooit gehad heb. Ruw schokkend en bewegend komt ze klaar zoals ik en vrouw zelden klaar heb zien komen, haar kutje sopt en loopt leeg het heerlijke sap lik ik op en blijf mijn vingers in het strakke kutje bewegen.

Als ze weer wat rustiger is steekt ze haar armen naar mij uit en zegt : “kom op me liggen Pa je moet me nu gaan neuken” zacht ga ik boven op haar liggen en voel hoe ze met haar hand mijn paal voor haar kutje houdt en zegt : “stoot hem erin ouwe neuk me nu ik verlang naar je” mijn eikel voel ik tegen haar kutje drukken en wel een zo strak en heerlijk kutje omsluit mijn paal, langzaam laat ik mij zakken en heel mijn paal schuif ik deze heerlijk strakke kut in.

“Oooohh Pa wat ben je groot ik kan hem hebben stoten maar” en langzaam en voorzichtig begin ik te stoten, omdat Dorien zo vreselijk nat is schuif ik soepel in en uit haar geile kut, op een geweldig lekkere manier voel ik hoe ze knijpt met haar strakke kut. “Wat een goddelijke kut heb je Dorien wat ben je lekker” zeg ik kreunend in haar oor en inmiddels best wel stevig stoot ik in haar strakke kut, “die kut is voor jou Pa zo vaak je wil mag je die neuken” brengt ze uit, wel zo heerlijk om haar met haar benen wijd onder mij te voelen terwijl ik lekker in haar kut aan het stoten ben. Dan begint ze te roepen : “gewoon doorneuken Pa ik moet weer even klaarkomen” en voel hoe ze onder mij ligt te schokken en te trillen en zo mogelijk knijpt ze nog harder met haar kut knijpend wordt ik gek van geilheid en met een paar harde en diepe stoten neuk ik haar geweldig klaar.

Omdat ik gewoon door neuk zoals ze vraagde lijkt het een soort van eindeloos orgasme, ze hijgt, ze kreunt, rauwe geluiden maakt ze, met haar voeten slaat ze op mijn billen……….. Dit is zo goddelijk lekker dat ik voel hoe mijn ballen samen trekken en dat ik er ook aan zit te komen. “Bijna ga ik ook komen Dorien” geef ik aan met schorre stem……………. Wild roept ze dan : “neuk me harder Pa neuk me harder neuk me weer klaar” dan geef ik alles wat ik heb en ga neuken om klaar te komen de hele wereld om mij heen ben ik kwijt haar hete en strakke kut voel ik om mijn paal klemmen en als twee ongecontroleerde wezens zijn we aan het klaarkomen langzaam voel ik mij weer een beetje op de wereld terugkeren.

Als ik mijn hoofd optil en ik kijk Dorien aan zie ik het meest gelukzalige gezicht wat ik ooit heb gezien met betraande ogen kijkt ze me aan en zegt : “wat was dat lekker Pa zo lang verlang ik al naar je en nu hebben we het gedaan dankjewel”’. Even weet ik niet wat ik zeggen moet, na even zeg ik : “voor mij was dit ook onvergetelijk lieve meid geweldig was dit”, nu een stuk slapper ligt ze onder mij en vraagt dan : “maar Pa ik wil wel dat je mij vaker komt neuken hoor ik ben zo geil op je” Ik ga naast haar liggen en bekijk haar mooie lichaam, met haar benen wijd ligt ze en zie hoe mijn zaad uit haar kale kutje loopt. Op mijn horloge zie ik dat het bijna acht uur in de avond is en zeg haar dat we nog niets hebben gegeten. We besluiten om te gaan douchen en alles op te ruimen en wat te eten laten bezorgen.

Na het eten zitten we beneden op de bank ik speel lekker met haar weer loshangende tieten en bespreken we dat we regelmatig gelegenheid hebben om te neuken omdat Diane regelmatig avond en nachtdiensten heeft dus beloof ik Dorien dat ik nog wel erg vaak haar kutje vol met zaad wil spuiten. Nog even wil ze dat ik haar ga vingeren en beweeg mijn vingers in haar strakke en natte kutje!

“Wat ben je vreselijk lekker Dorien, lekker geil stiefdochtertje van me” zeg ik haar.

We gooien de achterdeur even open om wat frisse lucht binnen te laten en de sex lucht te verdrijven. Mijn geluk kan ik niet op dat ik dit 19-jarige geile sletje mag neuken zo vaak ik wil………….. Nogmaals druk ik haar op het hart dat dit alles wel zo vreselijk geheim moet blijven daar is ze zich terdege van bewust. Wel een heerlijk idee is het voor mij dat ik mijn rijpe vrouw kan neuken zo vaak ik wil en ook haar 19-jarige stiefdochter, aan sex zal ik voorlopig geen gebrek hebben...